Pozitif düşün dikkatli ol inşaallah tutunur minnoşun sanaKızlar Merhaba ben 11 temmuzda ilk defa aşılama yaptırdım 25 temmuzda sonucunu öğrenicem inşallah tutar 5 yıllık evliyim size sorum aşılama yaptırıp ve ilk denemede tutanlar varmı?
Amin Amin Aminnn ❣inşaallah Can'ımİnşallah canım çok dikkat ediyorum hep yatıyorum zaten aslında hiç negatif düşünmedim bakalım hayırlısı diyerek dualar ediyorum hep Rabbim bizide sevindirir artık inşallah
Pozitif düşün dikkatli ol inşaallah tutunur minnoşun sana
aşılama nasıl bi tedavi nasıl ve ne sekılde yapılıyor bılgilendirebilirmisnz benide
Bazı yerlerinde yanlışsam şimdiden kusura bakmayın yaptıralı baya oldu çünkü..aşılama nasıl bi tedavi nasıl ve ne sekılde yapılıyor bılgilendirebilirmisnz benide
Gününden önce test yapmanın bi yararı yok aksine kendini yok kese gözükecek mi yok hcg yükselecek mi stresine sokmana da gerek yok bence çünkü sonuçta varsa bile adet gününde öğrenmen hatta adetten 1 hafta sonra bile olsa öğrenmen psikolojik açıdan daha sağlıklı çünkü zaten 5 haftalık olacaksın 1 hafta yine kese için bekliceksin inan hamileyken 1 saat bile zor geçiyor o yüzden şimdiden kendine stres yaptırmaİnşallah Rabbim kabul eder dualarımı 7 gün kaldı benimde sonucu öğrenmeme cnm sence gününden önce test yapayimmi çok heycanlıyım çünkü) ♡♡♡♡♡
canım hamilemisin? sonucun ne?Tamam canım test yapmıycam bekliycem zaten bu zamana kadar bekledim ama bugun adet agrisi gibi bi ağri var normalmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?