ilk bebegine tup bebekle kalip ikinciye kendiliginden hamile kaln varmi?

selam herkese! bende ilk tüp bebeğimi geçen sene kasım ayında doğurdum.. canım oğlum 8 aylık oldu bile... Allah herkese nasip etsin. ve hepiniz gibi bende endişeliyim acaba 2.si normal olur mu? hemen olursa zorluk çeker miyim? korunursam ileride ya olmazsa! gibi gibi... ama tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalanları okuyunca bir umut oldu bana da. inşallah darısı başımıza, oğlum kadar tatlı birde kızım olur inşallah...... :16:
İnsallah canim ...senin yasin kac ve kac senelik evlisin?

merhaba kızlar bu konunun hala devam etmesi ne güzel oğlum 9 aylıkken ilk kez bu konuda yazmışım şimdi 3,5 yaşını 2 ay geçti ve ben hala doğal yolla hamile kalamadım.geçen sürede hiç korunmadık olmadı.şu an aslında ikinci bebeği çok düşünmüyorum ancak donmuş embriyolarım var ve saklama süresi bu eylülde bitiyor bu nedenle ikinci denemeyi yapmayı planlıyoruz.içimde çok garip bir korku bir heyecan var.Çalışan bir anneyim iki çocuk fikri biraz ürkütsede oğlumunda bu dünyada bir can yoldaşı kardeşi olsun istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba kızlar bende gecen ocak ayında tüp bebek ile kızıma hamile kaldım ve şuan kızım 10 aylık. benim sorumum fsh bu yüzden geç kalmadan ikinci bebeği istiyorum ama korunmama rağmen olmadı. benim bir arkadaşımda yumurta tembelliği yüzünden tüp bebekle kızına hamile kalmıştı. 2 sene sonra korunmayı bıraktı belki olur diye o ay oğluna hamile kaldı. ama benim bi kanalımda tıkalı :(

merhaba kızlar bu konunun hala devam etmesi ne güzel oğlum 9 aylıkken ilk kez bu konuda yazmışım şimdi 3,5 yaşını 2 ay geçti ve ben hala doğal yolla hamile kalamadım.geçen sürede hiç korunmadık olmadı.şu an aslında ikinci bebeği çok düşünmüyorum ancak donmuş embriyolarım var ve saklama süresi bu eylülde bitiyor bu nedenle ikinci denemeyi yapmayı planlıyoruz.içimde çok garip bir korku bir heyecan var.Çalışan bir anneyim iki çocuk fikri biraz ürkütsede oğlumunda bu dünyada bir can yoldaşı kardeşi olsun istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
benim dondurulmusum kalmadi :( 3 embryo vardi ilkinde 2 tane koydular olmadi.ikincide dondurulnus tek embryoyu koydular oglum oldu.herseye bastan basliycaz biz.brlkide yeniden borsuru test isteyecekler.cok bunaltici ,yorucu ve stresli bir donem bizi bekliyor.
peki senin icinde neden korku var?yine olmaz diyemi korkuyorsun?
merhaba kızlar bende gecen ocak ayında tüp bebek ile kızıma hamile kaldım ve şuan kızım 10 aylık. benim sorumum fsh bu yüzden geç kalmadan ikinci bebeği istiyorum ama korunmama rağmen olmadı. benim bir arkadaşımda yumurta tembelliği yüzünden tüp bebekle kızına hamile kalmıştı. 2 sene sonra korunmayı bıraktı belki olur diye o ay oğluna hamile kaldı. ama benim bi kanalımda tıkalı :(
fsh icin bir ilac vermedilermi sana tup bebek denemesinden once?
tek tuplede hamile kaliniyor canim uzulme...

Benimde oglum 9 aylik birsiri tedaviden sonra kendiliginden geldi.acaba 2.benegimde tedavisiz olurmu.

Back
X