• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşkım can bildiğim ve boşanıyorum

Estaban haklisin fakat benim bebeğim doğdu ve zaten 1 aylık ne kadar aci yasasam da kin beslemiyorum.kocama bebegine yine babalık yapsın ki yapar çok seviyor onu ama bana eş.olamadı... bide tazminat felan düşünmüyorum davada acmicam dünyada ahirette mutlu olsun kızımın babası çünkü ... ama biz olmayacak bir daha ben ve kızım kitaplarima kavuşayim baslicam ders çalışmaya en kotu ihtimal özelde çalışırım napiyim para biriktirip ev alicam kızıma sonrası gelir inşallah huzurlu bir ortamda büyütmek istiyorum onu tek üzüntüm ben bir suru kardeşi olsun isterdim kala balık aile hayal ederdim ama bunada şükür rabbim boyle nasip etmis

Her yorumunuz cok icten.
Sanki caninizdan bir parca gibi kopup geliyor da sarilarak okuyorum yorumunuzu.

Allah yardimciniz olsun.
Duzeltemez misin diyenlere lutfen kulak tikayin.
Cunku eski esiniz merhametsiz, vicdansiz bir adam.

Annenize gelince anlayana kadar oturup konusun.
Mutlaka bir gun kalbindeki merhamet cinari yine sizi saracaktir.

Bebekler, siz ve sizin gibi guclu anneler sayesinde cok sanslilar.
Yarin obur gun sizinle gurur duyacaklar.
Annesini doven nefret ettikleri bir baba yerine belki uzakta ama en azindan notr olduklari bir babalari olacak.
"Babasiz cocuk buyutmek kolay mi, kim babasi gibi olabilir" diyecekler size.
Sadece gulumseyin bu cahillige.

Yeni hayatiniz bebeginiz ve sizin icin buyuk suprizler tasiyor.
Buna inanin.

Ve asla yalnizlik korkusu cekmeyin.
O bebek size oyle bir yoldas olacak ki siz bile sasiracaksiniz.
Hem hic kimse yoksa bile kimsesizlerin kimsesi Allah var.
O'na siginin.
Bol bol icinizi ferahlatacak olan insirah suresini okuyun veya dinleyin.

Opuyorum mis kokulu bebeginizi boynundan ve sizi kalbinizden.

Allah razi olsun yorumlarınız içimi ferahlatiyor bi doyasıya ağlamak istiyorum sonra bi daha hic ağlamak istemiyorum lakin sütüm kesilir diye korkuyorum :) bebeğim gerçekten böylemi düşünür ama ben ona babasının beni dovdunu soyleyemem inşallah yinede sever beni anlar...

Estaban haklisin fakat benim bebeğim doğdu ve zaten 1 aylık ne kadar aci yasasam da kin beslemiyorum.kocama bebegine yine babalık yapsın ki yapar çok seviyor onu ama bana eş.olamadı... bide tazminat felan düşünmüyorum davada acmicam dünyada ahirette mutlu olsun kızımın babası çünkü ... ama biz olmayacak bir daha ben ve kızım kitaplarima kavuşayim baslicam ders çalışmaya en kotu ihtimal özelde çalışırım napiyim para biriktirip ev alicam kızıma sonrası gelir inşallah huzurlu bir ortamda büyütmek istiyorum onu tek üzüntüm ben bir suru kardeşi olsun isterdim kala balık aile hayal ederdim ama bunada şükür rabbim boyle nasip etmis

Lohusalık rutin şartlarda bile zor
Sizin için x2 zor olmalı
Allah yardımcınız olsun
Ama anne olunca daha güçlü olmalı kadınlar
Ailenizin tutumu nasıl, maddi manevi size destekler mi ?

