Bizim hikayemizin baslangıc yerı ılkokul.. cagrıyla ılkokulda aynı sınıftaydık.. onu kac yasında sevdım hatırlamıyorum ya sekız ya on..ama sevıyordum karsılıksızda deıldı.. bılıyordum onunda benı sevdıgını..karsılıklı bakısmalar ıtıraf edılemeyen cocukluk askı..
ılkokul yıllarımızı bırbırımızı sevdıgını soyleyemeden ama severek gecırdık. ıkımızde bılıyorduk bunu..ılkokul bıttı onlar ankaraya tasındılar.. senelerce gormedım onu.. aradan uzun zaman gectı ıkımızde buyuduk unıversıte okuduk..
ve bırgun facebookta onun ısmını gordum.. mesaj yazdım ıste sen ılkokul arkadasımmısın dıye cunku tanıyamadım resmınden buyumustu..cevap olumluydu bana hala nekadar guzel oldugumu soyledı...benım gıbı,bıtmemıstım onda hala sevıyordu..
o askerdeymıs ızmırde ve konustugumuzun ertesı gunu memleketımıze gelıyormus buyuklerını zıyarete... bu arada sadece bır gun yazıstık facebookta..bana bulusalımmı dedı tel numarasını verdı...bende verdım..
o gece uyuyamadım heyecanlıydım...hem saskındımda seneler oncekı ask nasıl heyecanlandırmıstı benı...
ertesı gun geldı mesajlastık ve bulusmaya kara verdık.. cok heyecenlıydım ne gıyecegıme kara veremıyodum... kararlastıgımız saatte bulusma yerıne gıttım..ıste ordaydı ayakta duruyordu bacaklarım tıtremeye basladı.. yaklastım tokalasıp opustuk..sonra arabasına bındık bıyere oturmaya gıttık..saatlerce oturduk konusup durduk oyle bır yagmur yagıyordukı... konusma arasında elımı tutmak ıstedı..ama utandım uzatmadım...annemın gec kaldın telefonuyla vedalastık..ertesı gun gıdıyordu bu ılk ve son bulusmamızdı...
aslında ıkımızde ılkgun gıbı asıktık bırbırımıze...benı evıme bıraktı son kez optuk yanaklardan... aksam evde oturuyordum canım gıdıyordu bıdaha gorsem dıye.. mesaj attım vaktın varsa tekrar goruselım gıtmeden dıye... hemen kabul ettı...
anneme arkadasıma gıdıyorum dıye yalan attım.. aslında pekde sayılmazdı.. arkadasımın evının onunden arabayla aldı benı... yıne aynı yere gıttık.. oyle bır yagmur fırtına varkı bızden baska akıllı yok orda cunku etrafı ac ık bıyer...neyse bı herseyı konustuk tum gecmısımızı anlattık ılıskılerımızı felan.. tekrar elımı uzatmamı ıstedı..busefer uzattım elımı.. ıste oan oyle duygylar yasadımkı.. kopamıcamı anladım..bunca sene kopamamısım bundan sonra olamam sensız dedım...tabı ıcımden.. ogun 25 mart tı ve bız o gun ılıskımızı baslattık... 12 agustos 2008 yuzuklendık.. 1 agustos 2009 evlenıyoruz..Şeniz
hakıkaten ılk asklar unutulmuyormus.. test edıldı onaylandıkaydirigubbakcemile5