• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşkım can bildiğim ve boşanıyorum

Yas kaç. Bende de durum aynıydi ne zaman isten ciktim cocuk baktik .ex kisisi 2 krs eve sade kendi para getirdi hakimiyet hakimiyet kurmaya calisti.neler neler hakaretler vs pisman oluncada kendime size yetememekten korktum parayi bahane etti ki ben asla parayi takan suyum olsun biri değildim hep destek oldum.

Hayır yaaa, arkadaş 2015 konusunda gaza gelip hortlatmis:)
Konu sahibi bu açtığı konudan sonra barismis bu adamla (aşkla bahsettiği adam hamileyken karnıni tekmelemis,çocuğun yanında vurmuş falan. Ama konu sahibi 'ozunde iyi insan' diye barismis) Ama bir süre sonra boşanmış, yeni biriyle evlenmiş.
Şimdi yeni eşinden memnun,diye biliyorum.
Valla böyle biri eşi karnına değilde eline vurdu diye mutlu olursa şaşmam :D özünde iyi nasılsa :D eşim çok şanssız benim ayağım takılsa düşman belliyorum hdjdjd

Yas kaç. Bende de durum aynıydi ne zaman isten ciktim cocuk baktik .ex kisisi 2 krs eve sade kendi para getirdi hakimiyet hakimiyet kurmaya calisti.neler neler hakaretler vs pisman oluncada kendime size yetememekten korktum parayi bahane etti ki ben asla parayi takan suyum olsun biri değildim hep destek oldum.
Dayak var mı ?

Hayır yaaa, arkadaş 2015 konusunda gaza gelip hortlatmis:)
Konu sahibi bu açtığı konudan sonra barismis bu adamla (aşkla bahsettiği adam hamileyken karnıni tekmelemis,çocuğun yanında vurmuş falan. Ama konu sahibi 'ozunde iyi insan' diye barismis) Ama bir süre sonra boşanmış, yeni biriyle evlenmiş.
Şimdi yeni eşinden memnun,diye biliyorum.
Fena halde altın günü tarzı bir etkinliğe ihtiyacım var. Beni toparlayacak tek etkinlik bu. :KK53:
Ay halime bakın, merak etiğim şeylere bakın, off! :süslü:

Konu mu hortlamis abowwww ... bizde yazıyoruz simdiye neler olmustur neler

Biz
Fena halde altın günü tarzı bir etkinliğe ihtiyacım var. Beni toparlayacak tek etkinlik bu. :KK53:
Ay halime bakın, merak etiğim şeylere bakın, off! :süslü:
Bizeee gelsene … bebek var… ağlıyor….. sıkılmazsın hiç vallah bak.

Vardi zaten konum var yazmistiniz sizde 😉
Hım ben her konuya yazdığım için unutuyorum :D onca yazan arasından beni nasıl unutmuyorsunuz anlamıyorum.
Peki eşiniz size yetemediği için mi sizi dövüyormuş. Bişi sorucam biri sizin çocuğunuzu dövse (Allah korusun) tutumunuz ne olur ? Ben öldürürüm sanırım.

Valla böyle biri eşi karnına değilde eline vurdu diye mutlu olursa şaşmam :KK70: özünde iyi nasılsa :KK70: eşim çok şanssız benim ayağım takılsa düşman belliyorum hdjdjd
Evet. Ama konu sahibi ne yapsın, anne anne değil, baba baba değil. Çocuğu neden ağlattın diye otuz yasinda kadını döven insanlar. İlk aşkı da bu... Kadın sağlıklı iletişim ne demek bilmiyor ki

Biz

Bizeee gelsene … bebek var… ağlıyor….. sıkılmazsın hiç vallah bak.
:) Kek, kısır, sarma, mercimek köftesi olan bir tabak varsa gelirim. :KK53:
Fal kapatıp açınca fincandan damlayan kahve damlasını yalamak ve iç çekip fal bakmak istiyorum. :-) Şu şekilde kah kah ederek gülmek istiyorum. Gıybet-ül arzdan zehirlenmek istiyorum gadın!

