Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babama değil eşimeİlk defa mı babanıza hediye alıcaksınız kaç yaşındasınız?
Evet güzel fikirmiş aslında4 aylik bebeginiz yani seneye bugün 6 aylik falan olacak. bence 6 aylik cocuklar icin bir oyuncak alip "seneye bugun seninle bunu oynamak icin heyecanla bekliyorum" tarzında bir not yazabilirsiniz.
PardonBabama değil eşime![]()
Ben aslında acaba baba oğul kıyafet kombini mi yapsam diye düşündüm ama güzel bisey de bulamadım belki daha güzel fikirler gelir bekleyelim bakalımPardon
Bende bakıyorum eşim için arada bi benım babam değil ki düşüncesine giriyorum falan daha karar veremedim valla iyi bi fikir yazan olur belki bende şurda kenarda yerimi alayım![]()
Ben aslında acaba baba oğul kıyafet kombini mi yapsam diye düşündüm ama güzel bisey de bulamadım belki daha güzel fikirler gelir bekleyelim bakalım![]()
Tuttugu takımın formasını al o zaman ilk bebişte ben onu yapmıştım . Üstüne de minik aslanın geliyor bekle beni babacım yazmıştımBen aslında acaba baba oğul kıyafet kombini mi yapsam diye düşündüm ama güzel bisey de bulamadım belki daha güzel fikirler gelir bekleyelim bakalım![]()
Tuttugu takımın formasını al o zaman ilk bebişte ben onu yapmıştım . Üstüne de minik aslanın geliyor bekle beni babacım yazmıştım
ama şimdikilerin formasını kendı almış gelmıs koydu eve![]()
5 yıldızlı yoktu artık 4 yıldızlıyla idare edicezTemem hayırlı olsunşimdi bide yeni sampion oldular ya
![]()
Mağazadan alma imkanınız yok mı5 yıldızlı yoktu artık 4 yıldızlıyla idare edicez![]()
Burda maalesef mağazası yokMağazadan alma imkanınız yok mı