Çocuğunuz çok şanslı böyle güçlü bir annesi olduğu için.
Çünkü bazı anneler böyle babalar ile hayatlarını sürdürüp çocuğunda psikolojik ve fiziksel şiddet görmesine neden oluyor.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

allah yardımcınız olsun
kocanızın düzeleceğine ihtimal vermiyorum vicdansız küfürbaz üstelik yanlış anlamadıysam size şiddet uygulamış biri üstelik hamileyken üstelik doğumun 20. gününde de
onu değil terapiste götürmek toptan kaldırıp bir ay bakırköy de yatırsanız işe yaramaz bu adamın kişiliği bu
siz işten ayrılıp bebek bekleyince tüm pençelerini çıkarıp nasıl olsa bir dayanağı kalmadı diye saldırmış
siz hamileyken annenizin yaptıklarına da anlam veremedim şu bilezik olayını anlamadım eşiniz mi istedi kayınvalidenizin bileziğini anneniz mi orayı anlamadım bir daha kesinlikle bir şey vermeyin sanırım nasıl olsa boşanırız bu kadından şu bilezikleri alayım diye bakıyor adam

siz çok naif birisiniz yazdıklarınızdan belli ama etrafınızdakiler öyle değil
bir an önce anne babanızı toplayıp adamın size şiddet uyguladığını boşanmak istediğinizi söyleyin annenizi değil babanızı bir köşeye çekip konuşun

etrafınızdan bol bol çocuğu babasız bırakma
bundan sonra evleneceğin kişi bundan iyi çıkar mı
falan filan diye bol bol öğüt veren çıkar unutma bu öğüt verenlerin çoğu sen dayak yerken gıkını çıkarmaz geçer birde arkandan dedikodunu yaparlar

Sevgi & Saygı & Hoşgörü
Sizde anladığım kadarıyla sevgı var ama tek başına yeterli olmayan bır his . Saygısız hoşgörüsüz evlilik yurumez.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Artık aglamaktan göz yaşlarım bitti bende gülmeye başladım napiyim :) ailem maddi manevi yardim etmeye çalışırlar elbette fakat annem onun ilerde duzelcegi umudunda diyorki bosananlari lanetliyor diyor o kısmı bende anlamadim kim lanetliyor ama Allahın hoşuna gitmeyen helal bir şey olduğunu biliyorum..hayırlısı olsun hakkımda keşke bu ilişkide kisiligimden ödün vermeseydim ona üzülüyorum... altın konusuda şöyle... bebek hediyesi olarak kv bana bilezik takmıştı bebeğime takilanlar var bide iste eski eşim demek istiyorum o onları cantamdan hızlıca aldı .. kredi kartımı aldı.. bende bayramda bana verdiği harçlık vardı bide al bunuda al dedim onuda aldı :)

Lohusayken seni dövdü mü?? En ilgiye ihtiyacın olduğu zamanda en hassas

Böyle adamları yokluğunla terbiye edeceksin.Hemde öyle ki asla muhattap almayacaksın.Yokmuş gibi davran

Simdi iste boyle duygusal resimlerin altında sözler varya onlardan atiyor bana ben yokmuş gibi davranmadım ona ama gorumceme mesaj attım yaşadıklarımı anneme demişki çünkü az vuruyordu bende dövmenin şiddeti nedir abla dedim vurduğu yerdeki morluk bir süre geçmiyor yeterlimi bu dedim... neyse iste annemin evindeyim bebegimle huzurlu olmaya çalışıyorum birde eşyalarıma kavuşsam ders çalışsam daha iyi olucam insallah

Cevap vermiyorum onun mesajlarına artik çok geç kaldı ..

Arkadaşlar sonucunu yazmak istedim eşimle barıştım ikimizde karşılıklı hatalarımızı dile getirdik ve orta yol bulduk inş ben adamı boyle anlattım size ama çok iyi huylarıda var benim esimin bana çok hizmet eder ve bakar ama dir diri çok işte ... onun haricinde bende ona vurdum ödeştik .. simdi mutluyum inşallah boyle gider çok zor biri esim beni yoruyor ama bende zor
biriyim kimse dört dörtlük değil zaten bide ben aşığım iste o yüzden hepinize yorumlar için tesekkur ederim o_O

Arkadaşlar sonucunu yazmak istedim eşimle barıştım ikimizde karşılıklı hatalarımızı dile getirdik ve orta yol bulduk inş ben adamı boyle anlattım size ama çok iyi huylarıda var benim esimin bana çok hizmet eder ve bakar ama dir diri çok işte ... onun haricinde bende ona vurdum ödeştik .. simdi mutluyum inşallah boyle gider çok zor biri esim beni yoruyor ama bende zor
biriyim kimse dört dörtlük değil zaten bide ben aşığım iste o yüzden hepinize yorumlar için tesekkur ederim o_O
ikinizde tedavi olun bence

kendinize bir daha vurulmasına izin vermeyin
mutluluklar dilerim

Back
X