İlk Bayram ve Bayramlıklarıyla 2010 Mayıs Melekleri

Nilay

OĞLUM YUSUF EMİR
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
1.436
0
116
38
Diyarbakır
Evetttttt sevgili anneler bıtanecık kuzularımız ilk bayramlarını yaklaşık 4-5 aylıkken yaşayacaklar
Şimdi podyumda kendılerını gösterme zamanı
Bakalım kuzularımızın ilk bayramları nasıl gececek nasıl ciciler giyecekler

HARCLIK VEREN ALTIN BULSUN:))))

nilay hayırlı olsun ilk bayramımızz biz de bugün aldık cicilerimizii yıkayıp ütüleyeyim de giydirip bi poz verelim inş;)

ay ne guzel ilk fto gelcek bız daha zahmet edıp bakmadık bıle bayramlık
elımızı çabuk tutsak ıı olur bayrama doğru çok kalabalık oluyo her yer

geçen sene bayramda göbüşteydi boncuk gözlüm düşük tehlikesi oldduğu için rapor alıp dinlenmiştim evimde zaman su gibi inş hayırlısıyla o günleridegörmeyi rabbim nasip eder bizde ekleriz resmimizi teyzesii tüm kuzucuklara mutlu bayramlarr

çok heyecanlı yaa
oğluşumla ilk bayramımızı yaşayacağız inşallah
biz oğluma takım elbise almayı düşünüyoruz ama bakalım
oğluma qöre takım elbise bulamazsam
qömlek pantolon falan bakarım sadecebilmiyorumkismile

cidden çok heyecanlı ve güzel bir süreç
kız anneleri nereden ne almayı düşünüyorsunuz

ben oğluşuma takım elbise almayı istiyorum bakalım bulabilcekmiyim :))) sünnet kıyafetimizi aldık bide bayramlığımızı aldıkmı tamamdıır:))

aaaaa sunnet kıyafetını nerden buldunnnnnnnnnnn
1 yaşın altında yok dediler bana çok araştırdımmm
ben bayranlık olarak mavı bı gömlek ve uzun bellı olan bı kotpantolon aldım askılarıda var çok ciici oldu
yedek olarakta kısa bı kot ve bluz aldımmm yıkayalım fotoları ekleyecem

aaaaa sunnet kıyafetını nerden buldunnnnnnnnnnn
1 yaşın altında yok dediler bana çok araştırdımmm
ben bayranlık olarak mavı bı gömlek ve uzun bellı olan bı kotpantolon aldım askılarıda var çok ciici oldu
yedek olarakta kısa bı kot ve bluz aldımmm yıkayalım fotoları ekleyecem

canım beniim istanbulda eminönü sünnet sarayı var ordan internetten istedim bende dün... gelicek bakalım inşallah güzeldir Beyazıtın fotolarını koyarım bebişlerin fotolarının olduğu konuya seninki de süperdi bayıldım ama ben kabiliyetli diilim malesef yapamam diye korktum ....

ay cnm ya bilseydım bende ıstedırdım üzüldüm şimdi
neyse bızde bı şekilde idare ettık
sünnet ne zaman inşalahhh

dün dünya kadar mağaza gezdim bi tane çöp bulamadım çocuğuma. sadece organik koton bir uzun kollu body bulabildim onu aldım. ürünler hep ya çinde ya da hindistanda yapılmış ana ol da giydir bunları çocuğuna!!. :sm_confused:..okkkk gibi bir dünyaya çocuk yaptık ya hayırlısı olsun bakalım. gelecekten hiç ama hiç umudum yokkk!:1no2:

çok önce kot bir salopet almıştım onu giydiricem sanırım üstüne. içine de o aldığım body tamamdır bayram.
a.s

Bizde dün oğluma bayramlık olarak kısa kollu gömlek ve keten pantolon aldık üstünede belkiş hava serin olursa diye kapsonlu bır sweet aldım.cok fazla bakamadım cok kalabalıktı.artık bayramda koyarız fotomuzu inşallah.zemuszemus

dün çıktık pişman oldum tüm izmr sokakta gibiydi bugün yine gidice ama güzel şeyler var ama hepsi 12aydan başlıyor.

biizm gezicek pek yerimiz yok pğlum ben ve eşimde hasta olunca çıkamadık fazla evden. ilk bayramlılarla resim benden olsun bakalım

file0006z.jpg

Back
X