ilk aşk mı?

3 yılda 5 kez görüşmek :mad:

ünideyken uzak mesafe ilişkisi yürüttük sevgilimle, maddiyatı da pek olmayan kişilerdik ikimiz, yine de buluşmanın bir yolunu bulurduk ayda bir.

siz sevgiliyken de sorunluymuşsunuz bence, boşver gitsin.
bu yenisinden de bu kadar çabuk cayabiliyorsan onu da bırak.
Ben gorusmesek de beni sevdigine inandim yani inanmak istedim her sey gorusmek degil diye dusundum ama oule degilmis

3-5 defa görüşmeyle herkeste seni aradım olmaz arkadaşım hala kafanın karışması ilk aşktan değil seni öyle kolay bıraktığı için hazmedemediğinden olabilir mi?Bence boşver hayır gelmez sürekli kafanda sorularla boğuşursun yol ver kaldıki hergün ağlasaydı mutlaka birinden birinde arardı dayanamıyorum diye saçmalamış .İkinciside fazla etkilememiş anlaşılan yoksa gözün görmezdi ilkini
Belki de yasayamadiklarimdandir bilemiyorum

3 yılda 5 kez görüştüyseniz ortalama 7,2 ayda bir görüşme olmuş demektir.Aylarca süren görüşülmeyen dönemler var nasıl alışkanlık oluyor anlamış değilim.ayrıca size ve ilişkiye çok değer veriyor olsaydı daha sık görüşmek için bin takla atar görüşürdü.bence sizinle devam ederken başkaları vardı siz eldeki kuştunuz.ayrılınca bir süre daldaki kuşları kovaladı durdu.olmayınca şimdi de dönüp kafanızı karıştırıyor.sürekli ağlamışmış .
Yeni bir ilişki başladığında her ne hikmetse tüm eskiler toplanıp geri gelir.haberini mi kokusunu mu alırlar bilinmez ama hep böyledir.boş verin önünüze bakın.
Oyle yapacagim galiba tesekkur ediyorum

Galiba ikinci ilişkiniz de uzak mesafe ilişkisi. İnternetten mi tanışıyorsunuz bu kişilerle? Daha sağlam bir başlangıç yapıp devamlı görüşebildiğiniz bir sevgiliyle önünüzü daha rahat görürsünüz, daha mutlu olursunuz bence.

3 yılda 5 kere görüştüğün kişi sana kör kütük aşık olamaz. Ayrıca ağladığını söyleyen erkek yalan söylüyordur.

Galiba ikinci ilişkiniz de uzak mesafe ilişkisi. İnternetten mi tanışıyorsunuz bu kişilerle? Daha sağlam bir başlangıç yapıp devamlı görüşebildiğiniz bir sevgiliyle önünüzü daha rahat görürsünüz, daha mutlu olursunuz bence.
Hayir internet degil arkadas ortaminda tanistim ama sans iste sehirler ayni olmadi

Aslında 7 ay yüksek bir süre olsa dahi fazla şüphe yapılmıyabilir. Kadınlar ilk gün üzülür, 3 ay sonra kurtulur. Erkekler ilk gün kurtulur, 3 ay sonra üzülür

o zamanlarda gezip tozuyodu başka kızlarla görüşüyodu şimdi 7 ay sonra aklına geldi.
boşverin gitsin. ama ikisini.
kafanız karışıyosa hiç kimseyi yormayın üzmeyin

o zamanlarda gezip tozuyodu başka kızlarla görüşüyodu şimdi 7 ay sonra aklına geldi.
boşverin gitsin. ama ikisini.
kafanız karışıyosa hiç kimseyi yormayın üzmeyin
Ben de oyle dusunuyorum is isten gecince agliyor ozur diliyor benden

