amaaan hep öyle deniyorGunaydin hanimlar. Benim ciddi anlamda merak ettigim bisey var cevremde bunu cok duyuyorum eger ilk askiniz cok tutkulu gecmis ve ardindan severek aci cekerek ayrildiysaniz onu bi ömür unutmazmissiniz evlenseniz bile evli bi arkadasim kendisi dile getiriyo bunu sevmiyorum ama biyerde karsima cikinca degisik hisler yasiyorum ikimizde gozlerimizi kaciriyoruz diyo sizce boyle seyler normalmi ilk ask gercekten hic unutulmazmi?
ilk aşkımla 6 sene sonra tekrar başladık. geçen hafta nikahımızı yaptık.benim için unutulmazdı evet
çok sevgi çok acı çok hayal kırıklığı .biri resmen sana zarar veriyor nasıl unutursun ki.Gunaydin hanimlar. Benim ciddi anlamda merak ettigim bisey var cevremde bunu cok duyuyorum eger ilk askiniz cok tutkulu gecmis ve ardindan severek aci cekerek ayrildiysaniz onu bi ömür unutmazmissiniz evlenseniz bile evli bi arkadasim kendisi dile getiriyo bunu sevmiyorum ama biyerde karsima cikinca degisik hisler yasiyorum ikimizde gozlerimizi kaciriyoruz diyo sizce boyle seyler normalmi ilk ask gercekten hic unutulmazmi?
hissedilen sey bence ofke olabilir benim adıma.galiba görüp görmemekle de ilgili olmalı şu an yazılanları okuyunca öyle anladım
kendi adıma onu epeydir hiç görmedim o yüzden umrumda değil...buradan yazanlardan anladığım ,sanırım görenler birşeyler hissedebiliyor adı hala aşk olmasa da ve yas tutmasa da
başladığımızda 15 yaşındaydık. ilişkimiz 10 ay sürmüştü. benim ailem çok küçük olduğum için öğrenince desteklememişti ayrılmıştık. 6 senede bazen görüştük hatta birbirimizin sevgililerini bile biliyorduk arkadaş gibiydik yani. bazende hiç görüşmedik öyle bi süreç oldu. sonra işte 4 sene önce tekrar görüşmeye başladık. o bana açıldı. bizim ilişkimiz çok başkaydı çok saftı vs diye. ben başlarda karşı çıksamda bi süre sonra kabul ettim. 3.5 senedir beraberiz. ocakta evlenme teklifi etti nişan nikah derken şimdi tayin bekliyoruz düğünümüz içinNe güzel bir şey olmuş
6 sene boyunca hiç görüşmediniz mi peki
bu arada ilişkiniz ne kadar sürmüş idi.
konuya gelecek olursak, kişiden kişiye değişir ama zaman aşımı diye bir şey var
lale benim ilk aşkım rahmetli oldu biliyor musun,hem de haberini düğün günümde almıştımTabii ki unutmadım da yasını da tutmuyorum yani.
Herkes yerinde sağolsun ve mutlu olsun inşallah...
Aaaaaa gerçekten mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?