Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karşıma birisi çıktı. Hoş birisi,olgun gibi. Fakat içim ısınmıyor kızlar? Bir iki gün konuşmayalım karar ver dedi fakat ben bu iki gün içinde çok iyiydim aklıma gelmedi pek.
Ama bitirip pişman olmaktan korkuyorum çünkü iyi birisi. Sizce zamanla ısınır mıyım? Yoksa yol yakınken bitsin mi
Karşıma birisi çıktı. Hoş birisi,olgun gibi. Fakat içim ısınmıyor kızlar? Bir iki gün konuşmayalım karar ver dedi fakat ben bu iki gün içinde çok iyiydim aklıma gelmedi pek.
Ama bitirip pişman olmaktan korkuyorum çünkü iyi birisi. Sizce zamanla ısınır mıyım? Yoksa yol yakınken bitsin mi
Eğer tipi, karakteri mesleği uygunsa mantık olarak ilerleyebilirsin.bem eşime bu özelliklere göre evet demiştim. Aşık değildim.keramet nikahta derler ya hani. Bana ne dini nikahta ne resmi nikahta gelmemişti o keramet. Boşanırız gözüyle bakıyordum. Evlendik aynı evde yaşamaya başladık. Gece uyurken bile izliyorum bazen. Şimdi de en çok seven taraf benim.
Ama herkes te aynı şey olurmu bilemem.
Kadınlarda sonradan ısınma ve aşık olma durumu var buna ben de katılıyorum ama bence bu şöyle oluyor, duygular güçleniyor. Bu konuda ortada bi itme durumu var. Adam itmiş ki hatun görüşmek, araşmak bile istemiyor. Benim bahsettiğim durumda en başında böyle bir iticilik olmuyor. Ne bileyim kız önce arkadaş olarak görüşüp konuşuyor sonradan hisleri oluşuyor falan.
Kadınlarda sonradan ısınma ve aşık olma durumu var buna ben de katılıyorum ama bence bu şöyle oluyor, duygular güçleniyor. Bu konuda ortada bi itme durumu var. Adam itmiş ki hatun görüşmek, araşmak bile istemiyor. Benim bahsettiğim durumda en başında böyle bir iticilik olmuyor. Ne bileyim kız önce arkadaş olarak görüşüp konuşuyor sonradan hisleri oluşuyor falan.