ünv yıllarımda 3 yıllık bir ilişkim olmustu ve o benim ilk aşkımdı . farklı şehirlerde yaşıyorduk bundan dolayı 5 kere falan görüştük 3 yıl içinde . kendisi yeni mezun mühendisti bi şirkette çalışıyordu ama nedense sık sık gelmesini istediğim halde gelmemişti. ben okul bitip işe başladığımda durumu aileme açtım babamla annem de uzak şehirde olduğundan evlenmemizi onaylamadı. o da ailemin kararına saygı duydu ve çok fazla diretmedi "aileni karşına alma onlar müsade etmezse mutlu olamayız" dedi. biz bu durumda severek ayrıldık açıkçası ozaman direnmediği hemen teslim olduğu için çok kızmıştım. daha sonra biriyle tanıştım o da ünv öğrencisi ve okulu uzatmış bazı sebeplerden dolayı . yine de bi ilişkiye başladık bana çok aşık olduğunu bensiz yapamayacağını söylüyordu sürekli . birkaç kere buluştuk görüstük ilişkimiz daha oturaklı hale geldi derken eski sevgilim mesaj attı beni unutamadığını dönmek istediğini her gün ağladığını söylüyor. onun sesini böyle duyunca duygularım mı depreşti bilemem ama kafam karıştı. sizce ne yapmalıyım?
ağlayan adamdan uzak dur benden söylemesi. sonra çok üzülürsün. bu hareketlerin hepsi göstermelik. yarın öbür gün umurumda bile olmayacaksın çünkü zaten senin için birşey yapmadan kabul etmişti herşeyi bunu unutma.

bak ne güzel yeni birlikteliğe başlamışsın yeni bir insanla. onu seviyorsan devam et ilişkine ve eskiyi düşünme bir kenara bırak bence.

ünv yıllarımda 3 yıllık bir ilişkim olmustu ve o benim ilk aşkımdı . farklı şehirlerde yaşıyorduk bundan dolayı 5 kere falan görüştük 3 yıl içinde . kendisi yeni mezun mühendisti bi şirkette çalışıyordu ama nedense sık sık gelmesini istediğim halde gelmemişti. ben okul bitip işe başladığımda durumu aileme açtım babamla annem de uzak şehirde olduğundan evlenmemizi onaylamadı. o da ailemin kararına saygı duydu ve çok fazla diretmedi "aileni karşına alma onlar müsade etmezse mutlu olamayız" dedi. biz bu durumda severek ayrıldık açıkçası ozaman direnmediği hemen teslim olduğu için çok kızmıştım. daha sonra biriyle tanıştım o da ünv öğrencisi ve okulu uzatmış bazı sebeplerden dolayı . yine de bi ilişkiye başladık bana çok aşık olduğunu bensiz yapamayacağını söylüyordu sürekli . birkaç kere buluştuk görüstük ilişkimiz daha oturaklı hale geldi derken eski sevgilim mesaj attı beni unutamadığını dönmek istediğini her gün ağladığını söylüyor. onun sesini böyle duyunca duygularım mı depreşti bilemem ama kafam karıştı. sizce ne yapmalıyım?
oo durum çok karışık.
sanıyorum mantığını iyice tartmalısın.
bi taraftan da kalbini de tartmalısın.
eksileri artıları iyice düşün

7 ay sonra dönen ilk aşkın samimi degil 3 sene icerisinde o kadar az gorusen ve ailene hemen hak verip direnmeyenin sevgisine guvenme.
Bende sizinle aynı durumu yasadim direnmeyn ama sensiz yasayamam diyen ve ara ara msj atanın tek sorunu bizim gibi birini bulamamak bulsalar umurunda olmayiz gercekten.
Boşta kaldıkça döner cevap bile verme derim aklini karistirmasina izin verme gecmis gecmiste kalsin senin icin direnmeyen biri icin deymez.

Annem de o arada baska kizlara bakmistir bakti ki olmadi sana geri geldi dedi ama biz konusurken senden sonra kimseye bakamadim herkeste seni aradim dedi
ay erkeklerin hep dilinden düşürmediği şey. kimseye bakmadım seni aradım.

Bizim icin su anda okulunu bitirmesi onemli olan ama simdiye kadar ogrenci oldugu halde buldu bulusturdu kac kere geldi yanima emek veriyor gibi simdiye kadar
o zaman bu çocuğa yazık etme. emek veriyor en azından.
iyi bi işi olur inşallah daha sonra mezin olunca

Back
X