:) Kek, kısır, sarma, mercimek köftesi olan bir tabak varsa gelirim. :KK53:
Fal kapatıp açınca fincandan damlayan kahve damlasını yalamak ve iç çekip fal bakmak istiyorum. :-) Şu şekilde kah kah ederek gülmek istiyorum. Gıybet-ül arzdan zehirlenmek istiyorum gadın!
Kocam yine başıma geldi imdaaat. Ne için anladın 💋

ilk aşkım ya da benım kocamın ıyı yonleri vardı dıye onu ıyı gosterme kendı kendıne 😞 yok senı mutlu etmeyecek, psıkolojın daha da bozulacak. senın de huyunu degıstırmıs. ruh sağlığınız bozulmus. kesınlıkle yardım alıp once kendını ve bebegını dusunmezsen senı daha da uzmesıne ımkan vermıs olursun.

Hım ben her konuya yazdığım için unutuyorum :D onca yazan arasından beni nasıl unutmuyorsunuz anlamıyorum.
Peki eşiniz size yetemediği için mi sizi dövüyormuş. Bişi sorucam biri sizin çocuğunuzu dövse (Allah korusun) tutumunuz ne olur ? Ben öldürürüm sanırım.
Hafizam iyidir cok insanda yazmiyor bana...bosanma davasi actik bekliyorum iste cekismeli olarak bir kere aglaya aglaya dedim ki bizden ne istiyorsun ne yaptik sana ses yok dedim ayni seyi kardesine yasatsalar kiz kardesi var ne olur aynen şunu dedi
O damadin ellerini kirarim bende oylemi dedim sen beni sahipsizmi sandin dedim babam yasli diye erkk kardes yok diye geliyor üzerime aslında egitimli meslekli biriyim nasil bu hale geldim bilmiyorm simdi birde millete beni kötüleme ben cani degilim diyor değişik

Sahika cok akilda kalici resim😁

ilk aşkım ya da benım kocamın ıyı yonleri vardı dıye onu ıyı gosterme kendı kendıne 😞 yok senı mutlu etmeyecek, psıkolojın daha da bozulacak. senın de huyunu degıstırmıs. ruh sağlığınız bozulmus. kesınlıkle yardım alıp once kendını ve bebegını dusunmezsen senı daha da uzmesıne ımkan vermıs olursun.
2015 konusu kadin bosanmi başkasi ile evlenmis sanirim bizde yaziyoruz bisiler

Hafizam iyidir cok insanda yazmiyor bana...bosanma davasi actik bekliyorum iste cekismeli olarak bir kere aglaya aglaya dedim ki bizden ne istiyorsun ne yaptik sana ses yok dedim ayni seyi kardesine yasatsalar kiz kardesi var ne olur aynen şunu dedi
O damadin ellerini kirarim bende oylemi dedim sen beni sahipsizmi sandin dedim babam yasli diye erkk kardes yok diye geliyor üzerime aslında egitimli meslekli biriyim nasil bu hale geldim bilmiyorm simdi birde millete beni kötüleme ben cani degilim diyor değişik
Nafakanı da al. Sana şiddet uyguladı diye tazminatta al. Sakın acıma buna.

Kız kardeşine yapılsa adamın ellerini kırarmış.
Sen de bir ananın evladısın. Sana kalkan eli de biri kırsın ister miymiş peki?

• Beğen
Reactions: Cac
Altin
Nafakanı da al. Sana şiddet uyguladı diye tazminatta al. Sakın acıma buna.
Altinlarimi kurtarsam yeter parasi yok nerde tazminat odicek birde diyorki sana maaşımin yarisini verip sana rahat hayat yasatmicam onu unut aclikla terbiye edecem ve bunu diyen adamin maasi 7 bin tl 3 bin tl beni ihya edecek diye düşünüyor sanirim kendini acun olarak görüyor nafakada

Back
X