ilk bebeğim büyüdü peki ya ikinciyi ne zaman yapıcaz:))

perik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
95
0
46
Kahramanmaraş
ben her insanın bir kardeşi olmalı diyenlerdenim...ilk bebeğim kızdı ismi meriç...2007 kasım doğumlu ...peki ikinciyi ne zaman yapmalıyım??6- 7 yıllık evli olupta ikinciyi bile yapan hanımlar tavsiyelerinizi bekliyorum...

merhaba, bence zamanı gelmiş artık annesi. 4 yaşını bitiricek meriç hanım:) kardeşi hemen gelirse Allahın izniyle 4,5 yaş filan olur araları. ben okula başlamadan kardeşinin olması taraftarıyım.
Çünkü eltimden biliyorum. ilk çocuğu okula yeni başlamıştı ki kardeşi doğdu. çocuk okula gitmek istemiyordu, siz hep kardeşimi seveceksiniz diye. birde yaş farkının çok açılmaması en iyisi. Şahsi fikrim.

ben aceleci davrandım biraz.4 yıllık evliyim, Rabbim nasip ederse kızımla kardeşinin arası 2,5 yaş olucak.

Allah bağışlasın öncelikle evlatlarımızın hepsini...tavsiyen için teşekkürler cnm...

ben de ilk çocuk okula başlamadan ikinci düşünülmeli derim. Benim de kardeşim ben okula başladığım ilk sene dünyaya geldi.Annem okula gelip gidemedi, derslerimle ilgilenemedi. Okul işini teyzem ödev işini de babam çözmüştü ama yine okula başlayan çocukla annenin ilgilenmesi daha doğru olur derim.
Tabi karar senin Allah gönlüne göre versin inşallah...

teşekkür ederim önerin için...Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…