İlk başta ısınamadım. Sonra olur mu?

Niloyaaniloyaaa

Nilay
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
439
352
33
Merhabalar,

Karşıma birisi çıktı. Hoş birisi,olgun gibi. Fakat içim ısınmıyor kızlar? Bir iki gün konuşmayalım karar ver dedi fakat ben bu iki gün içinde çok iyiydim aklıma gelmedi pek.

Ama bitirip pişman olmaktan korkuyorum çünkü iyi birisi. Sizce zamanla ısınır mıyım? Yoksa yol yakınken bitsin mi

İsinirsin zamanla alışıyor seviyorsun ama bu herkes icin olur mu oda soru işareti

Merhabalar,

Karşıma birisi çıktı. Hoş birisi,olgun gibi. Fakat içim ısınmıyor kızlar? Bir iki gün konuşmayalım karar ver dedi fakat ben bu iki gün içinde çok iyiydim aklıma gelmedi pek.

Ama bitirip pişman olmaktan korkuyorum çünkü iyi birisi. Sizce zamanla ısınır mıyım? Yoksa yol yakınken bitsin mi
I ıh. Bitmeli.

Yani şöyle tipi,karakteri aslında tam istediğim gibi. Hatta konuşmadan önce ben de onunla görüşmek istiyordum fakat şuan sıfırım. Olmaz biliyorum ama kendi şımarıklığım mı diye düşünmeden edemiyorum
Öyleyse konuşmaları itici geldi muhabbeti sarmadı ama tipi karakteri tam istediğim gibi birde iyi biri denissn bence şans ver. Öyle bi yazmssn ki en başta sanki hiç beğendiğin çirkin bir adamdan bahseder gibi

So
Merhabalar,

Sonradan da sevilebiliyor ama yeterince vakit geçirecek kadar sabırlı olman gerek. Tabii hiçbir zaman bence baştan hoşlanmanın yerini tutmaz.

Back
X