ilk aşkını özleyen varmı.....

zerrinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
773
4
96
İstanbul
senağlama

--------------------------------------------------------------------------------

ilk aşkını özleyenler özledikleri zaman içine hüzün çökenler buraya ya çok özlüyorum onu ellerini ğözlerini tenini özlüyorum. yıllar o kadar acı ki bazen sevdiğin hayatını verebiliceğin kişinin yüzünü hatırlamaya çalısıyorsun saçlarını gözlerini yaşadıklarını beynini yoruyorsun hatırlayabildiğin bir kaç özelliği oluyor nedense ben ellerinin yumusaklığını unutamıyorum gözlerin parlamasını gülüşünü saçlarımı oksamasını ama bazen düşünüyorum insan sevdiği kişiyi nasıl unutabilir acaba yalan sevgimiydi yaşananlar o da beni benim kadar düşünüyormu diye bile düşündüğüm oluyor mutlumu karısını seviyormu işte o zaman düşünmemeye çalısıyorum sizde özlüyormusunuz........

benim için şimdi beraber olduğum erkek herşeye değer... ve ilk miş öncekiymiş... hiiiiççç aklım da değil.. onadn öncekiler hataymış.. ilk erkek arkadaşım o olmadığı için o kadar pişmanım ki..

valla özlemiyorum desem yalan olur acıyı ve en güzel duyguları tattırdı bana teşekkür ediyorum ona beni ne kadar üzdüysede .....:çiçek: :asigim:

hiç özlemiyorum zaten pekte hatırlamıyorum yaz aşkıydı benimki esti geçti:)

Bir zamanlar özlerdim sonra gerçek aşkı buldum ve onun çocukluktan ibaret birşey olduğunu anladım.

Yıllarca onu çok ama çok özledim.. Hem bizim aşkımız öyle çocukluk aşkı da değildi çocuklukta başlamış,ergenlikte devam etmiş,genç kızlığımda da sona ermişti... "Ona hayallerimi,gençliğimi,ömrümü verdim" diye ağladım yıllarca...

Hayatıma o kadar adam girdi hep onun nefesini özledim. Unutamadım onu.. Gecelerce ağladım,tedaviler oldum,iyileşemedim...

Taa ki problemli,serseri bir adamla tanışana kadar!!! Onun sorunlarını çözmeye çalışırken kendi dertlerimi unuttum ve o adam beni o kadar çok sevdi ki kendimi de sevdim hayatı da..! Ve o problemli,serseri adam benim kocam oldu!!! İyi ki de kocam olmuş!!! Şimdi geriye bakınca ilk aşkımı özlemiyorum artık yepyeni bir Lale var bu dünyada..!!!!

:içelim::içelim::içelim:

ilk aşkımı tabiki çok özledim.. onunla 6 sene geçirdim. 1 sene nişanlı kaldım. düğünüme 15 gün kala aileler yüzünden ayrıldım. ona hiç kızamadım. Nezaman başı sıkışsa arayacağı ilk insan benim. ama o artık evli ve de çok tatlı bir kız var. o çok mutlu olsun hiç üzülmesin. yüzü hep gülsün...Çok üzgünüm çoook

benim unutamadığım ilk aşkım değil ama evlenmeden önceki aşkımı unutmadım

bazı insanlar kolay unuulmuyor...

ilk aşkım ilkveson aşkım kocamdır.onu çok seviyorum.kız özledim bi arayayım bakalım kaçta gelecekmiş.ay geç kalma özledim diyeyim.

kusura bakma ama birşey sorabilirmiyim.acaba nişanlınız ne işle meşgül ve kızı kaç yaşında acaba:bbo:kocaeli den görünce konuda biraz tanıdık geldide bir sorayım dedim:1ninca:sengözlerimebaksanab

kocaelililer hemşerilerim benim ilk aşkımıda tanıyomusunuzz tanıyosanız söleyin bana ne halde o 2001 senesinde beraberdik onunla ama ayrılmak zorunda kaldık şimdi oda evli hemde benim arkadaşımla ama o bilmiyo tabi evlendiği kızın benim arkadaşım olduğunu bende evliyim ama o hep içimde bi uhde ne zaman onun ismini duysam sanki içimde bir kor var o kor hep alev alıyo içimi kavururcasına yakıyo ((( benim kına gecemde onunda nişanı oldu öyle ağladımki millet sandıki evleniyorum diye ama evlendiğimden değil onu tamamen kaybettiğimdendi ağlamam o akşam gelseydi gel benimle deseydi hiç bişeyi gözüm görmez giderdim ama olmadı gelmediii........şimdi eşimide seviyorum ama o aşk bir kere yaşanıyo...

valla ben hiç özlemedim sümüklünün tekiydi :Roflol:

walla benimkide sümüklünün tekiydi 9 ay öncesine kadar ağlıodum bi de ben o salağın arkasından..şimdi kakara kikiri aklıma bile gelmiosırnaşık şeysırnaşık şeyjeyyarjeyyar

İlk gözağrım,ilk aşkımı hemde çoook özledim.O aklıma geldiği an ellerim titrer,İÇİM YANAR onu her düşündüğüm de kalbimin kanadığını hissediyorum.Sevdiğim,nişanlım dı bir zamanlar. NE OLURDU SANKİ YAŞASAYDI.O maalesef bir trafik kazasında hayatını kaybetti bende delice sevdiğim adamı kaybettim.

Ah Cansin çok üzüldüm Canim Basin Saolsun Amane Güzel Ki Hala Hatirlayinca Onu Sevdiğini Söyleyebiliyorsun Ne Unutanlar Unutulanlar Varrrrrrr

aslında arada bi özlediğim olmuyo değil ama bizim mahellede oturan bi çocuktu kuaför yanına girmiş çalışıyordu ve ben evlendiğim gün onun kuaförüne saç yaptırmıştım onu o anda görmeyi hiç beklemezken içeri girince onu görmek şok etkisi yaptı bana o oldu zaten bir dahada hiç görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…