• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşkım can bildiğim ve boşanıyorum

sevgiliyken küfür etti diye yazmışsın. tek kusuru o muydu da evliliğinize karşı çıktılar? mutsuz ediceğine dair başka belirtiler de var mıydı yoksa

Minik bebeginize daha da uzuldum ama dediginiz gibi hayatta mutlu olmaniza tek sebep olabilir..

Esiniz cok kabaymis. Yetistirilis tarzi sanirim, cevresinde saygi gormeyen tipler boyle oluyor genelde.

Acaba evi cekip ceviremediginiz icin mi boyle oldu biraz da? Niye yemek yok, ev niye temiz degil vsvsvs...
Ben de yogun ve stresli bir iste calisiyorum. Sabah 7bucukda evden cikip 8bucukta eve geliyordum. Yemek yap,masayi kur topla saat oldu 11.. dinleneyim derken uyuyakaliyordum,sonra yine iş.. esim anlayislidir sagolsun. Maasim daha da artsin,cocuklar buyusun yardimci alacagim kesinlikle. Ailemle kaliteli zaman geciririm en azindan. Haftasonum da bana kalir boylece.
Ama ne bileyim bu hakaret durumu cok agir. Keske oncesinde tepki verseydiniz. Benimle boyle konusma, ben gelemem boyle seylere terbiyeli konus deseydiniz keske. Hic degilse toparlardi belki kendini.
Kardesine de disaridan bir bayan gozuyle yorumlanmasi icin anlatti muhtemel. Umarim onlar da doldurusa getirmemistir.

Oncelikle calisin ve atanin. Zira o cocuk icin daha cok para gerekecek, ayaklarinizin ustunde durmalisiniz. Annenizi de gormezlikten gelin,en guvenli yer aileniz. Onlar da size alisir zamanla.

Gecmis olsun, tekrar ayni acıları yasamamaniz dilegiyle..

Ah ah cok zor seyler gecirmissin kuzum.Bide bebegini dusunsene o nasil bir ortamda buyuyecek.Bence ayril bebeginede bakarsin buyursun ne guzel yoldasin olur sana babasida gormek isterse gelip gorur gider.Calisiyor musun suan?

canım sıkıntıların varmış ne kadar hiç anlatmamıştın çok üzüldüm inş Rabbim eşini ıslah eder ALLAH sana ve yavruna acısın amin

Çok üzüldüm
Rabbim yardımcınız olsun.
kadın sığınma evlerini araştırmanız gerekiyor,bulunduğunuz yere bağlı.

Selam arkadaşlar bir buçuk yildir evliyim çok zor evlendik ailem karşı çıktı ısrar ettim evlendim dugunumuzde sorunlu oldu ondada çok.aci çektim aklıma gelince boğazım düğümlenir.. ama çok güzel bi gelin olmuştum :)... ne desem ne anlatsam neyi anlatsam... ilk aşkım ama çok aşığım belkide hala... sevgiliyken bana gerizekalı demişti ayrılmaya kalktım ayrılmak gerekmiş o an özür diledi geçti meğer sinyal miş bu bana... evlenince hakaretler diz boyu ş.siz.. adi... den tut iste her türlü ağladım hep ağladım geldi aşkım dedi öptü kokladı unuttum hep unuttum... sonra dedim benim ağzım yokmu zaten stresli bi iste çalışıyorum bende başladım küfür etmeye ağzına salak kelimesini almayan ben küfür uzmanı olmuştum adeta .. hamile kaldım dayak yedim öptü ama ya beni unuttum lohusayim ama ne lohusa çok zor ameliyat geçirip yoğun bakımda kalan yatalak kalmaktan kılpayı kurtulan lohusa 20. Gününde dayak yahu yeni aklanmıştım dur hele :)... iyi huylarında vardı benim kocamın ev islerinde yardımcı ... iste sever beni bide çok severmiş dediğine göre demekki boyle seviyor ne bileyim ben ilk aşkımdı... benimde hatalarım vardı yok değil okudum ben hep okudum sonra çalıştım eşşek gibi çalıştım ev isinden anlamam ki söyledim ona bilmiyorum ama öğrenirim heralde dedim ben öğretirim aşkımım dedi :) simdi annemin evindeyim sorunlu gebelikten ötürü istifa etmistim işsizim çalışıp seneye atanmam gerek.. annemin evinde cantamdaki kv bana taktigi bileziği aldı bayramda bana verdiği harcligida al bunuda al.dedim onuda aldı ve gitti... bugün geldi gelmeyecekmisin benle diyor birde ahmak dedi bana yine hakaret yani dedim hayır ama bebegimin babasisin istediğin zaman gel sev ... içinde aşkı felan kalmadı aşkım gözü kormus gercektende söylesenize kızlar filmlerdeki nazik kibar erkekler varmı yoksa hepsi böylemi :) daha 1 aylık bebeğim ve annemin de esimden bir farkı yok yani şiddeti düşük seviyede sığınma evleri nasıl bilen varmı birde sizce ben başarabilirmiyim bu agir sinavdan gecebilecekmiyim sizce ne yapmaliyim

