İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

melyser

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
76
0
286
İstanbul
11 haftalık hamileydim. 1 ekimde kahverengi bir akıntı gelmesiyle doktora gittim ve doktor bebeğimin kalp atışlarını duyamadığını ve bebeğimin 8 haftalıkken gelişmeyip kalbinin durduğunu söyledi. ve kürtaj olmak zorunda kaldım. işin diğer bi acı tarafı 1 ekimde bebeğimi kaybettim 2 ekimde ise ilk evlilik yıldönümüm dü. beynim sürekli dolu sürekli düşünüp ağlamaklı oluyorum. biliyorum bu olay ilk benim başıma gelmedi sonda ben değilim. ama benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarımla tanışıp dertleşmek istiyorum....

Son düzenleme:
11 haftalık hamileydim. 1 ekimde kahverengi bir akıntı gelmesiyle doktora gittim ve doktor bebeğimin kalp atışlarını duyamadığını ve bebeğimin 8 haftalıkken gelişmeyip kalbinin durduğunu söyledi. ve kürtaj olmak zorunda kaldım. işin diğer bi acı tarafı 1 ekimde bebeğimi kaybettim 2 ekimde ise ilk evlilik yıldönümüm dü. beynim sürekli dolu sürekli düşünüp ağlamaklı oluyorum. biliyorum bu olay ilk benim başıma gelmedi sonda ben değilim. ama benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarımla tanışıp dertleşmek istiyorum....[/QU

öncelikle gecmis olsun senin canim benimde basimdan aynisi gecti ve 6 ay önce kürtaj oldum, doktor bana 6 ay beklememi söyledi ve sükür 6 ayi gecirdim, ama icim hala kan agliyor her düsündügümde eger simdi yasasaydi 8 aylik hamile olacaktim.. ama umudunu yitirme bak hamile kalabiliyoruz ve bunu ikimizde biliyoruz, herseyin hayirlisi allahdan gelir canim bana da aynisini ilk basta söylediklerinde kimseyi dinlemiyordum ve tek su soruyu soruyordum: NEDEN BEN, ama allahin bir bildigi varki bu basimizdan gecti canim
doktor sana kac ay beklemeni söyledi??

11 haftalık hamileydim. 1 ekimde kahverengi bir akıntı gelmesiyle doktora gittim ve doktor bebeğimin kalp atışlarını duyamadığını ve bebeğimin 8 haftalıkken gelişmeyip kalbinin durduğunu söyledi. ve kürtaj olmak zorunda kaldım. işin diğer bi acı tarafı 1 ekimde bebeğimi kaybettim 2 ekimde ise ilk evlilik yıldönümüm dü. beynim sürekli dolu sürekli düşünüp ağlamaklı oluyorum. biliyorum bu olay ilk benim başıma gelmedi sonda ben değilim. ama benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarımla tanışıp dertleşmek istiyorum....

merhaba canım bende ilk bebeğimi 21 haftalıkken erken doğumla kaybettim daha kötüsü üzerinden 6 yıl geçti ve hala bebeğim yok eğer yaşasaydı anasınıfına gidecekti
daha yeni evlisin sanırsam sakın moralini bozma her zaman daha kötüsü vardır yine olur daha tez zamanda kucağını doldursun

Evet hep o düşünceler beynimi yoruyor ve inan hala başım çok ağrıyor. insan konduramıyo kendisine ama dediğin gibi geçicek biliyorum. daha çok yeni benimkisi. doktor bana 3 ay beklememi söyledi. ama beynimde hep aynı düşünce ya yine olursa diye. hayırlısı allahtan diyecek başka bişeyim yok.

