İlk aşılamada şansım nekadar çok zorbir süreç

Ilki klomenle asilama zekai tahir de. Sonrasin kist ve 1 ay ara sonrasi ikinci klomen kullandim zekai tahir de. ve catlatmayi yanls gun yaptrdgm icin asilamam yapilmadi iliski denedik. Olmadi. Yine kist. Adet oluyorum duzenli ama yinede catlamayan yumurta kist e donuyordu. 2 ay snra baskent unvrst. Gogsen hocaya gttim. Kisti beklemedi hic kuculttu once. Snra igneli yumurta buyutme. Ve Sukurler olsun tuttu. Cok titiz ve dikkatli kendisi. Gun asiri cagrdi hep.yoksa ymrtalar alip basini gidiyor. Gdcegnz yer cok onemli. Ankara iseniz kesnlkle gidin kendisine. Bende tup dye gttim asilamaya ikna etti beni. Ki kendisinin isine gelen de tup bebek yapmak oldgu halde.

teşekkür ederim ben istanbıldayım.yarı özel yar vakıf hastanesinde yaptırdım aşılamayı .bnce işinin ehli değillerdi .yapmış olmak için yaptılar traiot var bende değerlerim çok düşüktü normal dönmesini beklemediler bile...yumurtamda okadar büyümemişti..inşallah 2 denemryi iyi biyerde yaptırabilirim...tekrar çok teşekkür ederim...sağlıkla alırsın inşallah kucağına:))

merhaba hayırlı upurlu olsun siz hangi hastanede yaptırdınız aşılamanızı ben de karar verdim aşılamaya birkaç aya kadar yaptırmayı istiyoruz 2 seneyi geçti bebeğimiz olmadı 3 senelik evliyim

Merhaba, tesekkur ederim. Ankara baskent unvr. Hastanesi gogsen hocaya yaptirdim. Ankara da iseniz tavsiye ederim.

Kızlar bende bekliorum o gaz sancim geçti sadece bel ağrım var hafif hafif akinti ve ara sıra kasık batmam bugn 6 si belirtiler bunlar allah inşallah nasip eder bir ümitle bekliorum

Kızlar resmen gün sayıyorum sizce pzt den başlasam kan değerleri artış varsa hımismi olurum yoksa ayin 14 bekliyim

KarnimiN şisligi gitti acaba tutmadı mi hiç bişey hissetmiyorum bel ağrısı ve sol gogusumun ara sıra ağrımaşı dışında ark yorum yapan yokmu

KarnimiN şisligi gitti acaba tutmadı mi hiç bişey hissetmiyorum bel ağrısı ve sol gogusumun ara sıra ağrımaşı dışında ark yorum yapan yokmu
Cnm sabrszlanyosun anlyormda. Ama mecbr sabretmen lazm, uzulecegne bekle daha iyi. Cunku suan ne yaparsan yap pozitifi gorceksin. Oyuzden 12.gunu yap testni.

Yani bi bayan 3 kere asilama olmuş hepsinde 12 gün yapmış ve doğru sonuç almış yani o ignenin etkisi 10 günde geciomus

Yani başka sitede okudum kadının biri ogle yapmış kanda 12 gün doğru sonuç almış int yazio bakabilirsiniz benimde bugün sol göğüsum hafif agrio sağ sa bişey yok ama kasık ağrım oluo ara sira

Kızlar bide bugün göğüsum evet agrio tutmadı mi ki cumku adet olcagima yakın bir hafta önce göğüsum açırdi ama çok değil bastirinca yolluyorum adet olcam mi die de o yuzden

Evt cnm demistm bende 12.gun ogremdim
Allahım nasip eder ınsalah suan tek sevincim göğüsum normalde adet olcagim bir hafta önce acır ama suan gerginlikten başka bişey yok ve belim agrio oda hamilelik belirtisi dimi ve yazdigin cvp için çok teşekkür ederim

Merhaba, tesekkur ederim. Ankara baskent unvr. Hastanesi gogsen hocaya yaptirdim. Ankara da iseniz tavsiye ederim.
ben de ankaradayım canım bu gögsen hoca doşent mi nasıl memnun kaldınız mı siz direk aşılama için gidip hemen aşılama tedavisine başladı mı canım?
ne kadara mal oldu kaç kez gittiniz hastaneye beni aydınlatırsan bu konuda memnun olurum birkaç aya biz de aşılama yaptırmak istiyoruz şu sıralar biraz dinlenmedeyiz eşim babasını kaybetti de biraz moralmen çökük

