Ilk aşkım

sengi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
15
1
36
Muğla
Ben annesi babası ayrı çocukluk geçirmenin cezasını mı çektim.Yoksa hayatta karar verememenin mi bilmiyorum.Benim annem babam ayrı.Gençliğim bu yüzden vardiğim yanlış kararlarla olsa gerek biraz ezik geçti galiba.Neyse.Ben lise dönemindeyken peşimden koşan bir çocuk vardı.Bizim lise 4 seneydi ve 4 sene boyunda arkamdaydı.Gerçi bende onu seviyordum ama korkularım vardı ve yaklaşamıyordum.İkimizde karşıdan birbirimizi izliyorduk.Benim aile sorunlarımı bildiği için bana okul bitince İstanbul a gidelim evlenelim ben sana destek olatım dedi kabul etmedim.Neyse okul bitti o istenbul a döndü.Ben üniversiteyi kazanıp başka şehire gittim.Ama onu unutamadım içten içe hala sevdim.O sıralar üniversiteden başka birisi bana takılmaya başladı.Bazen şaka ile gel evlenelim demeye başladı.Annem ile sohbet ederken anneme şakasına bana bir çocuk evlenme teklifi etti dedim.Annemde gayet ciddi bie şekilde.Sakın istemeye gelmesinler babanı görmek istemiyorum dedi.Babama gittim söyledim.Ben uğraşamam dedi.Bende sırf anneme babama kızdığım için gittim o kişiyle evlendim.Artık cahillik mi denir bilemiyorum.Lisedeki ilk aşkım okul bittikten sonra İstanbul da babsının işlerine yardım etmiş.Ev almış araba almış evi dayamış döşemiş.Herşey var sadece sevdiğim yok demiş beni aramaya gelmiş.Tabi ben ortalarda yokum.Ben hamile kaldım kızım oldu.Evliliğim gayet güzel mutluyum.Ama ilk aşkım hala beni aramay devam ediyor.Evlendiğimi duymuş.Bunalıma girmiş ailesi de akrabalarının kızıyla evlendirmiş.Karısına bile benden bahsetmiş.Bütün aile beni biliyormuş.ben 15 sene evli kaldım.Ve 15 sene sonunda eşim başkasına aşık oldum dedi gitti.Eşim gitmeden 2 gün önce face de ilk aşkım bana msj yolladı.Çok sevindim.Nalılsın diye klasik bir konuşma geçti.Telefon numaralarımızı aldık.Eşimin gidişinden dolayı evde ağlayıp sızlarken ilk aşkım bana tel açtı.Ağladığımı duyunca panik oldu.İstanbul dan kalkıp Bodrum a geldi.Neye üzüleceğimi şaşırdım.Tabi aradan 17 sene geçmiş.Uzun birsüre haberleştik ama konuşmalarımız hala resmi.1 sene sonra bana eğer bunalımın geçtiyse konuşmak istiyorum dedi.Ve bana olan sevgisini anlattı.17 senedir beni aradığını herkesin beni bildiğini.Hayatta herşeye sahip olup sadece bana sahip olamadığını filan.İçim daha çok acıdı yandı.Birtarafta başka kadın için eşiniz sizi terkediyor.Bir taraftan birisi sizi 17 senedir arıyor.Bana gel gidelim yeni hayat kuralım ben seni ağlatmam dedi.Ama yapamadım.Benimn yaşadığım acıyı onun karısının yaşamasını istemedim.Dön geriye ailene sahip çık dedim.Ona bişey dededim ama şimdi anlıyorum ki.Hayatta kimde beni onun kadar sevmemiş bende kimseyi:teselli::teselli:

ahh canim ya nerelere katlanmissin cok uzuldum suan bile aglamamak icin kendimi zor tutuyorum böyle asklar kaldimi artik:gitme:

Belki ulaşamadığı için bu kadar büyüttü aşkını.Ama bu kadar sevileceğimi bilmezdim.Keşke diyorum zamanında.Ama zaman geri gelmiyor

çok üzüldüm ya Allah yardımcınız olsun. sizi takdir ettim git karına dön dediğiniz için herkes yapamaz bunu.

takdir edilecek bişey yok normal olanı yapmışsın karına dön demekle ama senin faceden yazışman telefonlaşman bana normal gelmedi.bence hata yapıyorsun..
telefonlaşmakla umut vermiş oldun adama..evli bi adamla ne olursa olsun muhattap olmaman gerekirdi..hele de geçmişiniz varmış..hadi sen bunalımdasın bari karşı tarafın haddini bilmesi gerekirdi..
hem bunca şeyden sonra ona nasıl güvenebilirsin ki?kimle olursa olsun şuanda evli bir adam ve başka bir kadına (yani sen)ilan-ıaşk ediyor..

düşünsene siz onunla evlendiniz...yıllar sonra senden bir önceki aşkını da facede buluyor.
onunla telefonlaşıyor..geleceğin bir kadının iki dudağından çıkacaklara bağlı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…