• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk beta hcg değerlerimiz...

Normalde 2 katı 252 oluyor ama seninkine 200 e yakın çıkmış doktorun degerlindirse daha iyi olur bence kafanı karıştıracak bilgilerden uzak durmaya çalış
Yurt disinda yasadigim icin doktorumla cok anlasamiyoruz o yuzden biraz meraklandim

Insallah canim:) beklemek cok sıkıntılı ama takmamaya calisiyorum rabbim nasip ettiyse bizlere elbette olacak:)
Dualarını bebisinin üzerinden eksik etme elini karnina koy el-musavvir zikrini getir inşallah sımsıkı tutunur.. :)

Sa arkadaslar size birsey danismak istiyorum gobek deliginin altinda sol taraf saga gore biraz daha sis bebegim orda mi yani farkedilir mi bu arada takvime gore 5+2 deyiz

Kızlar benimde ilk 86 çıktı ertesi gün 165 çıktı 6 gün sonra 2885 çıktı kese tam göremedik pazartesi tekrar gidicem

Kızlar benimde ilk 86 çıktı ertesi gün 165 çıktı 6 gün sonra 2885 çıktı kese tam göremedik pazartesi tekrar gidicem
İnşallah keseyi de görürsün doktorun tutunmuş dediğini duymak o kadar farklı bi duygu ki anlatamam :nazar::anneadayı::nazar:

Ben adetime iki gun kala yaptirdim 2750 cikti c.tesi de kese ve kalp atisini duymayi planliyoruz nasip olursa insallah...

Arkadasim bebeginin kalp atisini duydunuz mu
Evet canim dun duyduk ama az duyuldu bu hafta tekrar gidicez bide iki kalp atisi var gibi dedi yani ikiz olabilir dedi haftaya gelin dedi bide bi kac tahlil istedi hayirlisi olsun artik :) kalp sesi duyulmasa da kirmizi renkte yerler gozukuyor yani kalbinin attigi belli oluyor biz bir kere duyabildik bu hafta bakalim nasil olacak

Evet canim dun duyduk ama az duyuldu bu hafta tekrar gidicez bide iki kalp atisi var gibi dedi yani ikiz olabilir dedi haftaya gelin dedi bide bi kac tahlil istedi hayirlisi olsun artik :) kalp sesi duyulmasa da kirmizi renkte yerler gozukuyor yani kalbinin attigi belli oluyor biz bir kere duyabildik bu hafta bakalim nasil olacak
Elhamdulillah cok sevindim sizin adiniza ben senin degerini gordugumde yuksek ihtimal ikiz demistim

Back
X