İLK ASİLAMASİ TUTANLAR 2016 LÜTFEN CEVAPPPP VERİNNNNN

rorosum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
18
9
1
SELAM KIZLAR BU AY İLK ASİLAMAM OLDU BUGÜN 8. GÜNÜM İLK GÜNLER AĞRIM OLDU AMA ŞİMDİ BELİRTI YOK. .. SADECE FITILDEN SANIRIM GOGUSLERIM ACIYOR MART 9 DA KAN TESTIM VAR. İNŞ OLUR 2 YILDIR bebis BEKLİYORUMMM. LUTFEN OLUMLU SONUÇ VARMI? ?? Optummmm

Meraba cnm benim ilk aşılamam tuttu çok şükür.inşallah seninkide tutar. İlk 8 gün benim sadece göğüs uçlarnda ağrım oldu ve şişlik tabiki.sonra akıntım başladı sancıyla birlikte.adet olacam sandm ama doktorum 11.gün test yapmamı söyledi şimdi hamileyim çok şükür rabbime inşallah sende güzel haberi alırsn.

Canım fasulyemm çok teşekkürler verdiğin bilgi için inş bizlerede nasip olur

Yok fasulyemm çarşamba ayin 9 da kan testim idrar yaptım çıkmadı kismettttt üzülmek istemiyorum artık pko var zaten ufffff Allah büyük bakalım canim

Bende de idrarda çıkmamıştı hatta kan testinde pozitif çıktıktan sonra tekrar test aldm sadece ikinci cizgiyi görmek için çıkmadı. Kan testi en garantisi.sedece şunu diyebilirim sana hemen hemen herkesteki ortak belirti göğüs uçlarındaki ağrı ve akıntı canm. Allah buyük üzülme.o gelecek gününu bekliyo işte.

Fasulyemm arkadasim Sağol büyük morel oldun bana seni seviyorum sonucu öğrenince yazarım sanaaa

Canım benimde ilk asilamam da tuttu çok sukur. Benim ilk 1 2 gogus hassasiyeti oldu sonra hiç belirtim kalmadı. Tutmadı herhalde dedim ama çok sukur ki tutmuş. Gogus hassasiyeti daha yeni başladı

Arkadaslar suan kan verdim haatanedeyim sonuç 1 saat sonra cikicak çarşamba günü olmasi gerekiyor du ama sabah kanamam oldu bende iki gün önce gelmiş oldum çok korkuyorum adet mi oluyrum acaba bilmiyorum bekliyorum dua edinn bana sonuç çıkınca yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…