S sezenc Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2017 380 227 23 23 26 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi sezenc #1 Hic iliski tecrubem olmamasina ragmen bu tarz hikayeleri okumayi seviyorum. Sizlerin yorumlarini da tabi. Hadi sizler de ilklerinizi paylasin. Neler yasadiniz devamında. Kisacasi hikayeleriniz? Yorumlarinizi bekliyorum.
Hic iliski tecrubem olmamasina ragmen bu tarz hikayeleri okumayi seviyorum. Sizlerin yorumlarini da tabi. Hadi sizler de ilklerinizi paylasin. Neler yasadiniz devamında. Kisacasi hikayeleriniz? Yorumlarinizi bekliyorum.
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 30.408 65.370 598 26 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi sezenc #2 iyi de burası dert bölümü, ilişkiler adlı bir bölüm var orada böyle şeyler yazıyor sanırım.
Helenra I'm worse at what I do best. Kayıtlı Üye 16 Haziran 2016 5.966 37.617 498 26 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi sezenc #3 Kuzeninin hikayesi sana ders olsun boşver milletin de hikayesini ilişkin bile olmamış zaten ders çalışmanı tavsiye ediyorum bu forum değil de başka site var orası sana daha uygun olur derim :)
Kuzeninin hikayesi sana ders olsun boşver milletin de hikayesini ilişkin bile olmamış zaten ders çalışmanı tavsiye ediyorum bu forum değil de başka site var orası sana daha uygun olur derim :)