ilk bebegine tup bebekle kalip ikinciye kendiliginden hamile kaln varmi?

Bir de ben varım tüple denedim hamile kalamadım 2. tüpü denemeyi beklerken kendiliğimden hamile kaldım.. sanırım kullandığımız ilaçların etkisi uzun zaman devam ediyor ve yumurtalıkları uyarıyor.. Şimdi kısmetse ocakta doğumum var ardından hiç korunmayı düşünmüyorum umarım kızım yalnız kalmaz bir de kardeş gelir ardından..

Bir de ben varım tüple denedim hamile kalamadım 2. tüpü denemeyi beklerken kendiliğimden hamile kaldım.. sanırım kullandığımız ilaçların etkisi uzun zaman devam ediyor ve yumurtalıkları uyarıyor.. Şimdi kısmetse ocakta doğumum var ardından hiç korunmayı düşünmüyorum umarım kızım yalnız kalmaz bir de kardeş gelir ardından..

hayirli olsun canim ama ya hemen olursa zor olmazmi minik bir bebekle hamilelik geçirmek???

Slm..
Benim eşimin amcasının da 17 sene çocuğu olmamış..Hatta bu yüzden ilk eşinden ayrılmış..
İkinci eşinden de 4 sene olmamış..Ve tüp bebek tedavisi yapmışlar..
İlk denemede ikiz,2 sene sonra ikinci denemede tekrar ikiz bebekleri oldu..3 sene sonrada kendiliğinden 1 kızı daha oldu..Şimdi 5 çocukları var,evleri kreş gibi :))

Benim durumumda tamamen mucize oldu..
5 senelik evliyim ve 4 negatif tüp bebek denemem var..Şuanda önce Rabbimin,sonra da bitkisel kürler ve vitaminler sayesinde normal yolla 32+2 haftalık hamileyim..
Allah nasip ederse doğumdan sonra korunmayı kesinlikle düşünmüyorum..

Slm..
Benim eşimin amcasının da 17 sene çocuğu olmamış..Hatta bu yüzden ilk eşinden ayrılmış..
İkinci eşinden de 4 sene olmamış..Ve tüp bebek tedavisi yapmışlar..
İlk denemede ikiz,2 sene sonra ikinci denemede tekrar ikiz bebekleri oldu..3 sene sonrada kendiliğinden 1 kızı daha oldu..Şimdi 5 çocukları var,evleri kreş gibi :))

Benim durumumda tamamen mucize oldu..
5 senelik evliyim ve 4 negatif tüp bebek denemem var..Şuanda önce Rabbimin,sonra da bitkisel kürler ve vitaminler sayesinde normal yolla 32+2 haftalık hamileyim..
Allah nasip ederse doğumdan sonra korunmayı kesinlikle düşünmüyorum..

canim benim Allah tammina erdirsin cok sevindim senin adina...ne gibi kurler uygulamistin anlatirmisin??sogan ve incir kurlerimi??ve ne kadar zaman kullandin acaba???

Allah tamamina erdirsin canim ama hemen arkasindan bir bebek daha dogurup bakmak zor gelmezmi?helede yardim eden yoksa ama annen falan yakinsa olabilir tabi...

canim benim Allah tammina erdirsin cok sevindim senin adina...ne gibi kurler uygulamistin anlatirmisin??sogan ve incir kurlerimi??ve ne kadar zaman kullandin acaba???

Sağol canım..
Ben de herhangi bir sıkıntı yoktu..Kür ve vitaminleri eşime uyguladım..
Son negatif denemeden sonra tüp bebek sayfasını kapatmıştım ama yine de bir ümit kendi çapımda uğraşmaya başladım..
Buradaki arkadaşlarım sayesinde öğrendiklerimi uyguladım ve inanılmaz bi şekilde 6 ay gibi kısa bir sürede normal yolla hamile kaldım..
Eşime uyguladıklarım..
3 ay boyunca keçiboynuzu kürü
Arı sütü+bal+polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş incir

Vitamin olarak kullandıklarımız..
Proxeed plus
Evicap 400 mg

Ayrıca yumurtlama günlerimi ovulasyon testiyle takip edip,preseed jel ile o günlerde ilişkiye girdik..

