ilk aylarda iştahsızlık, yemek yiyemiyorum

capslocksmith

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
428
15
298
Adana
kızlar biliyorum ilk 3 ayda bebeğimiz bizim stoklarımızdan alıyormuş besinleri ama bende bulantı sadece 2-3 gün oldu sonra da kendiliğinden geçti çok şükür. buna rağmen ben normal yiyemiyorum. zaten normalde az yerdim şimdi daha da az.

tam bulantım olduğu sıralar en sevdiğim şey, lahmacundan tiksindim, hala yiyemiyorum.

zaten zayıfım, kilom 51di, şimdi 50ye düştüm.yaklaşık 3 haftada 1 kilo gitti.

bir de öğretmenim ben, yakında okul var ve böyle yiyemeyince iyice halsiz kalıyorum, okulda napacam.

zaten 1.de düşük yaptım, 7 hafftalıkken kalp atışını duyamadan düşükle sonuçlandı.

şimdilik 21 gün önceki lekelenmeden dolayı rapor aldık. haftaya perşembeye kadar raporluyum, eşim 12. hafta dolana kadar rapor ayarlamaya çalılşacam diyor. annesini de getircek yanımıza.

bir sebepten dolayı da çocuğumuz zor oluyor, hatta normal yoldan olmayabilir demişlerdi ama işte 2 yılda 2. gebeliğim bu.

bizim için çok çok ama çok kıymetli bir bebek bu.allah rızası için akıl verin yorum yapın.

offff:(

güncel:)

kızlar bikaç gündr azcık daha iyi yedim ama ilginçtir bu defada kaç günlerdir olmayan bulantı oldu biraz. 2-3 gün olup geçmişti, nerdeyse 15gündür olmuyordu. bu akşam yine oldu biraz. nedenini anlayamadım:)
acaba birşey mi yapıyor, ne bilim mesela sofrada kıyma böreği falan vardı.
önceki bulantıda da etten biraz tksinmiştim

güncel:) 2-3 gndür braz düzeldi kızlar yemem. yine iyi değil ama inşallah idare eder durumda.bikaç nar yemiştim acaba ondan mı oldu? dün kabızlık başladı bende.

nar yapar onu diyor eşim ama bilmiyorum. acaba nardan mı oldu.

zaten düşük riskim var, afedersiniz wcde ıkınmaya bile korkuyorum. sonuçta o bölgedeki kasları kastırmak , hele uzun süreli kastırmak sanırm hiç iyi değil

Back
X