Allahım nasip eder ınsalah suan tek sevincim göğüsum normalde adet olcagim bir hafta önce acır ama suan gerginlikten başka bişey yok ve belim agrio oda hamilelik belirtisi dimi ve yazdigin cvp için çok teşekkür ederim
Hayrlisi olsn cnm belrtlere pek bakma sen kimisinin hic belirtisi olmuyo adet sancsndan baska benim son zamanlarda hic bi belirtim kalmadi bi tek adet sancisi cektim o kadar kendini cok adapte etme olurmu kafana taktikca hormonlarnda degisir ve etkilenir akisina birakmaya cals

Eşinle tam sekiz sene oldu bebek istiyoruz tabi soranlara daha düşünmüyoruz ikimizde calisiorum zamanı var dioruz ınsalarn hep sorar ya devlet hastanesi özel hastane derken hiç kimse bişeyin yok Dio bende nasıl olur diorum sonunda bir doktor pco olduğumu söyledi ama tek taraflı solum normalmis ve ilk defa asilama oldum bu ay bugün dördüncü günüm kasigim agrio sol tarafım sadece 3 tane yumurtam oldu klomen kullandım sonrada oviletre die catlama iğnemi ve 36 saat sonra asilama oldu ilk asilamada şansım nekadar yada karnımda gaz sancim var kasigim agrio belim agrio ama akintim çok yok normal gün gibi ikinci gün kehve rengi iki damla kan geldi onda doktor sordum normalmis yani arkadaşlar asilama yaptırıp ilk asilama sinda ne gibi belirtiler yaşadınız nezaman kan testi yaptınız en erken merak ediyorum zamanda geçmek bilmio benim 7 de tahlil yapalım dedi dokTor allah nerde evlat sahibi olmak isteyen varsa versin iyice kafaya takıorum tuttum mu tutmadı mi die ne olur bişeyler yazında da bilmeyen ark aydınlansın birbirimize yardimci olalım
Merhaba insallah tez zamanda kavusursun yavruna ben 3 kez asilama yaptirdim bu tarz belirtilerim oldu ama 3 defasida tutmadi cok umitliydim halbuki sonrasinda tup bebege gecelim doktor sonraki adetinde gel deyince ben biktigim icin artik gitmedim o ay adet olunca o ay hamile kalmisim insallah allahim sanada ummadigin anda nasip eder

ben de ankaradayım canım bu gögsen hoca doşent mi nasıl memnun kaldınız mı siz direk aşılama için gidip hemen aşılama tedavisine başladı mı canım?
ne kadara mal oldu kaç kez gittiniz hastaneye beni aydınlatırsan bu konuda memnun olurum birkaç aya biz de aşılama yaptırmak istiyoruz şu sıralar biraz dinlenmedeyiz eşim babasını kaybetti de biraz moralmen çökük
Kesinlikle tavsiye ederim. Forumda ayri bir baslik var kendisi ile ilgili. Bakabilirsiniz oraya da. 650tl asilama, +rapor ile ilaclar ortalama 200 gbi tuttu. Muayeneler haric tabi ki. Ben tup bebek icin gitmistim. Kendisi degerlerimin asilamayi 1 kere daha denemeye uygun oldgnu soyleyip ikna etti beni. Ki tup bebek benim isime gelir dedi durustce. Ama asilama denemek istedi. Nasipmis. Cok sukur. Ben tavsiye ediyorum isinde uzman, ince dusunceli bir insan. Gereksiz yapmacik moral verici konusmalari yok. Dogrusu ne ise usulu ile aktariyor. Zaman kaybetmeyin hic.

Kesinlikle tavsiye ederim. Forumda ayri bir baslik var kendisi ile ilgili. Bakabilirsiniz oraya da. 650tl asilama, +rapor ile ilaclar ortalama 200 gbi tuttu. Muayeneler haric tabi ki. Ben tup bebek icin gitmistim. Kendisi degerlerimin asilamayi 1 kere daha denemeye uygun oldgnu soyleyip ikna etti beni. Ki tup bebek benim isime gelir dedi durustce. Ama asilama denemek istedi. Nasipmis. Cok sukur. Ben tavsiye ediyorum isinde uzman, ince dusunceli bir insan. Gereksiz yapmacik moral verici konusmalari yok. Dogrusu ne ise usulu ile aktariyor. Zaman kaybetmeyin hic.
kaç kez muayene ücreti verdin canım benim maddi konuda sıkıntılarım var acaba üniversite hastanesinde mi yaptırsak dediğim de oluyor maddi nedenlerden dolayı ...benim için de dua edin lütfen raporu doktor kendi mi veriyor ilaçlar için

Back
X