ilk belirtiler olabilir mi ?

Merhaba bende eşim ile yakaşık 4 haftadır hafta da bir sürtünme yolu ile ilişki yaşıyorduk ilk hafta adet tim ve Ped iç çamaşırı vardı diğer haftalar da ise adet yok sadece iç çamaşırı yine onunda iç çamaşırı vardı hiç bir şekilde tam bir temas olmadı üstümede boşalmadı. Cuma günü akşam doleex ağrı kesici içtim cumatesi olması gerekiyor du Adetim bugün ile birlikte 3 gün gecikti d Endişeleniyorum sizce hamilemiyim ??? Şuan böyle birşeye hazır değiliz zor dönemden geçiyoruz.
Bence dalga geciosun ikinizdede ic camasiri var surtunme yoluyla iliskiyle hemde.munkun deil tatlim kafana takma:KK53:

Günaydın canlar,
konum taşınmasın lütfen cevap almak istiyorum..
yumurtlama dönemime 1 gün kala eşimle birliktelik yaşadık. yaklaşık 1 hafta önce.
akşamdan biri aşırı bel ve kasık ağrım var. dün de bütün gün temizlik yaptım baya yordum kendimi.
hamile olabilir miyim ? yumurtalamaya yakın hamile kalan var mı ?
idrar testi yapsam belli olur mu, henüz erken mi?
tecrübelerinizi bekliyorum..
Olabilir tabi. Ama test için henüz erken adet gününüzü bekleyin derim

Bu ne acele bu ne sabırsızlık böyle!Daha 1 ay olmuş evleneli, adetinizi bekleyemiyornuz burdan acabalar soruyorsunuz!Adet olmazsanız test yaparsınız hamile olup olmadığınızı kesin olarak öğrenirsiniz.

Yumurtalara döneminden 2gün önce ya da sonra ilişkiye girilme durumu hamilelik için uygun zamanlama oluyor. Belirtilerin neredeyse hepsi de kişilerin kuruntusu öyle denk gelmiş öyle hissetmiş. Hamile olunca öyle olunur deniliyor. Benim hiç belirtim olmadıx
Arkadaşa sert çıkmışsınız ama:
Bebek için evlenmediyseniz yani yaşınız sağlığınız mesleğiniz gereği evlenip bebek sahibi olmanız gerekmiyorsa, beklemeniz daha doğru.
Sadece birbirinizi evliliğinizi tanımak adına demiyorum bunu.
Hamilelikte ilk aylarda risk olabiliyor bazılarında bu nedenle cinsel ilişki yasaklanıyor. Ya da bazı erkekler psikolojik olarak hamile eşiyle sevişmek istemiyor. Hamilelik gittikten sonra hormonlar nedeniyle kayganlık hissi kybolıyor ve adet görene kadar yaklaşık 6-12ay boyunca sevişme esnasında zorlanacaksınız. Bebeğe hazır olmanın yanında bir de bu durum var. Olgun biri değilse karşınızdaki bu onun için büyük stres kaynağı olacaktır.
Hayırlısı olsun.
her söylediğiniz altına imza atarım cokk güzel açıklamşsnz

Günaydın canlar,
yumurtlama dönemime 1 gün kala eşimle birliktelik yaşadık. yaklaşık 1 hafta önce.
akşamdan biri aşırı bel ve kasık ağrım var. dün de bütün gün temizlik yaptım baya yordum kendimi.
bel ve kasık agrın hamileliğe belirti olabailir. temizlikten ağrıdıgını sanmam brl ve kasığının

Günaydın canlar,
Sonucu bizimlede paylaş canım :) merak ettim

selam kizlar
Bende bende forumda yeniyim ve 10 aydir bebek istiyorum fakat olmuyor. Doktora gittik yumurtalik ve rahimde sknti gormedi. Ama normalde benim yumurtlama gunum bellidir adetim 37 gunu buldugu icin 18. Ve 19. Gunlerde yumurtlarim ve cok kez bunu testlerle de kontrol ettim. Doktora gittigimde 19. Gunum olmasina ragmen doktorum yumurtlaman gecmis bitmis dedi tuttuysa tutmustur dedi. Bencede dogru cunku ilk defa bu ay adetimden 1 hafta sonra yumurtlama akintim gelmisti. Ama 10 m bi tane de yumurtam oldugunu soyledi. Testler verd bize o testleri yaptiracagiz. Suan 24. Gunum ve Bat 12 aralik. Ama sanki bu sefer tuhaf bir his var mesela sag kasigimda bazen boyle icten büzüşüyomuş çekiliyomış gibi hissediyorum farkli seylerde hissediyorum ama bu zamana kaar da kafamda hep kurdugum icin kan testi yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum kendimi inandirmak istemiyorum

Back
X