• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR YARDIMM GEBELİK VAR MI BETAMA GÖRE

ceylanmoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Merhaba son adet tarihim 25 Aralık gecikmem olunca kan verdim sonucum beta hcg sonucum 23.70 çıktı daha önce eylül ayınca kimyasal gebelik geçirmiştim şimdi yine öyle mi oldu acaba daha yüksek mi çıkması gerekiyordu geç döllenme mi kafam karıştı çok yardımcı olur musunuz gebelik var mı

Merhaba son adet tarihim 25 Aralık gecikmem olunca kan verdim sonucum beta hcg sonucum 23.70 çıktı daha önce eylül ayınca kimyasal gebelik geçirmiştim şimdi yine öyle mi oldu acaba daha yüksek mi çıkması gerekiyordu geç döllenme mi kafam karıştı çok yardımcı olur musunuz gebelik var mı
Çok erken olduğu için düşük çıkmış var benimde 35.16 çıktı

Benim de geç döllenme oldugu için gecikmenin 4.günü 27 çıkmıştı.
İki günde 1 artış var mı diye kan ver canım
canim merhaba benimde dun tahmini gecikme 1 yada 2ydi testim negatif çıktı, hala regl olmadim hic regl belirtim de yok sadece goguslerim cok agriyor ve şişiyor dolgun yani bugunde bas donmem oldu sabah uyandığımda yani sence benimde gec dollenme olabilir mi? senin surecin nasıldı belirti vs var miydi anlatir misinnn

Çok sağolun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde sağlıklı bir şekilde yükselir inşallah daha önce kimyasal yaşadığım için çok korkuyorum
Teşekkür ederim amin inşallah cümlemize gönlünü içini ferah tut Elimizden gelen vişey değil Rabbimden gelene razıyız

canim merhaba benimde dun tahmini gecikme 1 yada 2ydi testim negatif çıktı, hala regl olmadim hic regl belirtim de yok sadece goguslerim cok agriyor ve şişiyor dolgun yani bugunde bas donmem oldu sabah uyandığımda yani sence benimde gec dollenme olabilir mi? senin surecin nasıldı belirti vs var miydi anlatir misinnn
Benim sadece sol kaşığımda küçük bir ağrı oldu arada baş dönmem oluyor ama çok az yani bende onu bağlamak istemedim açıkçası yani gecikme de olunca hemen yaptım silik çizgi çıkmıştı dayanamadım gece gittim kan verdim böyle çıktı umarım seninde olur ama kan ver en azından az da olsa sonuçtan belli olur diye düşünüyorum

Benim sadece sol kaşığımda küçük bir ağrı oldu arada baş dönmem oluyor ama çok az yani bende onu bağlamak istemedim açıkçası yani gecikme de olunca hemen yaptım silik çizgi çıkmıştı dayanamadım gece gittim kan verdim böyle çıktı umarım seninde olur ama kan ver en azından az da olsa sonuçtan belli olur diye düşünüyorum
gecikmenin kacinci gununde verdin kan canim, ben eger yarina kadar regl olmazsam yarin testi tekrarlayacagim canim

Şüpheli ilişkiden 10-12 den sonra kanda beta yükselmeye başlıyor.
Negatif değer 5in altına deniyor 5e yakınsa 1 ihtimal var. Ama 2nin altındaysa daha düşük ihtimal

Şüpheli ilişkiden 10-12 den sonra kanda beta yükselmeye başlıyor.
Negatif değer 5in altına deniyor 5e yakınsa 1 ihtimal var. Ama 2nin altındaysa daha düşük ihtimal
canim bunlari biliyorum ben senin gec dollenme durumunu sordum ayrica supheli iliski degil yumurtlama donemindeki iliskiden sonra 10 12 gun sonra beta yukselmeye baslar, ben senin gec dollenmeni sordum ilk betani gecikmenin kacinci günü verdin test yaptin mi belirtin var miydi surecini sordum yani😅💖🥰

canim bunlari biliyorum ben senin gec dollenme durumunu sordum ayrica supheli iliski degil yumurtlama donemindeki iliskiden sonra 10 12 gun sonra beta yukselmeye baslar, ben senin gec dollenmeni sordum ilk betani gecikmenin kacinci günü verdin test yaptin mi belirtin var miydi surecini sordum yani😅💖🥰
Canım cevap veren ben değil süreci yaşayan farklı bir arkadaş :) ben gecikmenin 4. Günü test yaptım çok silik çizgi vardı 5.gün kan verdim 23.70 çıktı bende geç döllenme olabileceğini düşünüyorum öyle düşündüğüm için yazdım buraya bu şekilde olur sağlıklı yükselen var mı diye belirtim hafif beyaz akıntı sol kasık ağrısı diyebiliriz gecikme olunca daha önce yaşadığım kimyasal genelikden korkarak verdim durumu merak ettiğim için şimdi tek temennim sağlıklı bir şekilde yükselmesi

Back
X