ilk ayinda hamile kalanlar varmi????

ben bebek konusunu cok kafama taktim artik beklemekte zor gelicek (

Kafana takarsan gelmesi zorlaşır.Kafanın rahat olması lazım. Ben hiç bu ay hamilelik hakkında konuşmadım,hamilelik başlıklarına bile çok az girdim.kaydirigubbakcemile3

allah gönlüne göre versin canım topiğini gördüm bi bakım dedim inşallah hemen gelir ben nerdeyse beş senedir bekliyom ama gelmek bilmiyo arkadaşın dedeği gibi kafana şimdiden takarsan zorlaşır durum canım rahat olmaya bak sen evlliliğin tadını çıkar

biz denemedik bile meleğim süppiiiiz dedi geldi :ecrin_bebek:
14 haziranda evlendik son adet tarihim 14 temmuz. bebişim tam 1 ay bekleyebildi :kedi:

Ben 25.haziranda evlendim, 22 temmuzda hamile kalmıştım. ALENAM, 2 saat bence fazla bile. Yarım saat yeterliymiş. Gerisi kader...

ılk denememizde hamile kaldım. Üstelik yumurtlama tarihim 1 hafta falan geçmişti. Geç yumurtlamışım demek o ay.
Üstelik 13 saat uçak yolcuğu + 10 saat havaalanında bekleme ve uykusuzluk+ 2 saat araba yolculuğunun ardından :)
Hamile kalacağıma hiç ihtimal vermemiştim aa 11 gün sonra test yaptım. Önce çizgi belirmedi. Belki idrardaki konsantrasyon yeterli değildir deyip bir kez daha testi tekrarlayınca çok hafif belirmişti. Diğer gün testi tekrarladım ve hamileydim. Darısı tüm bebek isteyenlerin başına.

ben de bir yıldır evliyim 2 ay doğum kontrol hapı kullandım ve sonra bıraktım eşim korundu
çocuk yapmaya karar verdik ve hemen test yaptım pozitif çıktı çok şaşırdım bu kadar çabuk beklemiyordum doktora gittik 5 haftalıktı ama kese de bebek de görünmüyordu ilk önce düşmüş olabilir dedi ama maalesef dış gebelik teşhisi konuldu ilaçla tedavi ( tek doz ) uygulandı şimdilik iyiye doğru gidiyor

ben dört yıldır istiyorum ama kısmet değilmiş hala bekliyorum meleğimin gelmesini iki aydır klomen tedavisindeyim bu ay biraz tedbirleri arttırdım bakalım ocağın dördünde meleğim süpriz ben geldim diycekmi.rabbim bütün isteyenlere meleklerini göndersin.sitres yapılmaması gerekiyo ama oda insanın elinde değil her ay adet tarihimde kendimi yiyip bitiriyorum

insallah canim en kisa zamanda hamile kalirsin....

ben de allaha sukur ilk ayda hamile kaldim:)) allah butun isteyenlere nasib etsin insaallah tez vakitte

Ben de tek denemeyle;o ayki tek ilişkiyle hamile kaldım.Ama 8. haftada aldırmak zorunlu oldu.5 ay olacak bu ay bekliyorum bakalım

Kızlar ben ilk denemede hamile kalan arkadaşımı biliyorum ..... Nasip meselesi hayırlı zamanda olur inşallah

kızlar merhaba.bende 5 aylık evliyim ve bu ay ilk defa korunmadık.heyecanla 26-27 aralığı bekliyorum.dün test yaptım negatif çıktı ama umudum var hala.4 günüm var adetime belki hamileyimdir.pek bi belirtim yok sadece idrarımın kokusu değişti,gögüslerim büyüdü,2 gün önce sol kasık ağrısı olmuştu çok hafif.azöncede belim ağrımaya başladı hafif hafif,birde halsizlik var bugün üzerimde.gerçi bunların çoğu psikoljik olabilir çünkü 2-3 gündür sürekli net başında hamilelikle ilgili yazıları okuyorum.ne diyelim hayırlısı bu ay olmazsa bi dahaki ay olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…