• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLK ASILAMASI TUTANLAR

Ahsen su siz 2 defa aşılama denediniz, 3. aşılamayı olup aksi sonuçlanırsa tüp bebek mi deneyeceksiniz, sizin e2 100 üzeri miydi peki sizin aşılamalarınızda, tecrübeli arkadaşlardan faydalanmaya ihtiyacı oluyor insanın
Ben 2 kez iğne kullandım sonuç alamadım buna dair belgem var son kez aşılama deneyip tüp bebek raporu alacağım Maalesef benim doktorum e2 falan bakmadı ilkte bana deneyelim diye umut verdi ya tutarsa diye aşılamadan sonra tutma oranı düşük falan dedi bende özeli bırakıp üniversiteye gitmeye başladım daha detaylı inceliyorlar

Ben 2 kez iğne kullandım sonuç alamadım buna dair belgem var son kez aşılama deneyip tüp bebek raporu alacağım Maalesef benim doktorum e2 falan bakmadı ilkte bana deneyelim diye umut verdi ya tutarsa diye aşılamadan sonra tutma oranı düşük falan dedi bende özeli bırakıp üniversiteye gitmeye başladım daha detaylı inceliyorlar
Canım inşallah bu sefer tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz. Üniv hastanesine de randevu aldı eşim zaten haftaya cuma üniv hastanesine de gideceğiz, teşekkür ederim paylaşımın için

Canım inşallah bu sefer tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz. Üniv hastanesine de randevu aldı eşim zaten haftaya cuma üniv hastanesine de gideceğiz, teşekkür ederim paylaşımın için
Amin inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun bence de üniversitede devam etmelisin zaten aşılama ücretsiz sadece ilaç ücreti ödüyorsun

Klomen 50 mg verdi 5 gün kullanıp, bitince yumurta kontrolü var, sonrası çatlatma iğnesi, 36 saat sonra da aşılama, inşallah sonra da bebiş gelir:)
Bunun için rapora ne gerek varmış onu anlamadım klomen 10 tl folik asit 15 tl çatlama iğnesi 70 tl hayırlısı olsun rabbim inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder.
Hastanenin sgk anlaşması varsa ve aşılamanız tutmazsa tutmadığına dair belge alın tüp bebek denerken lazım olacak 3 deneme şartı için

Bir de folik asit işte, gebeliği kolaylaştırıyor dedi doktor...
Gebelik için kullanılan vitaminler folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmaz. Hamile kalmayı planlayan her kadının folik asit kullanmaya başlaması gerekir ancak bu hamileliği kolaylaştırmak için değil bebekte bazı özürleri önlemek içindir.
Bana doktor böyle söylemişti .

Gebelik için kullanılan vitaminler folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmaz. Hamile kalmayı planlayan her kadının folik asit kullanmaya başlaması gerekir ancak bu hamileliği kolaylaştırmak için değil bebekte bazı özürleri önlemek içindir.
Bana doktor böyle söylemişti .
Evet anne ve bebeğin dokularının sağlıklı gelişiminde önemli rol oynar folik asit, asıl FSH,TSH gibi birçok hormonun görevini yapmasında etkin olduğu için o sebeple söylemiştir diye düşünüyorum.

Evet anne ve bebeğin dokularının sağlıklı gelişiminde önemli rol oynar folil asit, asıl FSH,TSH gibi birçok hormonun görevini yapmasında etkin olduğu için o sebeple söylemiştir diye düşünüyorum.
Sonuçta her şey hormonlara bağlı yani:)

Evet anne ve bebeğin dokularının sağlıklı gelişiminde önemli rol oynar folil asit, asıl FSH,TSH gibi birçok hormonun görevini yapmasında etkin olduğu için o sebeple söylemiştir diye düşünüyorum.
O konuda bilgim yok rabbim inşallah iyi haberler almanı nasip eder her şey gönlünce olsun.

Bunun için rapora ne gerek varmış onu anlamadım klomen 10 tl folik asit 15 tl çatlama iğnesi 70 tl hayırlısı olsun rabbim inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder.
Hastanenin sgk anlaşması varsa ve aşılamanız tutmazsa tutmadığına dair belge alın tüp bebek denerken lazım olacak 3 deneme şartı için
Klomen ucuz zaten, folik asit de 33 tl, onun için dememiştir doktor, bu çatlatma iğneleri, yıkama, aşılama vs için çıkan meblağ daha fazla ise sgk karşılasın diye rapor çikartacak olabilir, totali belki 500 tl üstündedir, sgk karşıladığı için 500 civarında demiştir.

2008 yılında yaptırdığım ilk aşılama tutmuştu şimdi okullu oldu bizim yumurta
Darısı başına
Ne güzelll, ne mutlu size:)) böyle duyunca mutlu oluyor insan, stres yapmamak lazım diyorlar, gel de yapma elde mi sanki:)böyle güzel haberler alınca çok iyi moral oluyor ama, teşekkürler, darısı isteyen herkese...

Ne güzelll, ne mutlu size:)) böyle duyunca mutlu oluyor insan, stres yapmamak lazım diyorlar, gel de yapma elde mi sanki:)böyle güzel haberler alınca çok iyi moral oluyor ama, teşekkürler, darısı isteyen herkese...
Bana ilk aşılama tutmaz demişlerdi Oyüzden stres yapmamıştım nasılsa olmayacak diye
Allah'ın taktiri oldu bence stresinizi kendinizi rahatlatarak yenmeye çalışın

Back
X