- 16 Kasım 2023
- 835
- 483
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal değerler panik yapmayın. İkiye katlanarak gidecek..Merhabalar benimde gebeliğim yeni de pazartesi günü gittim 296 çıktı biliyordum gebe olduğumu sonra Çarşamba günü gittim yanı bugün doktor şuan çok erken dedi göremedi kan istedi 3000 olduğunda gel dedi haftaya randevu verdi de bugün de 746 çıktı 2 gün sonra yani normal midir
Gaz oluyor evet ama yan karinlarimda ağrı yanma gibi bir ağrı var kasıklarıma doğru inen bir ağrıGaz vardır.
Gaz oluyor evet ama yan karinlarimda ağrı yanma gibi bir ağrı var kasıklarıma doğru inen bir ağrı
İlkini düşük yapınca şimdi bunda çok korkuyorum Allah'ım esirgesin hepimizinkiniGaz vardır.
Merhaba birşey sorabilirmiyim hamilelik devam ediyor mu? Benimde bugün 9.gün 17.2 çıktı değerim ondan sordumBenim 3. Gün embriyosuydu. 11. Gün 17 ile öğrendim.
Doğum yaptım oğlum 7 aylık oldu çok şükürMerhaba birşey sorabilirmiyim hamilelik devam ediyor mu? Benimde bugün 9.gün 17.2 çıktı değerim ondan sordum
Ayy çok saolun içim ferahladı sayenizdeDoğum yaptım oğlum 7 aylık oldu çok şükür
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu
Benimde o şekilde canım. Bacağıma vuruyor hatta agri. Normalmis.Gaz oluyor evet ama yan karinlarimda ağrı yanma gibi bir ağrı var kasıklarıma doğru inen bir ağrı
İnşallah değeriniz kat kat artar. Benim 3. Gün embriyosuydu. Geç tutunmuştu. Kaset test yaptınız mı evde.Ayy çok saolun içim ferahladı sayenizdeAllah bağışlasın evladınızı. 5.gün embriyosu benim ama dondurulmuş embriyo doktor 2 ay rahmi dinlendirdi. İnşallah salı günü değerim yükselir
![]()
İnşallah benimde geç tutunmuştur git gide değerim artar.İnşallah değeriniz kat kat artar. Benim 3. Gün embriyosuydu. Geç tutunmuştu. Kaset test yaptınız mı evde.
Bugün yine test yaptım 11.gün değer 22 çıktı ağır ilerliyor inşallah devam ederİnşallah değeriniz kat kat artar. Benim 3. Gün embriyosuydu. Geç tutunmuştu. Kaset test yaptınız mı evde.
Amin inşallahBugün yine test yaptım 11.gün değer 22 çıktı ağır ilerliyor inşallah devam ederdua edermisiniz Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmısın hayırlı evlatlar versin hepimize
![]()
Amin inşallah![]()
Amin inşallahMerhabalar bende bugün kan verdim 10.gun değerim 40 çıktı biraz düşük gibi geldi inşallah güzel ilerler
Sağlık olsun. Umarım en kısa zamanda pozitifi görürsün ve sağlıkla bebişine kavuşursun.Arkadaşlar benim ne yazık ki değerim düştü hamilelik olmadı![]()