İlk bebegini kaybedenler

Öncelikle merhaba.. ben aranıza yeni katıldım..

Ben bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim.. Ramazan bayramından 3 gün önce cumartesi günü kalp atışını duymak için gidecekken, çarşamba günü kanama ile acile gittim.. doktor bu gece kal, gözetim altında kal dedi.. o an anladım bireylerin ters gittiğini.. o gece hastanede yattım, sabah kendi doktorum geldi.. ultrason ile baktı.. kese gelişmesi durmuş, kalp atışı yok dedi.. dünyam başıma yıkıldı.. o an tek hatırladığım odadan çıkıp eşime sarılıp hıçkırıklar içinde 'neden biz?' diye soruşum.. aradan yaklaşık 9 gün geçti.. eşimin doğum günün de 16 eylül de bebeğimiz kürtaj ile alındı bizden, babasının doğum günün de.. ve eğer bebeğimiz kız olsa idi adı EYLÜL olacaktı.. eğer almasalar di bebeğimizi bizden, benim doğum günüm de yani 27 eylül de 2 aylık olacaktı..
Ben de 2015 20 aralıkta doğum günümden 1 hafta önce düşük yaptım ilk hamileligimdi 13 haftalikti..ilk başta insan yalnız kendi başına geldiğini düşünüyor duygusal açıdan çok yalnız bi anda boşlukta hissediyor bebeğim beni bıraktı ya da onu koruyamadim diye ama biliyoruz ki Allah'in takdiri..O size diğer tarafta şefaatci olur inşaAllah annesi üzülmeyin. 4 ay sonra tekrar hamile kalınca dünyalar tekrardan benim oldu şimdi 5 ay ne de çabuk geçmiş diyorum Allah herkese de evlat duygusunu tattirsin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin de..

Ben de 2015 20 aralıkta doğum günümden 1 hafta önce düşük yaptım ilk hamileligimdi 13 haftalikti..ilk başta insan yalnız kendi başına geldiğini düşünüyor duygusal açıdan çok yalnız bi anda boşlukta hissediyor bebeğim beni bıraktı ya da onu koruyamadim diye ama biliyoruz ki Allah'in takdiri..O size diğer tarafta şefaatci olur inşaAllah annesi üzülmeyin. 4 ay sonra tekrar hamile kalınca dünyalar tekrardan benim oldu şimdi 5 ay ne de çabuk geçmiş diyorum Allah herkese de evlat duygusunu tattirsin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin de..

Evet hiç geçmicek gibi geliyor bu acı.. zaten bebeğimi asla unutmam.. yakınlarım üzülmeyim diye atmaya çalıştı ama ultrason resimlerini saklıyorum, saklicam da.. hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin inşallah bebeğini

Evet hiç geçmicek gibi geliyor bu acı.. zaten bebeğimi asla unutmam.. yakınlarım üzülmeyim diye atmaya çalıştı ama ultrason resimlerini saklıyorum, saklicam da.. hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin inşallah bebeğini
Sağol canim benim sana da en yakın zamanda Allah nasip etsin hayırlısıyla..Benim de halâ duruyor resimler baktıkça aklıma geliyor üzülüyorum hatta mezari bile var ama 1 kere gidebildim sadece eşimle o gün birbirimize sarılıp ağladık sürekli gerçekten çok zor oluyor..Bir de parça olarak dusurmedim bebeğimin ayaklarını gördüm önce lavaboya düşmesin diye fayansin üzerine geldim..cok zor çok.. .:((((baktım el kadar bebek eşim de yanımdaydı düşürürken nolur git sen görme desem de kadınlar tuvaletine kadar gelmişti benim cigliklarimi aglayisimi duyunca :((

Sağol canim benim sana da en yakın zamanda Allah nasip etsin hayırlısıyla..Benim de halâ duruyor resimler baktıkça aklıma geliyor üzülüyorum hatta mezari bile var ama 1 kere gidebildim sadece eşimle o gün birbirimize sarılıp ağladık sürekli gerçekten çok zor oluyor..Bir de parça olarak dusurmedim bebeğimin ayaklarını gördüm önce lavaboya düşmesin diye fayansin üzerine geldim..cok zor çok.. .:KK43:(((baktım el kadar bebek eşim de yanımdaydı düşürürken nolur git sen görme desem de kadınlar tuvaletine kadar gelmişti benim cigliklarimi aglayisimi duyunca :KK43:(

Inşallah canım.. senin de yaşadığın zor.. allah bir daha yaşatmasın.. bende geçen kontrole gittim doktorun odasında kürtaj masasından görünce çok kötü oldum.. o anı tekrar yaşadım sanki

Amin canım bu dönemde moralini yüksek tutmaya çalış bak ne güzel anne olabiliyoruz keşke o günler yaşanmasa ama bunda da vardir Allah'in bir hikmeti anne babalarına şefaatci olurlar inşaAllah..bi de bakarsın seneye bebeğin kucağında

Amin canım bu dönemde moralini yüksek tutmaya çalış bak ne güzel anne olabiliyoruz keşke o günler yaşanmasa ama bunda da vardir Allah'in bir hikmeti anne babalarına şefaatci olurlar inşaAllah..bi de bakarsın seneye bebeğin kucağında

Hayırlısı ile inşallah olur canım

6 aylik kaybetmisiniz bebeginizi neden kaynaklanmış benim de dusukten sonraki 2. Gebeligim bu..
doktorlar bir neden bulamadilar canım başından beri kanamam vardı sanırım sagliksizdi her test de yapıldı ama vücudum istemedi attı vardır bi Hayır bilemiyoruz ki Allah im kimseye yaşatmasın herkese sağlıklı hayırlı ahlaklı evlatlar nasip eylesin. Bu da 2. Gebeligim inşallah bunda bir sorun yaşamam kaybedeli tam 1 yıl geçince hamile kaldım 6 ay korunduk zaten kısmet en iyi zamanı Allah bilir O na sığınmak gerekir

doktorlar bir neden bulamadilar canım başından beri kanamam vardı sanırım sagliksizdi her test de yapıldı ama vücudum istemedi attı vardır bi Hayır bilemiyoruz ki Allah im kimseye yaşatmasın herkese sağlıklı hayırlı ahlaklı evlatlar nasip eylesin. Bu da 2. Gebeligim inşallah bunda bir sorun yaşamam kaybedeli tam 1 yıl geçince hamile kaldım 6 ay korunduk zaten kısmet en iyi zamanı Allah bilir O na sığınmak gerekir
Hakkınizda hayırlısı olsun canim inşaAllah bu bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

Back
X