Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar bende 1 buçuk yıllık evliyim ilk Bebeğimi 15 gün önce 6 haftalik olmasi gerekirken 4 haftalikken gelişimi durması nedeniyle kürtaj oldum çok yıkıldım uzuldum doktorum 3 ile 6 ay beklemem gerektiğini söyledi ama biz çok istiyoruz hayirlsiyla bir bebeğimiz olsun diye
Benimkini otopsi yapmak istediler hastanede ama kendi doktorum kafasının vücüd gelişiminden çok daha büyük olduğu kafasında şu olduğunu söyledi yani hastalikliymis doğsada en fazla 1 saat yaşar dedi ki Rabbim her şeyin en iyisini bilir dogupta ölse daha kötü
Benimde bebekte kromozom bozukluğu nedeninden dolayi yani sağlıksız sakat bi bebek olacağından dolayi yaşamını sonlandırmis dedi doktorum ama yinede kesin nedeni ocak ayının sonunda belli olacak o zaman sizinle yine paylaşırım inşallah hakkımızda böyle hayirliymis demekki hepimizin
11 haftalık hamileydim. 1 ekimde kahverengi bir akıntı gelmesiyle doktora gittim ve doktor bebeğimin kalp atışlarını duyamadığını ve bebeğimin 8 haftalıkken gelişmeyip kalbinin durduğunu söyledi. ve kürtaj olmak zorunda kaldım. işin diğer bi acı tarafı 1 ekimde bebeğimi kaybettim 2 ekimde ise ilk evlilik yıldönümüm dü. beynim sürekli dolu sürekli düşünüp ağlamaklı oluyorum. biliyorum bu olay ilk benim başıma gelmedi sonda ben değilim. ama benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarımla tanışıp dertleşmek istiyorum....