İlk başta ısınamadım. Sonra olur mu?

Merhabalar,

Karşıma birisi çıktı. Hoş birisi,olgun gibi. Fakat içim ısınmıyor kızlar? Bir iki gün konuşmayalım karar ver dedi fakat ben bu iki gün içinde çok iyiydim aklıma gelmedi pek.

Ama bitirip pişman olmaktan korkuyorum çünkü iyi birisi. Sizce zamanla ısınır mıyım? Yoksa yol yakınken bitsin mi
bence olmaz yani ben asla ısınamam. o ilk izlenim denilen şey çok önemli ya içine sinmediyse vardır bir şey.

Merhabalar,

Karşıma birisi çıktı. Hoş birisi,olgun gibi. Fakat içim ısınmıyor kızlar? Bir iki gün konuşmayalım karar ver dedi fakat ben bu iki gün içinde çok iyiydim aklıma gelmedi pek.

Ama bitirip pişman olmaktan korkuyorum çünkü iyi birisi. Sizce zamanla ısınır mıyım? Yoksa yol yakınken bitsin mi
Erkekler bir kadına sonradan isinabilir ve alisabilir lakin bir kadin elektrik almadiysa konu kapanir .

Eğer tipi, karakteri mesleği uygunsa mantık olarak ilerleyebilirsin.bem eşime bu özelliklere göre evet demiştim. Aşık değildim.keramet nikahta derler ya hani. Bana ne dini nikahta ne resmi nikahta gelmemişti o keramet. Boşanırız gözüyle bakıyordum. Evlendik aynı evde yaşamaya başladık. Gece uyurken bile izliyorum bazen. Şimdi de en çok seven taraf benim.
Ama herkes te aynı şey olurmu bilemem.

Boşanırız gözüyle baktığınız biriyle neden evlendiniz yahu. Neyse ki sonu iyi bitmiş.

Tanışmadan önce siz istiyormuşsunuz ya,

Muhtemelen kafanızda o kadar çok kurup büyüttünuz ki.. şimdi o kafanızdaki portreye uygun gelemedi..
Beklentiniz karşılanmadı.

Ama bir yandan da o istediğiniz bir insandı..
Kaldınız arada 🤷🏻‍♀️😁

Konuşup da yok ya olmaz dediğiniz konular sizin için evlilikte olmazsa olmaz ise vazgeçin. Gözümde büyüttüğüme değmezmiş diyip yolunuza bakın .

Merhabalar,

Kadinlar sonradan isınıyor. Ama ısınamama ihtimalinde de karsidakini oyalamis olursunuz o da kotü

Tanışmadan önce siz istiyormuşsunuz ya,

Muhtemelen kafanızda o kadar çok kurup büyüttünuz ki.. şimdi o kafanızdaki portreye uygun gelemedi..
Beklentiniz karşılanmadı.

Ama bir yandan da o istediğiniz bir insandı..
Kaldınız arada 🤷🏻‍♀️😁

Konuşup da yok ya olmaz dediğiniz konular sizin için evlilikte olmazsa olmaz ise vazgeçin. Gözümde büyüttüğüme değmezmiş diyip yolunuza bakın .

Yaniii aynı dediğiniz gibi bir his var içimde. Ben başka türlü hayal etmiştim..

Kadinlar sonradan isınıyor. Ama ısınamama ihtimalinde de karsidakini oyalamis olursunuz o da kotü
Kadınlarda sonradan ısınma ve aşık olma durumu var buna ben de katılıyorum ama bence bu şöyle oluyor, duygular güçleniyor. Bu konuda ortada bi itme durumu var. Adam itmiş ki hatun görüşmek, araşmak bile istemiyor. Benim bahsettiğim durumda en başında böyle bir iticilik olmuyor. Ne bileyim kız önce arkadaş olarak görüşüp konuşuyor sonradan hisleri oluşuyor falan.

Merhabalar,

Ilk hissiyat cok onemli. Niye zorluyosunuz kendinizi?

Kadınlarda sonradan ısınma ve aşık olma durumu var buna ben de katılıyorum ama bence bu şöyle oluyor, duygular güçleniyor. Bu konuda ortada bi itme durumu var. Adam itmiş ki hatun görüşmek, araşmak bile istemiyor. Benim bahsettiğim durumda en başında böyle bir iticilik olmuyor. Ne bileyim kız önce arkadaş olarak görüşüp konuşuyor sonradan hisleri oluşuyor falan.
Doğru haklısinız

Back
X