Hayırlı olsunKızlar bu konuda hepimiz umuda ihtiyacı var biliyorum o yüzden yazmak istedim. İlk aşılamada tuttu benim yoğun gaz sıkıntım vardı bu süreçte sorusu olanları seve seve cevaplarım
Merhaba. Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucaginiza versin. Belirtileriniz neydi benim bu 2. Aşılamam 10.gün deyim siz ne zaman test yaptırdığı neler hissettiniz bunları sormak istedim.tekrardan hayırlı olsun.Kızlar bu konuda hepimiz umuda ihtiyacı var biliyorum o yüzden yazmak istedim. İlk aşılamada tuttu benim yoğun gaz sıkıntım vardı bu süreçte sorusu olanları seve seve cevaplarım
Canım teşekkür ederim 10. Gün belli oldu erken gebelik testi yaptm sabah ilk idrarlaMerhaba. Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucaginiza versin. Belirtileriniz neydi benim bu 2. Aşılamam 10.gün deyim siz ne zaman test yaptırdığı neler hissettiniz bunları sormak istedim.tekrardan hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Agriniz varmiydi pekiCanım teşekkür ederim 10. Gün belli oldu erken gebelik testi yaptm sabah ilk idrarla
Sürekli gazım vardı canım birde gögüslermde damarlar vardı
Çok teşekkür ederim.Gaz sancısına bağlı biraz vardı
Kac adet yumurtaniz var mi kac mm di acebaKızlar bu konuda hepimiz umuda ihtiyacı var biliyorum o yüzden yazmak istedim. İlk aşılamada tuttu benim yoğun gaz sıkıntım vardı bu süreçte sorusu olanları seve seve cevaplarım
Merhaba bende sali günü ilk aşılamami oldum ama inanilma bir gaz sancim varKızlar bu konuda hepimiz umuda ihtiyacı var biliyorum o yüzden yazmak istedim. İlk aşılamada tuttu benim yoğun gaz sıkıntım vardı bu süreçte sorusu olanları seve seve cevaplarım
Aynı şeyler bende de oldu şuan cok şükür hamileyim 7 haftakıkMerhaba bende sali günü ilk aşılamami oldum ama inanilma bir gaz sancim varve kabızlik malesef sizde durum nasildi ?
Karninizin alt kısmı yururken oturup kalkarken aciyormuydu ? Sağlıkla kucağıniza alın inşallahAynı şeyler bende de oldu şuan cok şükür hamileyim 7 haftakık
Kusıra bakmayın mesajını yeni gördüm evet ama henimkiler kalitesizdi o yüzdünden doktor sıkıntı görmed 3 yumurta olmasında inşallah sizinde ilkinde tutarMerhabaaa hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah3 yumurtanız varmış ya, bu durumda çoğul gebelik oranı yüksek mi oluyor? Bende başlayacağım inşallah bu ay bi aksilik çıkmazsa ilk tedavim olacak hiç tecrübem yok sizlerden öğreniyorum burada
Canım pkom yoktu ara ara acm oluyordu sizin sonuç belli oldu muKarninizin alt kısmı yururken oturup kalkarken aciyormuydu ? Sağlıkla kucağıniza alın inşallahbuarada pko varmiydi sizde
Amiiiiiinn inşallahKusıra bakmayın mesajını yeni gördüm evet ama henimkiler kalitesizdi o yüzdünden doktor sıkıntı görmed 3 yumurta olmasında inşallah sizinde ilkinde tutar
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşâllah.ben de 29 Nisan ilk aşılama oldum ama kasıkta böbrek bölgesinde yanma ağrı ara ara batmalar oldu.yedinci gün idrar testi yaptım dayabamdim silikte olsa çift çizgi oldu üç testte de bugün kan verdim ama beta hcg 1.44 çıktı malesef üzülmeli miyim iki gündür de göğüslerde hassasiyet var reglime sekiz gün daha var tesekkürlerKızlar bu konuda hepimiz umuda ihtiyacı var biliyorum o yüzden yazmak istedim. İlk aşılamada tuttu benim yoğun gaz sıkıntım vardı bu süreçte sorusu olanları seve seve cevaplarım
Amin inşallah cok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşâllah.ben de 29 Nisan ilk aşılama oldum ama kasıkta böbrek bölgesinde yanma ağrı ara ara batmalar oldu.yedinci gün idrar testi yaptım dayabamdim silikte olsa çift çizgi oldu üç testte de bugün kan verdim ama beta hcg 1.44 çıktı malesef üzülmeli miyim iki gündür de göğüslerde hassasiyet var reglime sekiz gün daha var tesekkürler
Günde ne kadar yükseliyor ki tabi bı de aşılama günü yumurtayı çatlatıp çatlatmaması da önemli dimiAmin inşallah cok teşekkür ederim
Yedşnci gün cok erken ben 10. Gün yapmıştm bence bekleyin benim 10. Gün 20ydi beta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?