Sağol canım..
Ben de herhangi bir sıkıntı yoktu..Kür ve vitaminleri eşime uyguladım..
Son negatif denemeden sonra tüp bebek sayfasını kapatmıştım ama yine de bir ümit kendi çapımda uğraşmaya başladım..
Buradaki arkadaşlarım sayesinde öğrendiklerimi uyguladım ve inanılmaz bi şekilde 6 ay gibi kısa bir sürede normal yolla hamile kaldım..
Eşime uyguladıklarım..
3 ay boyunca keçiboynuzu kürü
Arı sütü+bal+polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş incir

Vitamin olarak kullandıklarımız..
Proxeed plus
Evicap 400 mg

Ayrıca yumurtlama günlerimi ovulasyon testiyle takip edip,preseed jel ile o günlerde ilişkiye girdik..

canim incirleri esinmi yedi??ve gunde kac incir yedi???( sanirim incirker geceden bekletilmisti oyle degilmi???)

selam kizlar yine burdayim...
bu konuyu guncel tutmaya calisiyorum, cunku eger tup bebek sonrasi kendiliginden hamile kalip, bebegini kucagina alan varsa olmayanlara umut olmasi için....

merhabalar bende 2.5 yaşında kızımı 3.tüp bebek tedavisinden sonra kucağıma aldım eşimde sperm sayı haraket ve morfoloji sorunu vardı doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi 1 tane dondurulmuş emriyomuz vardı onu kızım 22 aylıkken almak istedik sağlıksız olduğu için hiç konmadı tabi çok üzüldüm kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyordum eşim pek sıcak bakmıyordu tekrar tedavi olmama ama ben bütün sıkıntılara rağmen eylül ekim gibi denemeyi düşünürken kızım tam 2 yaşındayken hamile kaldım şuan 27 haftalık hamileyim işallah allah kucağıma almayı nasip etsin allah hepinizin gönlüne göre versin ilkine kavuşamamış olanlarada allah maddi manevi güç versin

merhabalar bende 2.5 yaşında kızımı 3.tüp bebek tedavisinden sonra kucağıma aldım eşimde sperm sayı haraket ve morfoloji sorunu vardı doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi 1 tane dondurulmuş emriyomuz vardı onu kızım 22 aylıkken almak istedik sağlıksız olduğu için hiç konmadı tabi çok üzüldüm kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyordum eşim pek sıcak bakmıyordu tekrar tedavi olmama ama ben bütün sıkıntılara rağmen eylül ekim gibi denemeyi düşünürken kızım tam 2 yaşındayken hamile kaldım şuan 27 haftalık hamileyim işallah allah kucağıma almayı nasip etsin allah hepinizin gönlüne göre versin ilkine kavuşamamış olanlarada allah maddi manevi güç versin

Allah kucagina almayida nasip etsin canim...darisi basimiza insallah...
peki sen 2 sene hiç korunmadinmi?birde sizdeki sorun neydi neden olmuyordu canim ??yas kaç bu arada???
çok soru sordum kusura bakma :)

Son düzenleme:
Allah kucagina almayida nasip etsin canim...darisi basimiza insallah...
peki sen 2 sene hiç korunmadinmi?birde sizdeki sorun neydi neden olmuyordu canim ??yas kaç bu arada???
çok soru sordum kusura bakma :)

Saol canım işallah allah isteyen herkese nasip etsin biz doğumdan sonra hiç korunmadık benim eşimde sperm sayısı çok azdı hareketsizlik ve şekil bozukluğu sorunu vardı hatta bizim sperm ve yumurta döllenince sağlıksız gelişiyordu bu yüzden biz 2 ve 3. denemelerimizde pgt yapıldı ben 33 yaşındayım herşey gönlünce olsun

selam kizlar bende sizler gibi cok zor evrelerden gecerek 6 sene sonunda ilk bebegime tup bebekle hamile kaldim taniyanlar bilir...benim merak ettigim icinizde veya cevrenizde ilk bebegine seneler sonra tup bebekle hamile kalipta ikinciye kendiliginden hamile kalan varmi???ben su an hemen bebek istemiyorum aslinda cunku oglum daha 1 yasinda ...isteyince hemen olacagini bilsem soyle oglum 5 yasina gelene kadar beklemek istiyorum ama birde olmassa vakit kaybi olur benim icin o kadar bekledikten sonra tup bebekte yaptirsam ikinciyi olmaz yas gecer diyorum ...yani anlayacaginiz kararsizim ....hemen olursada hazir degilim su anda ikinciye diyorum...ama olmaz diyede korkuyorum iste cunku ben 6 asilama 2 tup bebek sonrasi cok buyuk gucluklerle hamile kalabildim...simdi size soruyorum icinizde yada cevrenizde tanidiginiz biri varmi ikinciye kendiliginden hamile kalan???:uhm:

mrb mehay. seni hatırlıyor gibiyim. pgt topiğindemiydin? şu an senin tarif ettiğin durumda komşum var. ilk bebeği tüp bebekle oldu. ilk denemesi değildi sanırım. iki embriyodan birisi tutmuş. doğumdan 3 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş. olmuyor diye korunmamışlar. ve bir sürpriz daha bebekler ikiz. bebekler doğduğunda ilk bebeği 11 aylık olacak. hayat sürprizlerle dolu. seninde neden olmasın. normal yolla hamile kalabilirsin.

mrb mehay. seni hatırlıyor gibiyim. pgt topiğindemiydin? şu an senin tarif ettiğin durumda komşum var. ilk bebeği tüp bebekle oldu. ilk denemesi değildi sanırım. iki embriyodan birisi tutmuş. doğumdan 3 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş. olmuyor diye korunmamışlar. ve bir sürpriz daha bebekler ikiz. bebekler doğduğunda ilk bebeği 11 aylık olacak. hayat sürprizlerle dolu. seninde neden olmasın. normal yolla hamile kalabilirsin.

