İlk babalar günü hediyesi önerilerinizi bekliyorum 🌸

mlzdmr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
644
391
53
27
Eşe İlk babalar gününde ne hediye alınabilir ? Ben manevi değeri daha baskın bir hediye olsun istiyorum ama aklıma gelmiyor 😞 öneride bulunur musunuz ? 😊

Son düzenleme:
4 aylik bebeginiz yani seneye bugün 6 aylik falan olacak. bence 6 aylik cocuklar icin bir oyuncak alip "seneye bugun seninle bunu oynamak icin heyecanla bekliyorum" tarzında bir not yazabilirsiniz.

4 aylik bebeginiz yani seneye bugün 6 aylik falan olacak. bence 6 aylik cocuklar icin bir oyuncak alip "seneye bugun seninle bunu oynamak icin heyecanla bekliyorum" tarzında bir not yazabilirsiniz.
Evet güzel fikirmiş aslında 😊

Pardon 🤣

Bende bakıyorum eşim için arada bi benım babam değil ki düşüncesine giriyorum falan daha karar veremedim valla iyi bi fikir yazan olur belki bende şurda kenarda yerimi alayım 🤣
Ben aslında acaba baba oğul kıyafet kombini mi yapsam diye düşündüm ama güzel bisey de bulamadım belki daha güzel fikirler gelir bekleyelim bakalım 😄

Ben aslında acaba baba oğul kıyafet kombini mi yapsam diye düşündüm ama güzel bisey de bulamadım belki daha güzel fikirler gelir bekleyelim bakalım 😄
Tuttugu takımın formasını al o zaman ilk bebişte ben onu yapmıştım . Üstüne de minik aslanın geliyor bekle beni babacım yazmıştım 🤣

ama şimdikilerin formasını kendı almış gelmıs koydu eve 🤣

Tuttugu takımın formasını al o zaman ilk bebişte ben onu yapmıştım . Üstüne de minik aslanın geliyor bekle beni babacım yazmıştım 🤣

ama şimdikilerin formasını kendı almış gelmıs koydu eve 🤣

Eklentiler

• IMG_0875.webp
    IMG_0875.webp
    14 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_0874.webp
    IMG_0874.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 16
Back
X