Oncelikle merhaba herkese..
Ogrencilik hayatim boyunca hep basarili oldum, okul birincisi vs degildim evet ama basariliydim..
Cok calistim hep cok guzel bir universitede iyi bir bolum kazandim cok sukur.. Hazirlik okudum simdi 1.sinifin ilk donemini bitirdim.. Ve bugun ilk defa bir dersten F ile kaldigimi ogrendim..
Ben ders konusunda hep sorumlu bir insanimdir bu derste de verilen tum gorevleri yaptim, neredeyse tum derslere katildim.. Ingilizce okuyorum ben, bu ders de konusma kabiliyetiyle ilgili bir ders, elimden gelenin en iyisini yaptigimi dusunurken , DD bile degil F ile kalmisim.. Ogrendigm ilk an araliksiz agladim cok koydu cunku hic beklemiyordum.. Sonra ablamla falan konustum sacmalama ben de cok alttan ders verdim universitede dedi, yakin arkadasim da kalmis, hatta 80 ogrenci kalmis bu dersten..
Okulumda ozel kolejlerden roberttan falan gelen cok ogrenci var, yurtdisina cikmaya imkan bulup kendini gelistirebilen.. Benimse boyle bir firsatim hic olmadi ama yine de elimden geleni yapmistim.. Cabalarim bosa gitmis gibi hissediyorum, 2.donem tekrar alacagim bu dersi, ben elimden geleni yaptim daha iyisini yapamam diye dusunuyorum, tekrardan basarisiz olma korkusu..
Insanlarin o kadar buyuk dertleri varken bu mu derdin diyenler olacaktir belki de, cok sukur bir saglik problemi vs yok ancak moralimi cok bozdu bu mesele..
Ayni seyleri yasamis olanlar vardir belki.. Yorumlarinizi bekliyorum, biliyorum daha cok cok erken ilk engelde boyle bosvermislik yapip dagilmamam gerek, tavsiyelerinizi duymaya ihtiyacim var, simdiden tesekkurler..