- 18 Ağustos 2009
- 5.371
- 4.340
- 698
- Konu Sahibi halacocuksun
ayyy ne2015 konusu kadin bosanmi başkasi ile evlenmis sanirim bizde yaziyoruz bisiler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy ne2015 konusu kadin bosanmi başkasi ile evlenmis sanirim bizde yaziyoruz bisiler
Çok sagolBacım artık kötü de bence. Taş olsa çatlar ya hu!
Ayy sinir bastı resmen.
Altınları alırsın inşallah, sana dua ettim.
Büyümelisiniz. Çocuğunuzla sizi bırakıp size ihtiyacin var mı demeyen adamdan koca olmaz. Onca kavga etmisizdir eşimle. Ama her zaman bir şeye ihtiyacın var mı paran var mı sorar. Adam olmak bunu gerektirir. Şuan calismiyorsunuz size para bıraktı mı? Bırakmadı ise ilk dediğimi yapın. Çocuğunuz var. Sizi çocuğunu düşünmeyen adam adam değildir. Boşayin. Annenize katlanın bir süre. Çalışın çok çalışın. Bir işe girin. Çocuğunuzla bir hayat kurun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Selam arkadaşlar bir buçuk yildir evliyim çok zor evlendik ailem karşı çıktı ısrar ettim evlendim dugunumuzde sorunlu oldu ondada çok.aci çektim aklıma gelince boğazım düğümlenir.. ama çok güzel bi gelin olmuştum :)... ne desem ne anlatsam neyi anlatsam... ilk aşkım ama çok aşığım belkide hala... sevgiliyken bana gerizekalı demişti ayrılmaya kalktım ayrılmak gerekmiş o an özür diledi geçti meğer sinyal miş bu bana... evlenince hakaretler diz boyu ş.siz.. adi... den tut iste her türlü ağladım hep ağladım geldi aşkım dedi öptü kokladı unuttum hep unuttum... sonra dedim benim ağzım yokmu zaten stresli bi iste çalışıyorum bende başladım küfür etmeye ağzına salak kelimesini almayan ben küfür uzmanı olmuştum adeta .. hamile kaldım dayak yedim öptü ama ya beni unuttum lohusayim ama ne lohusa çok zor ameliyat geçirip yoğun bakımda kalan yatalak kalmaktan kılpayı kurtulan lohusa 20. Gününde dayak yahu yeni aklanmıştım dur hele :)... iyi huylarında vardı benim kocamın ev islerinde yardımcı ... iste sever beni bide çok severmiş dediğine göre demekki boyle seviyor ne bileyim ben ilk aşkımdı... benimde hatalarım vardı yok değil okudum ben hep okudum sonra çalıştım eşşek gibi çalıştım ev isinden anlamam ki söyledim ona bilmiyorum ama öğrenirim heralde dedim ben öğretirim aşkımım dedi :) simdi annemin evindeyim sorunlu gebelikten ötürü istifa etmistim işsizim çalışıp seneye atanmam gerek.. annemin evinde cantamdaki kv bana taktigi bileziği aldı bayramda bana verdiği harcligida al bunuda al.dedim onuda aldı ve gitti... bugün geldi gelmeyecekmisin benle diyor birde ahmak dedi bana yine hakaret yani dedim hayır ama bebegimin babasisin istediğin zaman gel sev ... içinde aşkı felan kalmadı aşkım gözü kormus gercektende söylesenize kızlar filmlerdeki nazik kibar erkekler varmı yoksa hepsi böylemi :) daha 1 aylık bebeğim ve annemin de esimden bir farkı yok yani şiddeti düşük seviyede sığınma evleri nasıl bilen varmı birde sizce ben başarabilirmiyim bu agir sinavdan gecebilecekmiyim sizce ne yapmaliyim
,Estaban haklisin fakat benim bebeğim doğdu ve zaten 1 aylık ne kadar aci yasasam da kin beslemiyorum.kocama bebegine yine babalık yapsın ki yapar çok seviyor onu ama bana eş.olamadı... bide tazminat felan düşünmüyorum davada acmicam dünyada ahirette mutlu olsun kızımın babası çünkü ... ama biz olmayacak bir daha ben ve kızım kitaplarima kavuşayim baslicam ders çalışmaya en kotu ihtimal özelde çalışırım napiyim para biriktirip ev alicam kızıma sonrası gelir inşallah huzurlu bir ortamda büyütmek istiyorum onu tek üzüntüm ben bir suru kardeşi olsun isterdim kala balık aile hayal ederdim ama bunada şükür rabbim boyle nasip etmis
Seven insan sahipsiz buldu mu 1 sarmalıyorsa 40 sarmalar. Sahipsiz bulunca ezen biri sevmiyordur. Bir gün severse seni ona kurban edecek, kapısına asacak. Ömrünü yedirme.Hafizam iyidir cok insanda yazmiyor bana...bosanma davasi actik bekliyorum iste cekismeli olarak bir kere aglaya aglaya dedim ki bizden ne istiyorsun ne yaptik sana ses yok dedim ayni seyi kardesine yasatsalar kiz kardesi var ne olur aynen şunu dedi
O damadin ellerini kirarim bende oylemi dedim sen beni sahipsizmi sandin dedim babam yasli diye erkk kardes yok diye geliyor üzerime aslında egitimli meslekli biriyim nasil bu hale geldim bilmiyorm simdi birde millete beni kötüleme ben cani degilim diyor değişik
Yeni üye de değilsiniz ama.. Siz sitenin konu hortlatıcısısınız galiba, böyle muhtelif zamanlarda eski konuları hortlatıyorsunuz.bilmiyorum huylu huyundan vazgeçmez gibi 2 çocuğuğa hamile kalma bence ayı bir adam düzelmez bence bu ayıo adamlar naif ve sevgi dolu kızları hep bulur zaten onun gibi ayı ve kaba olanına kabul etmezler
Yok canim yeterince degersizlestim artik cocugumla kendi değerimizi buluyoruz yavas yavaşSeven insan sahipsiz buldu mu 1 sarmalıyorsa 40 sarmalar. Sahipsiz bulunca ezen biri sevmiyordur. Bir gün severse seni ona kurban edecek, kapısına asacak. Ömrünü yedirme.