ah be arkadasım boyle pıslıklerı ne dıye baba yaparsınız anlamam???? baba sıfatını haketmeyen hıçbır erkek baba olmamalı bence....şiddet varmıs ona ragmen akıllanmamıssın ayrılacagına adama cocuk yapmıssın...çok uzuldum gercekten...bence bır an once dava acmalısın sonuna kadar tum haklarını talep etmelısın....bu arada annendemı sıddet uyguluyor anlamadım ya ????

Sorun ev işleri bilmemem değil evet bu yüzden sıkıntı çektik ama ben çalışıyorken sorun etmedi fazla ne zaman istifa ettim o zaman sorun oldu doğurmadan son zamanlarımda oturmuştum düzenimi her sabah erken kalkıp evi süpürüyordum yemeğimi yapıyordum duşumu alıp ders calışıyordum eve gelince güler yüzlü kocacım diye karşılıyodum ama beş karış surat yaptığım işlere kulp bulan her şeyi super bilen bir adam var karşımda yinede yaranamıyordum anlıyacağınız biraz güç biraz daha güce ilçe sabıra ihtiyacım var yeni hayatım için eşim sen biraz daha düşün ben bebek için ayrılmak istemiyorum dedi ben sadece kafamı salladım çok yoruldum çok... annem konusundada yanlış anlaşılmasın elalem ne der diye boşanma mı istemiyor bende sığınma evi ne mi gitsem diye araştırmaya çalışırken bana vurmaya kalktı fazla bi olay yok annem sende vur napıyım.. bi arkadaş oldukça kötü bi hayatın var demiş neden bilmiyorum ama çok dokundu bu söz ... neyse bu duygu selini atlatıp. Mutlu olmam lazım yeni hayat için güç lazım dua edin yazılarınızı okudugumda anlamsız ca mutlu oluyorum :)

Allah güç versin. Hakkinizda hayırlısı olsun. Önceden iş deneyiminiz varmış. Atanamazsanizda çalışır bakarsınız bebisinize... annene çevre baskı yapiyordur alısir bir süre sonra. Konuşsun annen. Kulaklarını tika

Aslında terapiste gitmeyi çok isterim ama memur olunca sorun olur diye korkuyorum

Selam arkadaşlar bir buçuk yildir evliyim çok zor evlendik ailem karşı çıktı ısrar ettim evlendim dugunumuzde sorunlu oldu ondada çok.aci çektim aklıma gelince boğazım düğümlenir.. ama çok güzel bi gelin olmuştum :)... ne desem ne anlatsam neyi anlatsam... ilk aşkım ama çok aşığım belkide hala... sevgiliyken bana gerizekalı demişti ayrılmaya kalktım ayrılmak gerekmiş o an özür diledi geçti meğer sinyal miş bu bana... evlenince hakaretler diz boyu ş.siz.. adi... den tut iste her türlü ağladım hep ağladım geldi aşkım dedi öptü kokladı unuttum hep unuttum... sonra dedim benim ağzım yokmu zaten stresli bi iste çalışıyorum bende başladım küfür etmeye ağzına salak kelimesini almayan ben küfür uzmanı olmuştum adeta .. hamile kaldım dayak yedim öptü ama ya beni unuttum lohusayim ama ne lohusa çok zor ameliyat geçirip yoğun bakımda kalan yatalak kalmaktan kılpayı kurtulan lohusa 20. Gününde dayak yahu yeni aklanmıştım dur hele :)... iyi huylarında vardı benim kocamın ev islerinde yardımcı ... iste sever beni bide çok severmiş dediğine göre demekki boyle seviyor ne bileyim ben ilk aşkımdı... benimde hatalarım vardı yok değil okudum ben hep okudum sonra çalıştım eşşek gibi çalıştım ev isinden anlamam ki söyledim ona bilmiyorum ama öğrenirim heralde dedim ben öğretirim aşkımım dedi :) simdi annemin evindeyim sorunlu gebelikten ötürü istifa etmistim işsizim çalışıp seneye atanmam gerek.. annemin evinde cantamdaki kv bana taktigi bileziği aldı bayramda bana verdiği harcligida al bunuda al.dedim onuda aldı ve gitti... bugün geldi gelmeyecekmisin benle diyor birde ahmak dedi bana yine hakaret yani dedim hayır ama bebegimin babasisin istediğin zaman gel sev ... içinde aşkı felan kalmadı aşkım gözü kormus gercektende söylesenize kızlar filmlerdeki nazik kibar erkekler varmı yoksa hepsi böylemi :) daha 1 aylık bebeğim ve annemin de esimden bir farkı yok yani şiddeti düşük seviyede sığınma evleri nasıl bilen varmı birde sizce ben başarabilirmiyim bu agir sinavdan gecebilecekmiyim sizce ne yapmaliyim