Hayir pgt topiginde degildim karistirdin sanirim...insallah bende diger arkadaslar kadar sansli olurum..

Merhaba arkadaslar,
Sizlere umut olsun diye hikayemi anlatmak istiyorum. 4 sene cocuk sahibi
olmak icin ugrastik esimle, 2 tane kist ameliyatı ve 2 adet basarisiz tup bebek
tedavisinin ardından dondurulmus embriyo transferi ile hamile kaldim. Hatta test gunune
iki gun kala kanamam olmustu ben gene negatif diye goz yasi dokerken sonucum pozitifti ve suan melegim 1 yasinda.
İlk kist ameliyatımı cok iyi bir hastanede prof birine olmama ragmen tuplerim hasar gordu
Ve ikinci ameliyatımı melegime Allahın izniyle kavusmama sebep olan Yucel Karaman yapmisti
Ameliyat sırasında hasarlı tuplerimden biri alındı digerininde orta hasarli oldugu soylendi yani
tek sansim tup bebekti bunedenle dogumdan sonra korunma ihtiyaci hissetmedim ve iki hafta
once hayatimin sokunu yasadim hamile oldugumu ogrendim. Tek tupum var ve oda orta hasarli Rabbim
ol dedikten sonra olmayacak hicbirsey yok, suan melegim 1 yasinda ve ben ikinci melegime 7 haftalik
Hamileyim, sizlere diyecegim oki her seyin bir saati vakti var 4 sene boyunca doktugum gozyasinin haddi
hesabi yok, simdi o gunler cok uzak geliyor Allah kimsenin kucagini bos birakmasin icinizi ferah tutun vakti
geldiginde Rabbim meleginizi kucaginiza verecektir..

Merhaba arkadaslar,
Sizlere umut olsun diye hikayemi anlatmak istiyorum. 4 sene cocuk sahibi
olmak icin ugrastik esimle, 2 tane kist ameliyatı ve 2 adet basarisiz tup bebek
tedavisinin ardından dondurulmus embriyo transferi ile hamile kaldim. Hatta test gunune
iki gun kala kanamam olmustu ben gene negatif diye goz yasi dokerken sonucum pozitifti ve suan melegim 1 yasinda.
İlk kist ameliyatımı cok iyi bir hastanede prof birine olmama ragmen tuplerim hasar gordu
Ve ikinci ameliyatımı melegime Allahın izniyle kavusmama sebep olan Yucel Karaman yapmisti
Ameliyat sırasında hasarlı tuplerimden biri alındı digerininde orta hasarli oldugu soylendi yani
tek sansim tup bebekti bunedenle dogumdan sonra korunma ihtiyaci hissetmedim ve iki hafta
once hayatimin sokunu yasadim hamile oldugumu ogrendim. Tek tupum var ve oda orta hasarli Rabbim
ol dedikten sonra olmayacak hicbirsey yok, suan melegim 1 yasinda ve ben ikinci melegime 7 haftalik
Hamileyim, sizlere diyecegim oki her seyin bir saati vakti var 4 sene boyunca doktugum gozyasinin haddi
hesabi yok, simdi o gunler cok uzak geliyor Allah kimsenin kucagini bos birakmasin icinizi ferah tutun vakti
geldiginde Rabbim meleginizi kucaginiza verecektir..

:nazar::nazar::nazar::nazar: tebrikler canimmm...peki sen yumurtlama gunlerine falan dikkat ettinmi iliski için yoksa tamamen tesadufmu bu gebelik canim???bu arada kaç yasindasin??

Son düzenleme:
selam herkese! bende ilk tüp bebeğimi geçen sene kasım ayında doğurdum.. canım oğlum 8 aylık oldu bile... Allah herkese nasip etsin. ve hepiniz gibi bende endişeliyim acaba 2.si normal olur mu? hemen olursa zorluk çeker miyim? korunursam ileride ya olmazsa! gibi gibi... ama tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalanları okuyunca bir umut oldu bana da. inşallah darısı başımıza, oğlum kadar tatlı birde kızım olur inşallah...... :16:

Back
X