• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Aşkınızı Nasıl Unutabildiniz ?

Hemen bitirmeyi one süren sorunu cozmek icin hiç bir çabası olmayan biri evlendiginizde de farkli olmazdi bence heleki evlilikte nelerle karsilasiyo insan..hayırlısı de sabret yapacak bişey yok sabır acı meyvesi tatlıdır canım başka şeylerle oyalanmaya çalışsan kitap oku mesela ileride fırsatın olmuyo :KK43: bize fikir vermesi kolay yaşayan sensin ama yapacak bişey yok gidene yol vermezsen zamanı geldiğinde seni o yollarda surundurmesi kuvvetle muhtemel..
Haklisinız zaten iş yerinde olsun evde olsun kitap okuyup düşünmemeye çalışıyorum ama nafile yaşanacakmış bu olanlar.

İnşallah ileride biri bana sorduğunda bende bu cevabı verebilirim
Verirsin verirsin canim atla deve degil yani ne olacak ,herhangi bir insana bu kadar anlam yukleme sen kendinle ilgilen unutma ki en degerli olan sensin,sen olmazsan senle baglantili hicbirsey olmaz

Verirsin verirsin canim atla deve degil yani ne olacak ,herhangi bir insana bu kadar anlam yukleme sen kendinle ilgilen unutma ki en degerli olan sensin,sen olmazsan senle baglantili hicbirsey olmaz
Haklisiniz salak gibi kendimi kaptırdım onu kendimden bile fazla önemsedim yeter ki o benimle olsun ben herseyı aşarım dedim :(

Benim ilk aşkım sevdiğim nişanlımla nişan attık tam 3 hafta oldu hala alışamadım sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onunla gittiğimiz yerlerde hep eski yaşadıklarım geliyor, elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum geçti diyorum bitti diyorum bir yerde birsey cıkıyor ve ben ilk günki acıma geri dönüyorum. Size soruyorum arkadaşlar siz nasıl unutabildiniz ? Ben nedense unutamıyorum yapamıyorum kesinlikle iletişime de geçmiyorum ama içim içimi yiyor.

Değil 3 hafta 3 asır geçse de unutamayanlar var.
İnsan yaşadığı hiçbirşeyi unutmuyor aslında, unuttuğunu sandığımız yokluğuna alıştıklarımız sadece.
Oyüzden kasmayın bence unutucam diye gereksiz bir çaba içine girmeyin.
Zamanla alışırsınız zaman tanıyın kendinize.

Değil 3 hafta 3 asır geçse de unutamayanlar var.
İnsan yaşadığı hiçbirşeyi unutmuyor aslında, unuttuğunu sandığımız yokluğuna alıştıklarımız sadece.
Oyüzden kasmayın bence unutucam diye gereksiz bir çaba içine girmeyin.
Zamanla alışırsınız zaman tanıyın kendinize.
inanın unutuluyor :)
ben platonik sevdiğim kişinin gözlerine aşıktım hep gözümün önündeydi bakışları
şimdi zorluyorum gelmiyor gözümün önüne
gerçekten siliniyor duygular da anılar da hepsii...
tek tük küçük şey kalıyorsa da çok önemsemiyorsun

inanın unutuluyor :)
ben platonik sevdiğim kişinin gözlerine aşıktım hep gözümün önündeydi bakışları
şimdi zorluyorum gelmiyor gözümün önüne
gerçekten siliniyor duygular da anılar da hepsii...
tek tük küçük şey kalıyorsa da çok önemsemiyorsun

Hissettiğiniz platonikse olabilir ama milyon tane anınız varsa o kişiyle unutmak şöyle dursun. Gittiğin her yerde, yaptığın her şeyde, konuştuğun her kişiyle yeni ve yeniden hatırlıyorsun. Geçmiş yakanı bırakmıyor vesselam ama ne oluyor senin de dediğin gibi önemsememeye başlıyorsun bir zaman sonra, alışıyorsun.
yüzünün her kıvrımını aklına çizmişsen sen istemesen bile geliyor gözünün önüne.

