Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oldum hatta ilişkim 4yıl surdu ama ben 4. yılında ilk aşkımı düşünmeye başlayınca sevgilime durumu anlattım ve ayrıldık şuan hala yanımda olmaya çalışıyo ama ben ilk aşkımı unutamıyorum fotoğraflarına bakınca bile çok kötü oluyorum. hatta bi konunun altına şunu yazdım ama cevap yazan olmadı:
benimde diğer adım platonik galiba canım çok sıkkın ilk aşkım 4yıl sürdü ondan 5yıl sonra bi sevgilim oldu 3yıl sürdü 4.yılında ben ilk aşkımı düşünmeye başladım zaten 5yıl boyunca onu unutamadım ama kesinlikle unutmak için çıkmadım 2. sevgilimle ayrıldık sonra ben onu üzmek istemiyorum ona durumu anlattım hala yanımda olmak için uğraşıyor çok canım sıkılıyor kendimi kişiliksiz gibi hissediyorum ama ilk aşkımın fotoğraflarına bile bakınca kalbim küt küt atmaya başlıyor onu çok seviyorum konuşacak paylaşıp rahatlayacak kimsem yok lütfen yardımcı olun tek derdim konuşup rahatlamak bir insana 10yıl aşık kalınabilirmi hemde siz onun aklına bile gelmiyoken siz onun fotoğraflarına bakıp ağlarken ben öyleyim işte
aynı bende senin durumundayım ama 2 yıl oldu komik ama aklının ucundan geçmiyorum biliyorum ama napiyim unutamıyorum sevgilisiyle mutlu bense hala onu düşünüyorum (((
Yok canim Allah korusun! O ne oyle 10 sene asik olup fotolarina bakip aglayacagim.
Sanki dunyaya 10 kere geliyorum da milyonlarca adam icinden beni sevmeyen biriyle bir tane omrumu heba edicem.
Ilk askim 13 yasindaydi. 16 yasina kadar sevdim, simdi hic bi duygudan eser yok. sadece hos bir ani..
ilk sevgilim 18 yasinda oldu, ayni zamanda ilk opucugu aldigim kisi de oydu ve kesinlikle hiiiiccc ozel biri degildi. umrumda bile degil.
ilk gercek iliskim dedigim 20 yasinda oldu. Onunla ayrilik beni yerle bir etti. kendi ilkim olarak onu goruyorum acikcasi. unutulmayan seyler degil de, keskelerim oldu epey. 100lerce keskelerimden cogunu "bosver"lerle degistirdim. Simdi de arada bir aklima geliyor. Sevdigimden falan degil, zamaninda coook uzulmeme sebep oldugundan.
Ayrilali 1 sene oluyor asagi yukari. Karanliga hapsolmus gibiydim, kesinlikle yuzum gulmuyordu. Hic ummazdim ama, ondan sonrada mutlu oldum ben zamanla
aynı bende senin durumundayım ama 2 yıl oldu komik ama aklının ucundan geçmiyorum biliyorum ama napiyim unutamıyorum sevgilisiyle mutlu bense hala onu düşünüyorum (((
su anda iliskisi varmi once onu arastir yalnizsa sansini dene derim ama mutluysa bi baskasi varsa bosver mesala ben hayatta denemem benimkisinin sevgilisi var ve beni hic sevmememisti dalga gecer benimle yani o yuzden yapacak biseyim yok maalesef
su anda iliskisi varmi once onu arastir yalnizsa sansini dene derim ama mutluysa bi baskasi varsa bosver mesala ben hayatta denemem benimkisinin sevgilisi var ve beni hic sevmememisti dalga gecer benimle yani o yuzden yapacak biseyim yok maalesef
ilişkisi yok ama her an olabilir yakışıklı çocuk hem üniversitede. şansımı denemek istiyorum ama dalga geçer yada hani arkadaşları arasında falan alay konusu olurum diye korkuyorum hem ne dcemki
ilişkisi yok ama her an olabilir yakışıklı çocuk hem üniversitede. şansımı denemek istiyorum ama dalga geçer yada hani arkadaşları arasında falan alay konusu olurum diye korkuyorum hem ne dcemki
ben de 11.sınıfta birine aşık olmuştum.1 yıl boyunca beraber olduk.sonra ayrıldık.şimdi üniversite 2.sınıftayım.ondan sonra kimle beraber olursam olayım,kimi seversem seveyim,onu unutamadım.seni çok iyi anlıyorum.