İlk aşkımı 16 da buldum ülke değişikliği nedeniyle ayrılmak zorunda kaldık onu uzun yıllar özledim her flörtümde onu aradım aradım bulamadım ama vazgeçmedim yine yine aradım 25 yaşıma geldiğimde onlar da Türkiyeye yerleşti ve yine aynı şehirdeydik. 7-8 aile piniğe gittik çok heycanlıydım onu 7 sene sonra görecektim. Sonunda onunla tekrar buluştuk o an herşey bitti o o değildi bende artık o küçük kız değildim! Anladım ki O sadece 16 yaş hayalimdeki kahramanımdı o dönemde kalmış ve bitmişti ama ben anlayamamıştım. Artık flörtlerimde onu aramayı bırakmış ve zamanla gerçek sevgiyi bulmuştum.
5.sınıfta aynı sitede oturduğumuz benden büyük birine platonik aşk yaşamıştım beraber biseyler paylaşmadık ama bi iki şey hatırlıyom genede ? ! ?
O değilde başka bi flörtüm vardı hatta bugün yine aklıma geldi o güçlü kollarında hissettim bir an kendimi çocuklarım aklıma gelince napiyorum ben dedim yine de o zevki yaşatan olmadı daha o yüzden özlüyorum onu..!
ilk aşk özlenmez mi
okul tatil olsun istemezdim
onu görünce kalbim çıkacak gibi çarpardı
hele karizması yakışıklılığı parfüm kokusu gülüşü boyu endamı sırılsıklam aşıktım deliler gibi
okul bitti herkes bi tarafa
sevgili bile olamadık hep içimde kaldı duygularım hep
ilk aşkımı tabiki çok özledim.. onunla 6 sene geçirdim. 1 sene nişanlı kaldım. düğünüme 15 gün kala aileler yüzünden ayrıldım. ona hiç kızamadım. Nezaman başı sıkışsa arayacağı ilk insan benim. ama o artık evli ve de çok tatlı bir kız var. o çok mutlu olsun hiç üzülmesin. yüzü hep gülsün...Çok üzgünüm çoook