ilk aşkımdı?

aysegg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
24
0
36
Ankara
kızlar şimdi arkadaşım derdini anlatacak biz düşündük karar weremedik siz de bi yorum yapın akıl akıldan üstündür sonuçta.

meraba ben 19 yaşındayım.ta ilkokuldayken apartmanımızda oturan birine aşık omuştum.gökhan..ama o pek pas vermedi bana.(şuan 23 yaşında)baya bi üzülüyordum günlerce ağlıyordum:14:o ise bazen bakardı bana umutlanırdım ama olmadı.bi kere arkadaşım numarasını bulmuştu selam felan yazmıştı.o da tanımıyorum seni bi daha msj atma uğraşamam kimseyle demişti.sonra ben bundan uzaklaştırdım kendimi kalbimi soğutmaya çalıştım.ki yaptımda.ama bu sefer de bu bana ışık weriyordu.arkadaşı ben geçerken onu uyarıyordu seninki geçiyo gibilerinden.her neyse biz taşındık.zaman geçti.o hayatına birilerini koymuş çıkarmış(annemle annesi haberleşiyor)ben de öyle..askerdeydi askerden gelmiş bu 2 hafta içerisinde 2 kere karşılaştık(ki ben başka şehirde okuyorum tatil diye evimdeydim)birincisinde resmen önüme önüme durarak ben askerden geldim gibilerinden kendini gösterdi.ikincisindede ben onun karşımdan geldiğini farkettim ve bakmadım yanımdaki arkadaş dedi çok baktı diye..

ve içim bi miktar tuhaf oldu ne yalan söyleyeyim...şunu düşündüm..belki onun da tuhaf oldu belki o da benimle konuşmak ister ama bana ulaşamaz face kullanmıyorum.numaramı alma gibi bi imkanı yok.ve şuan eski çıktığım benim peşimi bırakmıyor yalwarıyor bırakma bırakamazsın bitiremezsin bitmesin diye.hani onun derdi varken gökhana ulaşmam yanlış olurmu.face açıp onu eklemeyi düşündüm.bi yandan diyorum kendime kızım yapma hem ne tepki verecek bilmiyosun hemde başında çıktığın kişiyle uğraşıyosun.ama bi yandan da diyorum ki ya pişman olursan?konuşmadın konuşsaydın en azından ekleseydin diye.çünkü bu insanın işi var.evi var.arabası var.yakışıklı da..en kısa zamanda annesi demicekmi oğlum askerden de geldin vakti geldi bi nişan bi düğün kuralım diye..bende anca gökhan nişanlandı diye haber alırım..

durum bu..yorumlarınızı bekliyorum...

selam cnm,

eski ciktigin dolansin dursun pesinde elbet pes eder sen onu takma, adi ustunde ayrilmissin iyi olsa yaninda olurdun..

ve ilk askin : kendinde diyosun icinde kalmasin. Zaten sevmemis olsan suan dusunmezdin bile boyle seyleri, aklin onda hep sanirim. Seviyosan hic biseyi takma face birak ya ben olsam yuzyuze bile konusurdum. Karslastiginiz zamanlar sende baksaydin keske nasilsin gibisine konusmalar yapsaydiniz bakalim biseyler diyecekmiydi sana?

yüzyüze mi bunu yapamam işte.altı üstü bi meraba demi.başkası olsa yaparım da ona yapamam konuşmuşluğumuz da yok tepkisi ne olur onu da bilmiyorum bu yüzden.

ozaman tepkisini ogrenmek icin dedigim gibi normal sohbet etmeyi dene arkadasca, nasilsin nasil gidiyor hayat vs gibi. haklisin sen ona seni seviyorum desen ve o sana karsi bos olsa sen uzulursun.

dedigim gibi yap istersen arkadas gibi konus bi sure varsa icinde sana karsi biseyler acilir elbet.

Hakkinda hayirlisi olsun insallah

amin amin... yaaa çok streslendim duramıyıp face e ekliycm galiba =)

ama face in yokmuş şimdi yeni bir face açıp birtek onu arkadaş olarak eklersen biraz ilginç olmazmı oda bakıcak sırf onu eklemek için face açtığını düşünecek bence face açıp ekliceksenden onu eklemeden önce başka arkadaşlarını ekle face in biraz kalabalık olsunki sırf onun için face açtığını anlamasın hatta ortak arkadaşınız varsa onu ekle face ine oda oradan görüp seni kendiliğinden ekler belki

Son düzenleme:
Bence ekle faceye ama arkadaş ayağına yat.Eğer onun gönlünün olmasını beklersen sonra pişman olursun.Dertleşir gibi yap eski çıktığının rahatsız ettiğini de söyle tabi biraz samamimi olunca hem bakalım kıskanacak mı

inşallah terslemez cidden çok bozulurum.gerçi kendi bilir.bende derimki arkadaşça eklemiştim neyse rahatsız ettim byby derim artık =s bu arada fotoğraf çekiyorum bol bol içlerinden en güzellerini seçip ekliyim diyorum :) cesaretim war ama çook az umarımson dakka yok yapamıycam diyip face e eklemekten wazgeçmem.dediğiniz gibi face açtım we başka arkadaşlarımı ekledim yani dikkat çekmiyim dedim.

inşallah terslemez cidden çok bozulurum.gerçi kendi bilir.bende derimki arkadaşça eklemiştim neyse rahatsız ettim byby derim artık =s bu arada fotoğraf çekiyorum bol bol içlerinden en güzellerini seçip ekliyim diyorum :) cesaretim war ama çook az umarımson dakka yok yapamıycam diyip face e eklemekten wazgeçmem.dediğiniz gibi face açtım we başka arkadaşlarımı ekledim yani dikkat çekmiyim dedim.

tamam süper gidiyorsun

Bence hiç face mace ugraşma..annenler görüşüyomuş işte çıkın gidin onlara..orda tanısırsınız belki sonunda...
Başka fırsatın yoksa da facede ortak bir arkadaşını ekle o sana davet yollasın bence..
Eski çıktıgının rahatsız ettiğini falan söleme şimdi şimdi komik olur.

kızlar face e 4tane foto seçtim ekledim.arkadaşlarımda kabul etmişti.düşündüm dedim hazırım ve sabah ekedim onu.50dakika önce kabul etmiş =) hiç birşey yazmamış ama bu da bi gelişme heralde =)

ve hazin son..ikimizde çewrimiçiydik 1 saat bekledim yazmadı..ertesi gün bir daha girdim 10 dakika bekledim yazmadı 11.dakka sildim.çünkü konuşmak isterse konuşurdu..sağolsun kibarlığından kabul etti belkide..ama konuşmak istemiyormuş bunu gördüm kendi bilir yapacak birşey yok

Back
X