Bende 6 yillik evliyim. Ustelik hamileyi. 2 haftaya kadar anne olacagim. Ama bugun esim beni cok yipratti . Daha once defalarca affettim okuzluklerini. Ama psikolojik siddet beni cok yipratti artik dogumum olduktan sonra ben de bosanmayi dusunuyorum. Icimde zerre kadar sevgisi kalmadi. Oysa ben onu o kadar cok sevmistimki...
Uzulme kendine bir yol ciz. Is guc sahibi ol. Annen sacini cekiorsa sende alttan alma susma. Susarak bu hale geldim yeter de. Cek restini. Ama yavruna sahip cik ve verdigin karardan donme sakin.

Allah yardincin olsun.
Insallah guzel gunler sizi bekliyor.
O adama her turlu hakkin olan davayi ac.
Bu yaptiklarinin bi vebali olsun.

Telefondan özel msj atılmıyor mu ben mi bulamıyorum, arkadaşım madem eşin de deneyelim diyor, bi düşün. Memurlukla ne ilgisi var. Herkese söylemek istiyorum özellikle çocuğu olanlara, lütfen en azından boşanmadan önce profesyonel yardım almayı deneyin, ikinizle aynı durumu ben de yaşadım ve gittim şimdiden çok olumlu gelişmeler var ve devam edicem.

İzmirinsani ayni duyguları paylasiyoruz yemin ediyorum abisine mesaj cekmistim hamileyken dövmesi so ru n değil konusun hakaret ve küfür etmesin yeterki diye ama yardim görmedim sonra icime kapandım işte.. bende bebek doğsun diyordum dayansaydim eğer atanınca ayrılacaktım ama dayanamdim hakaretlere dayak umrumda değil o hale geldim

Biraz zaman geçsin eğer o çok ısrar ederse ki sanmiyorum yani gururuna düşkün o zaman aile terapistini düşünürüm ama çok ısrar olması lazim çok ask lazim ki bu saatten sonra imkansiz

Sen bilirsin ama boşuna bekliyor gurur yapıyorsun, sana bi abla tavsiyesi olsun bu yazdıklarım, çocuğun bi doğsun anlayacaksın o zaman ne demek istediğimi. Kim istemez çocuğunu iyi bir eş olan babasıyla büyütmeyi, neyin beklemesi daha, ben çok uzun yıllar beklediğime şimdi çok pişmanım. Ayrılığı ve boşanma sürecini uzatmak en yanlış olanı. Ama böyle işe yarayacağını hiç düşünmemiştim.

Estaban haklisin fakat benim bebeğim doğdu ve zaten 1 aylık ne kadar aci yasasam da kin beslemiyorum.kocama bebegine yine babalık yapsın ki yapar çok seviyor onu ama bana eş.olamadı... bide tazminat felan düşünmüyorum davada acmicam dünyada ahirette mutlu olsun kızımın babası çünkü ... ama biz olmayacak bir daha ben ve kızım kitaplarima kavuşayim baslicam ders çalışmaya en kotu ihtimal özelde çalışırım napiyim para biriktirip ev alicam kızıma sonrası gelir inşallah huzurlu bir ortamda büyütmek istiyorum onu tek üzüntüm ben bir suru kardeşi olsun isterdim kala balık aile hayal ederdim ama bunada şükür rabbim boyle nasip etmis

Annen ve eşin hakaret küfür şiddet uyguladığından
Sana normal gelmiş
Yoksa saygıyı adabı bilen erkekler sadece filmlerde yok

Herseyi anlarim kaderi anlarim nasip kismet anlarim sans isi evlilik derler onuda anlarim ama adam dovuyo yinede seviyorum diyeni anlamam adam sövuyo sonra opuyo unutuyorum diyeni ANLAYAMAM ben esegim ne okur semer vur diyeni anlayamam insan once kendine kiymet verecekki karsisindakide ona deger versin bi nasil zihniyet kocam doverde severde bicaklarda..ee kimin ne sucu var o zaman..insan ne yaparsa kendine yapar en kotu anne bile boyle kocadan iyidir annene git aklini basina al cocugun icin mantikli dusun

Back
X