Aşılama İlk aşılaması tutan var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
İlk aşılamada hamile kalan var mı? Tutan mı daha çok yoksa 2.ye mi başlayanlar??
Özelde mi yaptırdınız devlette mi?

İlk aşılamada hamile kalan var mı? Tutan mı daha çok yoksa 2.ye mi başlayanlar??
Özelde mi yaptırdınız devlette mi?
Ben malesef hamile kalamadim cnm 2 asilamada tutmadi ne yazik ki devlette yaptirdim ben gerci hersey bi bahane rabbim nasip etmeyince olmuyor vakti zamani var demek ki hepimiz o guzel duyguyu tadariz insallah Allah in izniyle

Benimde devlette yaptirdigim 2 aşılamam tutmamıştı malesef.ikisi de klomenle oldu.

ilkinde 2 yumurta 18-20 mm ikinci de de 18 mm tek yumurta idi.

Cnm birsey soracagim senin kac tane yumurtan olustu birde buyuklugu kacti hangi ilaci kullandin
Ilac olark serephone ve menegon igne kullandm yumurtalklar icin. Onun disinda ek ilaclar da kullandm dr.tavsyesyle vitamin, asilamadan snra gobekten igne ve daha bir kac ilac

Ilac olark serephone ve menegon igne kullandm yumurtalklar icin. Onun disinda ek ilaclar da kullandm dr.tavsyesyle vitamin, asilamadan snra gobekten igne ve daha bir kac ilac
Anladim cnm bende 2 asilamada da fostimon kullandim yumurta gelustirici igne sonrasinda catlama ignesi. Asilamadan sonrada crinone diye bi jel verdi doktor bebegin rahime tutunmasi icinmis ama tutmadi ne yazik ki nasip degilmis

Anladim cnm bende 2 asilamada da fostimon kullandim yumurta gelustirici igne sonrasinda catlama ignesi. Asilamadan sonrada crinone diye bi jel verdi doktor bebegin rahime tutunmasi icinmis ama tutmadi ne yazik ki nasip degilmis
Bna dr.um progestan verdi tutnmasi icin

Benim de ilk aşılamamdı kızlar tutmadı malesef
Özelde yaptırdım ben de menogon kullandım
Regl olunca tekrar doktoruma gitmedim kimisi hastalanır hastalanmaz 2.aşılamaya başlıyo ben yaptırmadım bilmiyorum
Hiç hamile kalamıcam gibi geliyo

Gitmelydnz illa 2.olack degl istemezsenz dr.nuz yapmaz tabiki. Umutsuz olmayn kac senedr olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…