Kizlar mrb. 8 haftalik hsmileyim. mecburiyetten 2,5 saatlik otobus yolculugu yaptim. Ama yol E-5 kotuydu ve biraz sallsnarak geldik. Hafif hafif titresim gibi yol boyu surdu.ama icim rahat degil. Sizce abartiyormuyum?
ben 8 haftalıkken otobüsle gebzeye gitmiştim 5,5 saat sürmüştü . Doktoruma sormuştum sorun yok gidebilrsin demişti. Bazen şehir içinde belediye otobüsü, dolmuş vs biniyorum 1 saat gittgmde oluyor hatta dur kalk ani fren falan. Çok şükür iyiyiz ama dikkat etmekte fayda var tabi. İçini rahat tut bişey olmaz inşaallah.
Cnm bn 11haftalikken 15saat yolculuk yptim tatile gittim deniz havuz gunes 10gun snra geri 15saatlik donus yolu rabbim korur meleklerimizi cok evhamli olmayin üstüne cok dusunce sikinti mutlaka cikiyo
Kizlar mrb. 8 haftalik hsmileyim. mecburiyetten 2,5 saatlik otobus yolculugu yaptim. Ama yol E-5 kotuydu ve biraz sallsnarak geldik. Hafif hafif titresim gibi yol boyu surdu.ama icim rahat degil. Sizce abartiyormuyum?
8 haftalıkken etkilenmeyecek kadar çok küçük bebeğimiz her zaman istisnalar vardır ama bunlarla kafamızı yorarsak en güzel dönemimizi zehir ederiz:) son aylara kadar belediyemizin kazı çalışmaları sağolsun hergün yaşadığım şehirde bir yere gelip giderken offroad yapıyoruz resmen Allah'a şükür birşey olmadı. Ben her ay şehirler arası yolculuk yaptım ama yorulduğumuz yerde durup biraz ayaklanıp yürümek kaydıyla. Merak etme, dua et:)
canım ben 10 haftalıkken sivas.tan araba ile erzurum-ardahan üzerinden gürcistana gidip tiflis-batum-karadeniz turu yapıp geri döndüm yollar da süper değildi hani.. 3500 km yol yaptık çok da keyif aldık.. gitmeden sormuştum doktoruma bir şey olur mu diye olmaz demişti.. dönünce biraz sarsıldım bir şey olmuş mudur die sordum ağrın ya da kanaman olmadıysa hiçbir şey olmaz dedi.. allahıma şükür tosun gibi büyüyor içerde..
ayrıca her ay hatta bazen ayda 2 kere ankaraya gidip geliorm otobüsle işlerim oluyor.. hiçbir sıkıntım da olmuyor..
hamilesiniz diye kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.. düşük riski ya da doktorun engellemesi yoksa, bir sağlık sorununuz yoksa nasıl mutlu olacaksanız öyle yaşayın.. ben annenin mutluluğunun bebeği de mutlu edeceğine inanıyorum..
merhaba ben de 9 haftalık hamileyim ve 2 kere 15 saatlik 4-5 kere de 6 saatlik yol gittim daha da gideceğim doktoruma sordum hiçbir sakıncası yok gunluk yaşamına devam edebilirsin seyahat edebilirsin ama molalarda yurumeye özen göster kan dolaşımı acısından dedi. su ana kadar ara kanamaların olmadıysa içini rahat tut hiçbirşey olmaz allahın izniyle