Arkadaşlar ben ilk bebegim dogumdan sonra 3 gün yaşadı.çok zordu ama 2 sene geçti tabiki onu unutamamm ama ikinci bebegime hamileyim korkularım var ama çokta mutluyum inşallah Allahım saglıklı ömürlü evlat nasip eder hep dua ediyorum......piskolojim alt üst diyebilirim.......
Arkadaşlar ben ilk bebegim dogumdan sonra 3 gün yaşadı.çok zordu ama 2 sene geçti tabiki onu unutamamm ama ikinci bebegime hamileyim korkularım var ama çokta mutluyum inşallah Allahım saglıklı ömürlü evlat nasip eder hep dua ediyorum......piskolojim alt üst diyebilirim.......
allah sabır versin canım bebeğinin mekanı cennet yattığı yer nur dolsun inş
inş bu kez bebeğin seninle bi ömür boyu olur allah onun ömrünü buna veriri rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın kimseye de göstermesin seni çok iyi anlıyorum bende bbeğimi kaybettim ama benim 2 aylıktı dış gebelik oldun çok zor bi acı rabbim beterinden korusun
canım senin gebeliin kendiliğinden mi oldu yoksa tedaviyle mi:26::26::26::26:
saol canım tedavi gereken bir hastalık falan degilmiş.ölüm sebebi sol aort kalp damarı gelişmemiş bu çok az rastlanan bir olaymış.o yüzden anlaşılmadı doktor ihmalide diyebiliriz ilk zamanlar o yüzden tedavi falan degilde önceden gidip dk.sordum tabiki sadece vitamin kan ilacı verdi bir kaç ay kullan sonra kalabilirsin dedi zatende ilk ilişkide hemen kaldım.o yüzdende şaşkınım Allahım sana da sabır ve uzun ömürlü evlatlarr nasip etsin inşlh.......cümlemize