İlk babalar günü hediyesi önerilerinizi bekliyorum 🌸

mlzdmr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
644
391
53
27
Eşe İlk babalar gününde ne hediye alınabilir ? Ben manevi değeri daha baskın bir hediye olsun istiyorum ama aklıma gelmiyor öneride bulunur musunuz ?

Son düzenleme:
4 aylik bebeginiz yani seneye bugün 6 aylik falan olacak. bence 6 aylik cocuklar icin bir oyuncak alip "seneye bugun seninle bunu oynamak icin heyecanla bekliyorum" tarzında bir not yazabilirsiniz.

4 aylik bebeginiz yani seneye bugün 6 aylik falan olacak. bence 6 aylik cocuklar icin bir oyuncak alip "seneye bugun seninle bunu oynamak icin heyecanla bekliyorum" tarzında bir not yazabilirsiniz.
Evet güzel fikirmiş aslında

Pardon

Bende bakıyorum eşim için arada bi benım babam değil ki düşüncesine giriyorum falan daha karar veremedim valla iyi bi fikir yazan olur belki bende şurda kenarda yerimi alayım
Ben aslında acaba baba oğul kıyafet kombini mi yapsam diye düşündüm ama güzel bisey de bulamadım belki daha güzel fikirler gelir bekleyelim bakalım

Ben aslında acaba baba oğul kıyafet kombini mi yapsam diye düşündüm ama güzel bisey de bulamadım belki daha güzel fikirler gelir bekleyelim bakalım

Tuttugu takımın formasını al o zaman ilk bebişte ben onu yapmıştım . Üstüne de minik aslanın geliyor bekle beni babacım yazmıştım

ama şimdikilerin formasını kendı almış gelmıs koydu eve

Eklentiler

• IMG_0875.webp
    14 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0874.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…