ilk aşk mı?

Ben gorusmesek de beni sevdigine inandim yani inanmak istedim her sey gorusmek degil diye dusundum ama oule degilmis
yüz yüze sayıllı görüşmüşsünüz. peki telefon mesaj ve kamera ile görüşüyor muydunuz . her gün mesela

ağlayan adamdan uzak dur benden söylemesi. sonra çok üzülürsün. bu hareketlerin hepsi göstermelik. yarın öbür gün umurumda bile olmayacaksın çünkü zaten senin için birşey yapmadan kabul etmişti herşeyi bunu unutma. Yine aradi unutamam seni dua edecem dedi durdu

bak ne güzel yeni birlikteliğe başlamışsın yeni bir insanla. onu seviyorsan devam et ilişkine ve eskiyi düşünme bir kenara bırak bence.

7 ay sonra dönen ilk aşkın samimi degil 3 sene icerisinde o kadar az gorusen ve ailene hemen hak verip direnmeyenin sevgisine guvenme.
Bende sizinle aynı durumu yasadim direnmeyn ama sensiz yasayamam diyen ve ara ara msj atanın tek sorunu bizim gibi birini bulamamak bulsalar umurunda olmayiz gercekten.
Boşta kaldıkça döner cevap bile verme derim aklini karistirmasina izin verme gecmis gecmiste kalsin senin icin direnmeyen biri icin deymez.
Ben de oyle dusunmeye basladim artik baska carem kalmadi

Dusunmekten inanin beynim kalbim yandi iki gundur uyumuyorum
o zaman ben şöyle düşünürdüm.
beni bi kez evlenme yolunda bırakan. ısrar etmeyen bi adamla benim bi daha işim olmaz. bu yolda bırakma işini bi gün başka bi şey için yine yapar.
yine seni yolda bırakır.
asla güvenme.
ikinci şansı verme asla.
gitsin başkasının hayatını mahvetsin.
ilişkini saklama söyle ki bi daha rahatsız etmesin

o zaman ben şöyle düşünürdüm.
beni bi kez evlenme yolunda bırakan. ısrar etmeyen bi adamla benim bi daha işim olmaz. bu yolda bırakma işini bi gün başka bi şey için yine yapar.
yine seni yolda bırakır.
asla güvenme.
ikinci şansı verme asla.
gitsin başkasının hayatını mahvetsin.
ilişkini saklama söyle ki bi daha rahatsız etmesin
Sen evlenene kadar dua edecem vaz gecmicem dedi bana

ben artık senin ciddi olduğuna inanamıyorum.
ciddiysen gel annemle babamla konuş ikna et de.
evlilik için evi , işi hazır mı
yoksa yine fasa fiso mu. arkadaş olalım.sevgili olalım mı

Back
X