Hissettiğiniz platonikse olabilir ama milyon tane anınız varsa o kişiyle unutmak şöyle dursun. Gittiğin her yerde, yaptığın her şeyde, konuştuğun her kişiyle yeni ve yeniden hatırlıyorsun. Geçmiş yakanı bırakmıyor vesselam ama ne oluyor senin de dediğin gibi önemsememeye başlıyorsun bir zaman sonra, alışıyorsun.
yüzünün her kıvrımını aklına çizmişsen sen istemesen bile geliyor gözünün önüne.
her aşk aşktır
platoniği karşılıklısı yok ki bunun
3 sene aşıktım ben
elbette paylaşımlar farklıdır ama yüzünü hafızaya kazımak platonikken de oluyor emin ol:)

her aşk aşktır
platoniği karşılıklısı yok ki bunun
3 sene aşıktım ben
elbette paylaşımlar farklıdır ama yüzünü unutmak yüzünü hafızaya kazımak platonikken de oluyor emin ol:)

Tabi ki de her aşk aşktır kıyas yapmadım yanlış anlaşılmasın :) AŞKA SAYGIM HER DEM SONSUZ.
Ama ikisi arasında şöyle bir fark var platonikse ona dokunduğunu hayal edersin, diğerinde bunu yaşarsın.
Hayaller unutulur belki ama yaşadıkların unutulmaz. demek istediğim buydu. ki ben platonik bir aşkın sonucu olarak bir ilişki yaşadığım için iki duyguyu çok iyi biliyorum.

Aynen unutuluyor endileşenmeyin :KK54: zamana bırakıp sizi rahatlatan aktiviteleri keşfedin, mesela yüksek sesli sözleri kendinizi önemsemenizi hatırlatan şarkılar dinleyin, yabancı müzikler dinleyin, spor yapın, aynada kendinizi begenin, mutfakta sevimli tarifler yapın denemenizi tavsiye ederim. Ve en önemliside Şükredin Allah böyle layık görmüş ve kaderinizde yoksa Allah ın daha hayırlısını sizin için sakladıgını unutmayın

Aynen unutuluyor endileşenmeyin :KK54: zamana bırakıp sizi rahatlatan aktiviteleri keşfedin, mesela yüksek sesli sözleri kendinizi önemsemenizi hatırlatan şarkılar dinleyin, yabancı müzikler dinleyin, spor yapın, aynada kendinizi begenin, mutfakta sevimli tarifler yapın denemenizi tavsiye ederim. Ve en önemliside Şükredin Allah böyle layık görmüş ve kaderinizde yoksa Allah ın daha hayırlısını sizin için sakladıgını unutmayın
Yorumun o kadar güüzel ki çok teşekkür ederim

Kısmet değilmiş.. Ve kosmetin olan kişi bir gün karşına çıktığında öyle bir unutuyorsun ki öncekilerin olmadığına şükredesin geliyor... 3 hafta kısa bir süre, umutsuzluğa kapılma kendine zaman tanı.

Kısmet değilmiş.. Ve kosmetin olan kişi bir gün karşına çıktığında öyle bir unutuyorsun ki öncekilerin olmadığına şükredesin geliyor... 3 hafta kısa bir süre, umutsuzluğa kapılma kendine zaman tanı.
Aynen kismet değilmiş keşke nasibim O olsaydı Rabbim onunla kaderimi hayırlı yazsaydı nasip değilmiş :(

Öyle de unutuluyo ki. Unutmak istediğim herhangi bir şeyi üstünden bikaç ay geçtikten sonra hatırlayamıyorum. Eğer gerçekten unutmak istemişsem. Hatırladığımda canımı yakacak bi şeyse. Ben de aşık oldum. Sonra bambaşka daha olgun düşünen bi insana dönüştüm. Bi sürü anı, güzel an vardı hiçbirini hatırlayamıyorum. Hatırlayıp ne hissettiğimi falan tekrar yaşamak, nasıl dönemler geçirdiğimi bi bilmek istiyorum çünkü insan o duyguyu yaşarken naptığını bilmiyo. Ama hatırlayamıyorum. Unutmanın dozunu fazla kaçırmışım.

İlk aşkım eski eşim di herseyim di dunyamdi o dönem. Bir gün ansızın aldattığıni öğrendim o an boşanmaya karar verdim evi terkettim ve hamileydim. Stresten Bebeğimi de kaybettim. Tabi ki tamamen unutulmuyor ki bu kadar canımı yakan bir adam için bile tamamen unuttum diyemem. Ancak şimdi başka bir eşim ve minik bir kızım var çok ta mutluyum. O sadece eski bir anı. Zaman geçtikçe kötü şeyleri unuttuğum eski bir anı.

Ayrilma sebebiniz neydi? Ve nasil baristiniz? Ozel degilse?
Ayrılma sebebimiz benim biraz kıskanc olmam bunaltmam vs.di uzun bi iliski oldugu için ikimizde yıpranmıstık. 3 ay acı cektim 1 kere bile aramadim 3 ay sonra ağlayarak kendisi aradi. Yanına geliyorum dayanamıyorum dedi kabul etmedim kapıda arabanin içinde kaldı sabaha kadar günlerce çiçekler böcekler ..
Ben kararlıyım unuttum seni dedikçe sen beni unutamazsın diye çıldırdı.
Sonuç : 5 ay sonra düğünümüz var :)

Back
X