- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 42
Ilki klomenle asilama zekai tahir de. Sonrasin kist ve 1 ay ara sonrasi ikinci klomen kullandim zekai tahir de. ve catlatmayi yanls gun yaptrdgm icin asilamam yapilmadi iliski denedik. Olmadi. Yine kist. Adet oluyorum duzenli ama yinede catlamayan yumurta kist e donuyordu. 2 ay snra baskent unvrst. Gogsen hocaya gttim. Kisti beklemedi hic kuculttu once. Snra igneli yumurta buyutme. Ve Sukurler olsun tuttu. Cok titiz ve dikkatli kendisi. Gun asiri cagrdi hep.yoksa ymrtalar alip basini gidiyor. Gdcegnz yer cok onemli. Ankara iseniz kesnlkle gidin kendisine. Bende tup dye gttim asilamaya ikna etti beni. Ki kendisinin isine gelen de tup bebek yapmak oldgu halde.
teşekkür ederim ben istanbıldayım.yarı özel yar vakıf hastanesinde yaptırdım aşılamayı .bnce işinin ehli değillerdi .yapmış olmak için yaptılar traiot var bende değerlerim çok düşüktü normal dönmesini beklemediler bile...yumurtamda okadar büyümemişti..inşallah 2 denemryi iyi biyerde yaptırabilirim...tekrar çok teşekkür ederim...sağlıkla alırsın inşallah kucağına:))