Gebeliğe Hazırlık İlk bebeğini kaybedip yeniden hamile kalmaya çalışanlar gelin dertleşip birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm olmuyosa bır sorun oluşmuş olabılır mı kı bır sene dedın cok olmus ustunden bende cok kolay sanıyodum bebek ıstedıgım zaman ıkı ay yumurtlamam olmadı stres ve sanırım korunmayı bırakınca sonrakı ay hamıle kaldım hersey guzel gıdecek derken kanamamar ve kanamayı da atlatınca 20.haftada dusmez dedım ama olmadı kaybettım gercekten demekkı bız zor hamılelık gecırenlerız sen baska bır dr a gene gıt asılama yaptır olmadı yada yumurtlama gunlerını takıp edıyomusun pekı ılıskı sıklıgı ılıskıden sınta hemen kalkmamak gıbı durumları
Bende 1 yıldır dr kontrolun hem dr suz denedim olmadı dr bi skıntı yok dedi herşeyime bakıldı

Ben erken adet gördüm şükür kürtajdan sonra ovulasyon testi kullanıyorum şimdi sabah pik yaptı yarın sabah tekrarlicam bakalım çatlamış mı

Ben erken adet gördüm şükür kürtajdan sonra ovulasyon testi kullanıyorum şimdi sabah pik yaptı yarın sabah tekrarlicam bakalım çatlamış mı
Ben daha operasyon ıcın beklıyorum korunuyorum ayrıca ıns guzel haberler ver

Ben de mayista düşük yapmıştım 8 haftalıktı doğal yollardan hamile kalmıştım 1 yıllık evliyim.Başta pek etkilenmemiş gibi olsam da şimdi şu kadarlık olacaktı diye üzüldüğüm oluyor hayırlısı tabi sağlıklı sıhhatli olsun da.Şimdiyse tuhaf bir durumum var.Gecikmemin 9.günü 1-2 gün oynar ama bu kadar gecikmemisti.kan verdim 2 defa net sıfir çıktı aletler arızalı olabiliyor diye duydum.Bu hafta doktora gideceğim.

Ben de mayista düşük yapmıştım 8 haftalıktı doğal yollardan hamile kalmıştım 1 yıllık evliyim.Başta pek etkilenmemiş gibi olsam da şimdi şu kadarlık olacaktı diye üzüldüğüm oluyor hayırlısı tabi sağlıklı sıhhatli olsun da.Şimdiyse tuhaf bir durumum var.Gecikmemin 9.günü 1-2 gün oynar ama bu kadar gecikmemisti.kan verdim 2 defa net sıfir çıktı aletler arızalı olabiliyor diye duydum.Bu hafta doktora gideceğim.
Evde test yaptın k streste olabılır gebelıkte benım sımdı dogmus olcaktı ve cok asıro sekılde hassasım senı anlıyorum

Evde test yaptın k streste olabılır gebelıkte benım sımdı dogmus olcaktı ve cok asıro sekılde hassasım senı anlıyorum
Rabbim her şeyin hayırlısını versin üzülünce şöyle düşünüyorum sağlıksız bir bebek olacakti başkalarına muhtaç benden sonra ne yapacaktı diyorum öyle biraz rahatlatıyorum.Gebelik testini erken yapmıştım çıkmamıştı alıp tekrarlayayim.Allah yardımcımız olsun

Haklısın bazen ınsan bunalıyor ben daha korundugum ıcın o streste degılım
Gece kalbim güm güm güm atıyo uykumdan uyanıyorum birden panik atak oldum aslında o kdr da bebek konusunda takımtılı değiim ama vucudum da saçma sapan şeyler gelişiyo

Gece kalbim güm güm güm atıyo uykumdan uyanıyorum birden panik atak oldum aslında o kdr da bebek konusunda takımtılı değiim ama vucudum da saçma sapan şeyler gelişiyo
Takıntılı degılsen bıle kaybetton ıcın cok kotu hıssedıyosun normal sakın omaya calıs cnm gerekırse panık atal dıypsan bı drdan yardım al hepımız kotuyuz

Kızlar selam birşey sormak istiyorum. Kürtajdan sonra adet düzenim oluşmadı. En son 15-25 ağustos arası düzensiz kanamam olmuştu. 27 agustosta dr girmişti gebelik yoktu. 16 eylülde test yapmıştım burada yazmıştım yine yoktu ve ben hala adet olmadım diye test yaptım gebelik var. Genelikle testte kaçıncı haftadan itibaren çıkar yani bebişim kaç haftalık yarın dr. gideceğim ama merak içimdeyim. Sadece kasık ve gögüs ağrım var. Allah tüm bekleyenlere versin inşallah

Kızlar nasılsınız benım adetım gectı 32.gundu bugun 6 7 gundur kasık bel gogus agrıso adet olcakmıs gıbı oldu ıkı gun ust uste adetın 30.31. Gunu test yaptım fotoları atıyorum pozıtıf cıktı hemen cıkmadı bıraz zaman gecınce bende kan vermeye kostum negatıf cıktı kanda erken gebelık testo bıle nasıl ğozıtıp verır yanlıs anlamadım yorumu olan varmı

Eklentiler

• 1B99E5CF-6744-44B6-BAE8-74CFC6D3DD5F.webp
    1B99E5CF-6744-44B6-BAE8-74CFC6D3DD5F.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 43
  • DF9B7B19-3FC2-4548-9D95-97B6229BB056.webp
    DF9B7B19-3FC2-4548-9D95-97B6229BB056.webp
    28 KB · Görüntüleme: 42
Brokoli hiç duymadım incir kürü ve çörekotu bal kürü yapıyorlarmış denemedim ben.Eşiniz için de çinko ve e vitamini araştırabilirsiniz spermler için iyiymiş.
Merhabalar,
Brokoli kürü rahim içindeki yapışıklığa iyi geliyormuş.Sizler faydasını gördünüzmü gerçekten?

Back
X