Son düzenleme:
merhaba canım bende ilk bebeğimi 21 haftalıkken erken doğumla kaybettim daha kötüsü üzerinden 6 yıl geçti ve hala bebeğim yok eğer yaşasaydı anasınıfına gidecekti
daha yeni evlisin sanırsam sakın moralini bozma her zaman daha kötüsü vardır yine olur daha tez zamanda kucağını doldursun

canım seninki daha da acı verir insana allah seninde yardımcın olsun. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım seninki daha da acı verir insana allah seninde yardımcın olsun. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. allah hepimizin yardımcısı olsun.

inşallah artık buralarda veririz hamile haberlerimizi (etraftakilerle paylaşmasam daha iyi herkes konuşacak konu arıyor da):31:

merhabalar.benim iki kaybım var.ilki şubat ayında 1.5 aylıktı kendiliğinden düştü.ikincisini temmuz 1 de kalp atışlarının durması sonucu kaybettim 2 aylıktı,kürtaj oldum.3 senelik evliyim.ikinci senemizi 3 ay geçmişti ocak ayında yapalım dedik.hemen tutmuştu hemde 2 denemeyle ama kaybettik.üzücüydü.ama kürtajla olan kaybım beni mahvetti.şimdi 3 ay geçti aradan tekrar isityoruz ama korkuyorum.allahım bir daha yaşatmasın.bebeklerimiz sağlıklı olsun

inşallah artık buralarda veririz hamile haberlerimizi (etraftakilerle paylaşmasam daha iyi herkes konuşacak konu arıyor da):31:

İnşallah canım. Haklısın etrafındaki gereksizz insanlarla paylaaşmamak gerekiyomuş bunu anladım. kimseden yaşadığın acıyı senin gibi yaşamasını beklemiyosun ama saygı duymasını bekliyosun. ama olmuyo işte bu durumdan bile bi pay çıkarmayı biliyolar. neyse... sen tekrar bebek yapmadın mı peki

ben de 7 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim.kürtaj oldum.kalp atışlarını hiç duymamış olmama rağmen canım çok yandı.ileriki haftalarda kaybedenleri gerçekten tahmin edemiyorum.korunmayı ağustosta yeni bıraktım.yani 6 ay yeterli süreç mi bilmiyorum.ama korktum aynı şeyi yaşamaktan hala da korkuyorum.alnımızda yazılıysa olacaktır onu da biliyorum.Allah bütün isteyenlere versin veripte hevesini kursağında bırakmasın sağlıklı versin inşallah.

merhabalar.benim iki kaybım var.ilki şubat ayında 1.5 aylıktı kendiliğinden düştü.ikincisini temmuz 1 de kalp atışlarının durması sonucu kaybettim 2 aylıktı,kürtaj oldum.3 senelik evliyim.ikinci senemizi 3 ay geçmişti ocak ayında yapalım dedik.hemen tutmuştu hemde 2 denemeyle ama kaybettik.üzücüydü.ama kürtajla olan kaybım beni mahvetti.şimdi 3 ay geçti aradan tekrar isityoruz ama korkuyorum.allahım bir daha yaşatmasın.bebeklerimiz sağlıklı olsun

allah sana sabır versin canım ama iyi olan tarafı en azından hamile kalabiliyorsun canım bak ben hem bebeğimi kaybettim hemde hamile kalmak için uğraşıyorum :50:

evet benimde ilk denememde tutmuştu. allah bi mucize gibi verdi onu bana hiç beklemediğim bi andaa ve yine aynı şekilde mucize gibi aldı. allahım seninde yardımcın olsun canım. olacağı varsa yine olur ama sanırım ikincisinde hastane kapısında yatmayı düşünüyorum.

İnşallah canım. Haklısın etrafındaki gereksizz insanlarla paylaaşmamak gerekiyomuş bunu anladım. kimseden yaşadığın acıyı senin gibi yaşamasını beklemiyosun ama saygı duymasını bekliyosun. ama olmuyo işte bu durumdan bile bi pay çıkarmayı biliyolar. neyse... sen tekrar bebek yapmadın mı peki

denedim çooooooook sağlık problemleri çıktı o derken bu derken zaman geçti artık aşılamaya geçeceğizz inşallah

allah sana sabır versin canım ama iyi olan tarafı en azından hamile kalabiliyorsun canım bak ben hem bebeğimi kaybettim hemde hamile kalmak için uğraşıyorum :50:

sağol allah hepimize sabır versin.evet kalıyorum ama gerisi gelmiyor bu da beni çok üzüyor.sevinemedim ikisinde de.şimdi yine hamile kalırsam aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkuyorum.allahım yaşatmasın kimseye.sen tedavi görmüyormusun neden kalamadın hala.bi sorun vardır belki

ben de 7 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim.kürtaj oldum.kalp atışlarını hiç duymamış olmama rağmen canım çok yandı.ileriki haftalarda kaybedenleri gerçekten tahmin edemiyorum.korunmayı ağustosta yeni bıraktım.yani 6 ay yeterli süreç mi bilmiyorum.ama korktum aynı şeyi yaşamaktan hala da korkuyorum.alnımızda yazılıysa olacaktır onu da biliyorum.Allah bütün isteyenlere versin veripte hevesini kursağında bırakmasın sağlıklı versin inşallah.

