- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ben malesef hamile kalamadim cnm 2 asilamada tutmadi ne yazik ki devlette yaptirdim ben gerci hersey bi bahane rabbim nasip etmeyince olmuyor vakti zamani var demek ki hepimiz o guzel duyguyu tadariz insallah Allah in izniyleİlk aşılamada hamile kalan var mı? Tutan mı daha çok yoksa 2.ye mi başlayanlar??
Özelde mi yaptırdınız devlette mi?
Cnm birsey soracagim senin kac tane yumurtan olustu birde buyuklugu kacti hangi ilaci kullandinBenm ilk asilamam tuttu canm ozelde yaptrdm
Yumurtan kactane olustu peki cnm buyuklugu ne kadar diBenimde devlette yaptirdigim 2 aşılamam tutmamıştı malesef.ikisi de klomenle oldu.
Hangi hastanede yaptirdiniz özelde?Benm ilk asilamam tuttu canm ozelde yaptrdm
3tane yumurtam olustu. En buyugu yanls hatrlamyosam 19 20mm falandi sanrm.Cnm birsey soracagim senin kac tane yumurtan olustu birde buyuklugu kacti hangi ilaci kullandin
Hangi hastanede yaptirdiniz özelde?
Ilac olark serephone ve menegon igne kullandm yumurtalklar icin. Onun disinda ek ilaclar da kullandm dr.tavsyesyle vitamin, asilamadan snra gobekten igne ve daha bir kac ilacCnm birsey soracagim senin kac tane yumurtan olustu birde buyuklugu kacti hangi ilaci kullandin
Özelde diyorum hastane adı nedirOzelde yaptrdm evet
Cok iyi cnm benim 2 tane yumurtam gelisti biri 9 diger 13,5-14 mm civari yanlis hatirlamiyorsam3tane yumurtam olustu. En buyugu yanls hatrlamyosam 19 20mm falandi sanrm.
Benimde 2 tane yumurtam gelisti biri 9 digeri 13,5-14 civari cnm yanlis hatirlamiyorsam. Seninki iyiymis amailkinde 2 yumurta 18-20 mm ikinci de de 18 mm tek yumurta idi.
Anladim cnm bende 2 asilamada da fostimon kullandim yumurta gelustirici igne sonrasinda catlama ignesi. Asilamadan sonrada crinone diye bi jel verdi doktor bebegin rahime tutunmasi icinmis ama tutmadi ne yazik ki nasip degilmisIlac olark serephone ve menegon igne kullandm yumurtalklar icin. Onun disinda ek ilaclar da kullandm dr.tavsyesyle vitamin, asilamadan snra gobekten igne ve daha bir kac ilac
Aile tıpÖzelde diyorum hastane adı nedir
Bna dr.um progestan verdi tutnmasi icinAnladim cnm bende 2 asilamada da fostimon kullandim yumurta gelustirici igne sonrasinda catlama ignesi. Asilamadan sonrada crinone diye bi jel verdi doktor bebegin rahime tutunmasi icinmis ama tutmadi ne yazik ki nasip degilmis
Yanls hatrlamyormdr bende umarm☺Cok iyi cnm benim 2 tane yumurtam gelisti biri 9 diger 13,5-14 mm civari yanlis hatirlamiyorsam
Gitmelydnz illa 2.olack degl istemezsenz dr.nuz yapmaz tabiki. Umutsuz olmayn kac senedr olmuyorBenim de ilk aşılamamdı kızlar tutmadı malesef
Özelde yaptırdım ben de menogon kullandım
Regl olunca tekrar doktoruma gitmedim kimisi hastalanır hastalanmaz 2.aşılamaya başlıyo ben yaptırmadım bilmiyorum
Hiç hamile kalamıcam gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?