İlk ask

Aaaaaa gerçekten mi?
Kıyamam... Nur içinde yatsın inşallah.
İçim sızladı,nedense...
amin inşallah..çok iyi yürekli bir insandı...biz onunla çok eski ve iyi birer dosttuk aynı zamanda..uzun seneler görüşmedik ama gördüğümüzde hep aynı yerden devam ettik.ilişki manasında değil elbet ilk aşk derken zaten yaş 14 tü:)
mekanı cennet olsun inşallah..

Yoooo valla çok güzel unuttum hatta tipi bile aklıma gelmiyor o kadar unuttum

Canım gerçekten mi ? bak bunu bilmiyordum,

benimki yaşıyor ama kızgınım ona hala :)))
evet canım ne yazık ki...çok çok iyi bir insandı,dosttu...çocukluk aşkımdı ama 7 sene beraber okudukça hep şekil değiştirdi ilişkimiz..sadece dostluğumuz baki kaldı.çok genç yaşta da rahmetli oldu..
bence de kızmalısın ,seni bir oduna itti diyebiliriz...ama olsun affetmek rahatlıktır,dene bence

Allah rahmet eylesin, ne güzel konuşuyorsun arkasından, iyi insanlar hep var bu dünyada umudumu kaybetmicem.

aynen, bu yanlış evliliğin bir sebebide o aslında, boşluk kaçış derken bir odunla evlenmiş buldum kendimi,
ahını mı aldım diye düşünürken, beni üzen oydu aslında sıkıntıyı çeken yine ben oldum:)

benden sonra bir çok dağılmıştı aldığım haberlerde, hatta bulunduğunuz şehri terk etmişti. şimdi ne durumda bilmiyorum,

evet affettim aslında ama bir yanımda çok kırgın ona, hayat ne garip bir yolculuk.

Unutulmaz evet.
Ama unutmamak demek, hâlâ ona aşık olmak anlamında değil. Hoş ve güzel bir hatıra olarak hatırlarsın..ne güzel çarpıyordu kalbim dersin.

Yeni birini gayet de sever ve mutlu olursun. Hatta o ilk aşk dönse bile istemezsin.

İlk aşk geçmişteki haliyle güzeldir. Çok sular akmis çok zaman geçmiş ve sen artık başka birino istiyor olursun

asıl aşk evlılıktır.. bebek tır.. bıtmışse zaten olmadıgından bıtmış.. unutulur unutulur

o evlendi mi gofretto

İlk aşkımla 8yıl sonra tekrar görüşüp evlendim ben hiç unutamadım onu zaten kimseye de aşık olamamıştım bir daha :)

Öyle bir unuttum ki kendisini hatırlayınca içim kalkıyor
Çocukluk aşkımdı, ergenliğim, yetişkinliğimin başları hep onunla geçti, ömrümün yarısı diyebilirim ama şimdi mümkünse aynı havayı bile solumayalım diyorum, cidden tiksindim. Unutuluyor, ben onu unuttuysam herkes herkesi unutur, ne mücadeleler verdim onun için ama şimdi dünyada tek kalsa kılım kımıldamaz

Yoo.. Görsem içim titremez bir şey hissetmem ama ilk olduğu için unutamam tabii..
Aslında ben hiçbirini unutmuyorum acaba hafızam mı iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…