Aşılama İlk aşılamam

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
İyi akşamlar arkadaşlar ilk aşılamam bugün 3.günüm sizce tutunup tutunmadığını nasıl anlarım ilk aşılamada hamile kalanlar var mı lütfen yardım edin hiç zaman geçmiyor bunu yap dediğiniz bişey var mi

Canım hiçbir bilgim yok ama inşallah bebek vardır tutunmuştur herşey gönlünce olsun inşallah

Keşke hemen anlamak mümkün olsa inşallah tutunmuştur bebiş

Meraba insallah tutmuştur canım aşılama için devlete mi gttin

İnşallah canım tanımadık insanların duası kabul olurmuş bir duanı alırım inşallah bir olsun adaklar adadım
Ne zamandır istiyorsun cnm probleminiz ney Rabbim gönlüne göre versin inşallah sana bana yürekten isteyen herkese

Meraba insallah tutmuştur canım aşılama için devlete mi gttin
Hayır canım Medical de yaptırdım doktorum çok ilgiliydi sağolsun çok bekletmedi bizi diğer doktorlar gibi her gittiğim doktor sadece test yaptı bişey yok dedi geçiştirdi

Bende de politistikover var canım her gittiğim doktor sürekli oyaladı beni de bu işte en önemlisi iyi bir doktor bulmak ve gerçekten ilgili olmalı
Çok haklısın canım bende sürekli ilaçla geri gönderildim yumurtalık tembelliğim var şimdi meryem suresinin tamamını okuyorum bi de bal tarçın çörek otu kürünü yapıyorum aynı zamanda da cyclo progynova kullanıyorum bakalım buraya nasip olur inşallah meleğim allahın izniyle benimle olur isteyen dileyen herkese evlat nasip et Rabbim bana da nasip et diye dua ediyorum ❤

Ne zamandır istiyorsun cnm probleminiz ney Rabbim gönlüne göre versin inşallah sana bana yürekten isteyen herkese
1 seneden fazladır istiyoruz canım ama olmadı eşimde de problem vardı ama onun düzeldi benden kaynaklı yani polikistikover var

Amin canım dualarımız kabul olsun bende de yumurta tembelliği var

1 seneden fazladır istiyoruz canım ama olmadı eşimde de problem vardı ama onun düzeldi benden kaynaklı yani polikistikover var
Pko ile hamile kalan çok kişi var cnm engel değil sonuçta bu ay yüzünüz güler inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…