merak ediyorum bu değişiminin sebebi nedir diye sor?22 yaşındayım bundan bi 15 yıl önce hani olur ya ilk okula başladığında ilk defa karşı cinsin varlığından çok daha haberdar olursun böyle çocukça şeyler yaşarsın öyle bişeydi hissettiğim o da aynı şeyleri hissediyomuş neyse babasının tayini çıktı ve sene sonunda taındılar ben çok ağladım arkasından yıllarca gelicek görcem diye bekledim neyse göremedim bi tesadüf eseri ortak bi arkadaşımız vasıtasıyla malum sosyal paylaşım sitesinde ekledim ve kabul etti hemen yazdı biz sohbet etmeye başladık çok sevindiğini söyledi gün geçtikçe sohbetimizin boyutu farklılaştı ve hemen ailelerle görüşmek istemeler mesajlaşmalar canımlar cicimler ilk aşkımlar son aşkımlar şeklinde devam etti uyardım defalarca çok hızlı gidiyosun diye ama her seferinde gerçekmiş gibi duyguları inandırdı beni 3 hafta bu şekilde konuştuk telefonla vs. sonra görüştük bi gün sohbetimiz sanki iki arkadaş sohbetinden öteye geçmedi havadan sudan sohbetler neyse daha sonra önce aramaları kesildi sonra facede karşılaşınca yazıyodu napıyosun canım falan diye yavaş yavaş o kesildi bi haftadır hiç konuşmuyoduk karşılaşsak bile yazmıyoduk bugün mesaj attı napıosun diye iyiyim sen dedim evdeyim takılıyorum dedi güzel dedim o kadar.Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum nasıl davranmam gerekli bilmiyorum ama çok canımı yaktı bu kadar ilgi sonra bi anda hiç bişey olmamış gibi davranması ve bi açıklama bile yapmaması çok üzdü burda anlattığım özet hali dahakendini çok beğenmiş biri ukala fazlasıyla çok güveniyo kendine böyle bi tip istiyorum ki pişman olsun yaptığı şeyden ve ne kadar yanlış olduğunu anlasın ama ben bunları söylemeyim ona kendisi farketsin ne yapmalıyım yardım edin kızlar lütfennn kötü durumdayım ve size fikirlerinize ihtiyacım var :84:
sonra görüştük bi gün sohbetimiz sanki iki arkadaş sohbetinden öteye geçmedi havadan sudan sohbetler neyse daha sonra önce aramaları kesildi sonra facede karşılaşınca yazıyodu napıyosun canım falan diye yavaş yavaş o kesildi
Eyleeem sen neden böyle aniden ilgisizleştiğini sormadın mı bence senden kaynaklanan bir durum değil unutamadığı biri varolabilir yada hayatında bi insan ayrılıp barıştığı... benim bir arkdşın başına geldi aynı durum ilkokul aşkı değildi ancak malum sitede tanştlar ilk önce inanılmaz ilgi görüşmeden sonra çocuk yapamıcağını söyledi yolları ayrıldı ...(evlilikten bile bahsetmişler o derece) kız da anlam veremedi etkilenmediğini düşündü ve bitirdi...çocuk 5 ay kadar git-gel yaparak kızı aradı en sonunda çocuk itiraf etti sebeb UNUTAmADIĞI biri varmış ve bir ilişki düşünemezmiş...yani seni bu durum yıpratır kaç yaşında kendisi ? açıkça konuş neden böyle olduğunu ....
canım açık konuşucam; seni üzmemeyi ümit ediyorum ama gerçekler ne yazık ki ortada. bence bu çocuk baştan beri seninle ciddi düşünmemiş, sadece gönül eğlendirmiş. sonra da sıkılmış. ilgisi o yüzden kesildi bu kadar basit. yapman gereken o yokmuş gibi davranmak. sakın tavır falan yapma. o zaman da kendini bişe sanar, beni önemsiyor ki bana tavır yapıyor der.. ona sıradan biriymiş gibi davran..
Çocukluk aşkınla nette karşılaşmışsın.Yazışırken herşey iyiymiş,görüşünce aynı duyguları yakalayamamış.
Durum bundan ibaret,kabullenmekten başka yapacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?