Bu konuda hortlatmasına sevindim. Kadın boşanmış yeniden evlenmiş. Yeni eşinden bir çocuğu daha olmuş, mutlu 4 kişilik bir aile olmuşlar.Yeni üye de değilsiniz ama.. Siz sitenin konu hortlatıcısısınız galiba, böyle muhtelif zamanlarda eski konuları hortlatıyorsunuz.
kk bana ne sunuyorsa yazıyorum kk suçlu takıntı yapmam yazar geçerimYeni üye de değilsiniz ama.. Siz sitenin konu hortlatıcısısınız galiba, böyle muhtelif zamanlarda eski konuları hortlatıyorsunuz.
İyi de kk size tarihi de yanında sunuyor ema hanım. Neyse bu konuda iyi olmuş ama mutlu sonla bitmiş.kk bana ne sunuyorsa yazıyorum kk suçlu takıntı yapmam yazar geçerim![]()
kk bana ne sunuyorsa yazıyorum kk suçlu takıntı yapmam yazar geçerim![]()
sonunu sayemde bilmiş oldunuz araştırmacı arkadaşlara tşk![]()
İyi de kk size tarihi de yanında sunuyor ema hanım. Neyse bu konuda iyi olmuş ama mutlu sonla bitmiş.
tarihler önemli değil yaşanmışlıklar önemli , bu kadının sonu ne oldu sona doğru happy end çıktı ya siz ona bakınKeşke tarihlere baksanız.
Bu nasıl bir hata olabilirbenimde hatalarım vardı yok değil okudum ben hep okudum sonra çalıştım eşşek gibi çalıştım ev isinden anlamam
Kaç yasındasın ?Bebegın 1 aylık mı ?Nıye verdın bılezıgı ?Selam arkadaşlar bir buçuk yildir evliyim çok zor evlendik ailem karşı çıktı ısrar ettim evlendim dugunumuzde sorunlu oldu ondada çok.aci çektim aklıma gelince boğazım düğümlenir.. ama çok güzel bi gelin olmuştum :)... ne desem ne anlatsam neyi anlatsam... ilk aşkım ama çok aşığım belkide hala... sevgiliyken bana gerizekalı demişti ayrılmaya kalktım ayrılmak gerekmiş o an özür diledi geçti meğer sinyal miş bu bana... evlenince hakaretler diz boyu ş.siz.. adi... den tut iste her türlü ağladım hep ağladım geldi aşkım dedi öptü kokladı unuttum hep unuttum... sonra dedim benim ağzım yokmu zaten stresli bi iste çalışıyorum bende başladım küfür etmeye ağzına salak kelimesini almayan ben küfür uzmanı olmuştum adeta .. hamile kaldım dayak yedim öptü ama ya beni unuttum lohusayim ama ne lohusa çok zor ameliyat geçirip yoğun bakımda kalan yatalak kalmaktan kılpayı kurtulan lohusa 20. Gününde dayak yahu yeni aklanmıştım dur hele :)... iyi huylarında vardı benim kocamın ev islerinde yardımcı ... iste sever beni bide çok severmiş dediğine göre demekki boyle seviyor ne bileyim ben ilk aşkımdı... benimde hatalarım vardı yok değil okudum ben hep okudum sonra çalıştım eşşek gibi çalıştım ev isinden anlamam ki söyledim ona bilmiyorum ama öğrenirim heralde dedim ben öğretirim aşkımım dedi :) simdi annemin evindeyim sorunlu gebelikten ötürü istifa etmistim işsizim çalışıp seneye atanmam gerek.. annemin evinde cantamdaki kv bana taktigi bileziği aldı bayramda bana verdiği harcligida al bunuda al.dedim onuda aldı ve gitti... bugün geldi gelmeyecekmisin benle diyor birde ahmak dedi bana yine hakaret yani dedim hayır ama bebegimin babasisin istediğin zaman gel sev ... içinde aşkı felan kalmadı aşkım gözü kormus gercektende söylesenize kızlar filmlerdeki nazik kibar erkekler varmı yoksa hepsi böylemi :) daha 1 aylık bebeğim ve annemin de esimden bir farkı yok yani şiddeti düşük seviyede sığınma evleri nasıl bilen varmı birde sizce ben başarabilirmiyim bu agir sinavdan gecebilecekmiyim sizce ne yapmaliyim