İlk aşkım yazarsa diye "Evleniyorum" yalanı

Bana bu durum sanki birazda hoşunuza gidiyor gibi geldi. Stres edecek, düşünecek ne var? Ulaşmaya çalışsa blok et, cevap verme, görüşme bu kadar basit görüşmek istemesen. Evlensen bile ona ne? Kim ki o? Doğru hickimse. Ve bu durumu içinizde bitirmeden başkasıyla beraber olmak o ikinci kişiye karşı doğru değil.

Merhaba Hanımlar,

Biraz zor bir durumdayım, uzun yıllardır takıntılı oldugum bir ilk aşkım var, ilişki yaşayamadık biraz kötü biriydi, tonlarca kez buluşmamıza rağmen olmadı, demek ki bazen sevmekte yeterli değilmiş, Allah nasip etmiyormuş. Şimdi mükemmel bir ilişkim var fakat ilk aşkım Turkiye'ye geldi, yeniden beni gormek isteyebilir. Benim de biraz zaafım olduğu gercek tabii, eğer buluşmak isterse artık bazı şeyleri tamamen bitirmek için "Evleniyorum" yalanı soylersem işler nereye gidebilir acaba? İlerde pişman olmaktan korkuyorum ama bir yandan da bu durumdan çok bunaldım, yillardir aramızda birşey olmuyor ve gerçekten hala duzgun elle tutulur bir hayatı yok.
Demek ki senin onunla görüşeceğinden telefonlarını açacağından yada mesajına cevap yazacağından çok emin karşıdaki kişi yoksa ne münasebet arama sorma hayalet gibi gel görüş git! Hayatında biri olmasa bile sana bunu yapmasına izin vermemelisin. Ararsa açma, yazarsa cevap verme görüldü at. Kendinizi ezdirmeyin erkeklerde kim oluyorr düşünmenize bile değmeyecek insanlar için hayatınızı karmaşıklaştırmayın! 🙋🏻‍♀️

Demek ki senin onunla görüşeceğinden telefonlarını açacağından yada mesajına cevap yazacağından çok emin karşıdaki kişi yoksa be münasebet arama sorma hayalet gibi gel görüş git! Hayatında biri olmasa bile sana bunu yapmasına izin vermemelisin. Ararsa açma, yazarsa cevap verme görüldü at. Kendinizi ezdirmeyin erkeklerde kim oluyorr düşünmenize bile değmeyecek insanlar için hayatınızı karmaşıklaştırmayın! 🙋🏻‍♀️

Yaaa son cumlelerinizle beni aglattiniz.

Yahu adam takıntılı olur dert edinir insan. Sizdeki olayıben anlayamadım, takıntılı olursa evlenicem yalanı mi uydursam diyorsunuz. Bence sizdeki bir takıntı. Ey Allahım kimisi derdinden kurtulmaya çalışır kimisi dert edinmeye..
Sevgilinizi seviyor musunuz, yol arkadaşınız olarak görüyor musunuz, bunun cevabını kendinize samimi bir şekilde verin.

adami sinir edeyim gicik edeyim diyorsaniz icim sogusun diyorsaniz,

veyahut hic isim olmaz gorusmeyeyim diyorsaniz,

veyahut sevgilicagizima yanlisim olmasin diyorsaniz

...

aslinda her kosulda yapmaniz gereken laf getirene "banane isim olmaz benim artik onunla" demek, ve her zaman her kisiye ayni cevabi vermek.

Her yerden engelleyin, size laf taşıyana da cevabını verin. Oturup başka telefondan ulaşmak isterse, hazır mesaj hazırlayıp gönderin. “Yok sadece 5 dakika vs vs” geçelim bunları.

Bilineni, kalp kıranı tekrar denemeye gerek yok. Sonuç belli.

Cunku Turkiye'de yasamıyorum cok normal dilde zorluk yasamam. Pardon
Turkcem iyi degil, Avrupada yasıyorum. Annem Turk babam Fransız. Turkiye ye gitmiyorum. Sadece yazları. Anlayamadıysanız uzgunum

Amacım polemik çıkarmak değil ama diğer konularında virgülüne kadar akıcı bir Türkçe ile yazıyordun.
Hatta konularını da biliyorum. Türkiye'de yasadigin barizdi. Iskur, Kyk, son senenizin yurtdışına çıktığın için uzaması falan.

Amacım polemik çıkarmak değil ama diğer konularında virgülüne kadar akıcı bir Türkçe ile yazıyordun.
Hatta konularını da biliyorum. Türkiye'de yasadigin barizdi. Iskur, Kyk, son senenizin yurtdışına çıktığın için uzaması falan.

Bazi uyeler dedektiflik burosu acmali :KK48:

Back
X