- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
- 123
Tamam raporu 26 sında neden çıkartacak ilaç için mi anlamadım .Raporu ayın 26 sında çıkartacak, henüz çıkmadı, 31 yaşındayım ben, eşimde 32. 2,5 yıllık evliyiz, ya sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam raporu 26 sında neden çıkartacak ilaç için mi anlamadım .Raporu ayın 26 sında çıkartacak, henüz çıkmadı, 31 yaşındayım ben, eşimde 32. 2,5 yıllık evliyiz, ya sen?
Ben 2 kez iğne kullandım sonuç alamadım buna dair belgem var son kez aşılama deneyip tüp bebek raporu alacağım Maalesef benim doktorum e2 falan bakmadı ilkte bana deneyelim diye umut verdi ya tutarsa diye aşılamadan sonra tutma oranı düşük falan dedi bende özeli bırakıp üniversiteye gitmeye başladım daha detaylı inceliyorlarAhsen su siz 2 defa aşılama denediniz, 3. aşılamayı olup aksi sonuçlanırsa tüp bebek mi deneyeceksiniz, sizin e2 100 üzeri miydi peki sizin aşılamalarınızda, tecrübeli arkadaşlardan faydalanmaya ihtiyacı oluyor insanın
Evet ilaçlar için, yaş 23 üzerinde olduğu için, rapor çıkar, ilaçları sgk karşılar dedi doktorum.Tamam raporu 26 sında neden çıkartacak ilaç için mi anlamadım .
Peki ilaç ne kullanacak klomen mi?Evet ilaçlar için, yaş 23 üzerinde olduğu için, rapor çıkar, ilaçları sgk karşılar dedi doktorum.
Canım inşallah bu sefer tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz. Üniv hastanesine de randevu aldı eşim zaten haftaya cuma üniv hastanesine de gideceğiz, teşekkür ederim paylaşımın içinBen 2 kez iğne kullandım sonuç alamadım buna dair belgem var son kez aşılama deneyip tüp bebek raporu alacağım Maalesef benim doktorum e2 falan bakmadı ilkte bana deneyelim diye umut verdi ya tutarsa diye aşılamadan sonra tutma oranı düşük falan dedi bende özeli bırakıp üniversiteye gitmeye başladım daha detaylı inceliyorlar
Amin inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun bence de üniversitede devam etmelisin zaten aşılama ücretsiz sadece ilaç ücreti ödüyorsunCanım inşallah bu sefer tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz. Üniv hastanesine de randevu aldı eşim zaten haftaya cuma üniv hastanesine de gideceğiz, teşekkür ederim paylaşımın için
Klomen 50 mg verdi 5 gün kullanıp, bitince yumurta kontrolü var, sonrası çatlatma iğnesi, 36 saat sonra da aşılama, inşallah sonra da bebiş gelir:)Peki ilaç ne kullanacak klomen mi?
Sanırım birde çatlama iğnesi
Bir de folik asit işte, gebeliği kolaylaştırıyor dedi doktor...Klomen 50 mg verdi 5 gün kullanıp, bitince yumurta kontrolü var, sonrası çatlatma iğnesi, 36 saat sonra da aşılama, inşallah sonra da bebiş gelir:)
Bunun için rapora ne gerek varmış onu anlamadım klomen 10 tl folik asit 15 tl çatlama iğnesi 70 tl hayırlısı olsun rabbim inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder.Klomen 50 mg verdi 5 gün kullanıp, bitince yumurta kontrolü var, sonrası çatlatma iğnesi, 36 saat sonra da aşılama, inşallah sonra da bebiş gelir:)
Gebelik için kullanılan vitaminler folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmaz. Hamile kalmayı planlayan her kadının folik asit kullanmaya başlaması gerekir ancak bu hamileliği kolaylaştırmak için değil bebekte bazı özürleri önlemek içindir.Bir de folik asit işte, gebeliği kolaylaştırıyor dedi doktor...
Evet anne ve bebeğin dokularının sağlıklı gelişiminde önemli rol oynar folik asit, asıl FSH,TSH gibi birçok hormonun görevini yapmasında etkin olduğu için o sebeple söylemiştir diye düşünüyorum.Gebelik için kullanılan vitaminler folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmaz. Hamile kalmayı planlayan her kadının folik asit kullanmaya başlaması gerekir ancak bu hamileliği kolaylaştırmak için değil bebekte bazı özürleri önlemek içindir.
Bana doktor böyle söylemişti .
Sonuçta her şey hormonlara bağlı yani:)Evet anne ve bebeğin dokularının sağlıklı gelişiminde önemli rol oynar folil asit, asıl FSH,TSH gibi birçok hormonun görevini yapmasında etkin olduğu için o sebeple söylemiştir diye düşünüyorum.
O konuda bilgim yok rabbim inşallah iyi haberler almanı nasip eder her şey gönlünce olsun.Evet anne ve bebeğin dokularının sağlıklı gelişiminde önemli rol oynar folil asit, asıl FSH,TSH gibi birçok hormonun görevini yapmasında etkin olduğu için o sebeple söylemiştir diye düşünüyorum.
Rabbim inşallah bizim gibi çırpınan tüm arkadaşlara nasip eder sizin sorun neydi neden aşılama denemiştiniz?2008 yılında yaptırdığım ilk aşılama tutmuştu şimdi okullu oldu bizim yumurta
Darısı başına
Klomen ucuz zaten, folik asit de 33 tl, onun için dememiştir doktor, bu çatlatma iğneleri, yıkama, aşılama vs için çıkan meblağ daha fazla ise sgk karşılasın diye rapor çikartacak olabilir, totali belki 500 tl üstündedir, sgk karşıladığı için 500 civarında demiştir.Bunun için rapora ne gerek varmış onu anlamadım klomen 10 tl folik asit 15 tl çatlama iğnesi 70 tl hayırlısı olsun rabbim inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder.
Hastanenin sgk anlaşması varsa ve aşılamanız tutmazsa tutmadığına dair belge alın tüp bebek denerken lazım olacak 3 deneme şartı için
Ne güzelll, ne mutlu size:)) böyle duyunca mutlu oluyor insan, stres yapmamak lazım diyorlar, gel de yapma elde mi sanki:)böyle güzel haberler alınca çok iyi moral oluyor ama, teşekkürler, darısı isteyen herkese...2008 yılında yaptırdığım ilk aşılama tutmuştu şimdi okullu oldu bizim yumurta
Darısı başına
O dönem eşimde sperm sayısı düşüktü doktor aşılama demişti ve şükür tuttuRabbim inşallah bizim gibi çırpınan tüm arkadaşlara nasip eder sizin sorun neydi neden aşılama denemiştiniz?
Bana ilk aşılama tutmaz demişlerdi Oyüzden stres yapmamıştım nasılsa olmayacak diyeNe güzelll, ne mutlu size:)) böyle duyunca mutlu oluyor insan, stres yapmamak lazım diyorlar, gel de yapma elde mi sanki:)böyle güzel haberler alınca çok iyi moral oluyor ama, teşekkürler, darısı isteyen herkese...
İnşallah hepimizin tatlım...O konuda bilgim yok rabbim inşallah iyi haberler almanı nasip eder her şey gönlünce olsun.