Amin caanım allah bütün isteyenlere versin. bana doktor 3 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söyledi. ben kalp atışlarını duymuştum 7 haftalıktı tam olarak. 8 haftalıkkende ölmüş. 11.haftamda zannediyodum ben ama allahım bu kadar ömür vermiş ama çok zor unutması çıkmıyo bi türlü beynimden yüreğimden.

6 ay yeterli artık için rahat olsun korkma allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz kader aminn hamile kalmak kadar doğurabilmekte zor bu zamanda:5:

evet benimde ilk denememde tutmuştu. allah bi mucize gibi verdi onu bana hiç beklemediğim bi andaa ve yine aynı şekilde mucize gibi aldı. allahım seninde yardımcın olsun canım. olacağı varsa yine olur ama sanırım ikincisinde hastane kapısında yatmayı düşünüyorum.

rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ne kadar tuhaf ya ben hamile kalınca 9 ay boyunca bi sorun olmadan bebeğim doğar diye biliyordum.hiç böyle birşey olacağını düşünmemiştim.çünkü genelde kadınlar hamile kalır ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde doğururlardı küçüklüğümden beri böyle gördüm.şimdilerde düşükler mi arttı yeni yeni hastalıklar mı çıktı da ondan mı böyle oluyor bilmiyorum

sağol allah hepimize sabır versin.evet kalıyorum ama gerisi gelmiyor bu da beni çok üzüyor.sevinemedim ikisinde de.şimdi yine hamile kalırsam aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkuyorum.allahım yaşatmasın kimseye.sen tedavi görmüyormusun neden kalamadın hala.bi sorun vardır belki

sorun çok zaten yazsam burayı doldurur heralde tedavilerim sonuç veremeden başka bişey çıkıyo ........ sonu gelmiyo işte artık aşılama tedavisine başlıcam işte dua edeimde olsun hepimizin sağlıklı bebekleri

öncelikle konu açan arkadaşıma ve bütün bebeğinin kaybeden anne adaylarımıza geçmiş olsun..ben de 2,5 ay önce yaşadım o acıyı 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu..hemen kürtaj oldum..evt ilk günler büyük yıkım zamanla yeni ümitler alıyo yerini..:((kürtaj sonrası ilk adetimi 28 gün sonra oldum ve o adetten sonra adet görmedim ..2 adetimi bitirmiş 3 adetimi de 5 gün sonra olmuş olcaktım..ve 3. adet bitimi tekrar çalışmalara başlıcaktım..:((ama olmadı bitkisel yöntemler denedim gelmesi için şimdi de farlutal alıyom bakalım adet görür görmez tekrar başlıcam ..Rabbim bu yüce duyguyu hepimize yaşatsın..kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.

rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ne kadar tuhaf ya ben hamile kalınca 9 ay boyunca bi sorun olmadan bebeğim doğar diye biliyordum.hiç böyle birşey olacağını düşünmemiştim.çünkü genelde kadınlar hamile kalır ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde doğururlardı küçüklüğümden beri böyle gördüm.şimdilerde düşükler mi arttı yeni yeni hastalıklar mı çıktı da ondan mı böyle oluyor bilmiyorum

benim hemşirem bana artık doğal yollardan bebek sahibi olanların mucize gibi bişey olduğunu söylemişti (ben hergün hastanede olunca çok samimileşmiştik)

aynen gülüm. kırk yıl düşünsem böyle bişeyi yaşayacağım aklıma bile gelmezdi. ama yaşanıyomuş işte. ben yapmadığım şeyleri yaptım yemediğim herşeyi yedim. bütün gün yattım onu korumak için herşeyi yaptım ama sakınmamak gerekiyomuş bunu anladım. olacağı varsa oluyomuş cnm. sabır allahtan

Back
X