İlk Beta Hcg değerlerimizi yazalım 🌸😇

Merhaba arkadaşlar her gece saatlerce bu başlıkları ve yorumlarınızı okumaya başladım bu kadar takık olduğumu hiç bilmiyordum. 11 ocakta 3.gün taze embriyo transferi oldum. Doktor da 12 gün beklememi söyledi test için. Hiç o kadar beklemek istemiyorum acaba kaçıncı gün kan testi yaptırsam belki bi sonuç alabilirim ne önerirsiniz
Merhaba, ben de 10 Ocakta 3. gün embriyosu transferi oldum. 19 Ocakta test sonucum 112 çıktı. Baktırabilirsin sen de. 23 Ocakta düzenli artmış mı onu görürsün.

Merhaba bugün öncelikle çok geçmiş olsun. Durumunuzu çok iyi anlıyorum. Benim bu 7. Transferim. Bundan önceki tutunmuştu sadece onu da 8 haftalıkken kalbi durduğu için düşük yaptım. Düşük tarihim 28 Ekim 2023. Bir sonraki adetimde doğum kontrol hapı kullandırdı doktorum ve hapların sonundaki adetimde ara vermeden transfer sürecine tekrar hazırlandım. Yani dondurulmuş embriyo transferi oldum.
Yumurta kalitesi konusunda bilgim yok, açıklama yapmamışlardı.

Transfer sonrası 3.gün silik çizgi görmüştüm 5.gün 44 iki gün sonra 173 sonraki hafta kese 2 gün öncede kalp atışı ile devam ediyoruz
Merhabalar benim de değerlerim size yakın, trasnferden sonra 7. Gun beta 177 cıktı , diğer arkadaslara göre fazla geldi bana da , cift embriyo konuldu ondan mı acaba , sizin epey olmus ama ne durumdasınız, cift miydi sizin de 🥰😇😇

Merhabalar benim de değerlerim size yakın, trasnferden sonra 7. Gun beta 177 cıktı , diğer arkadaslara göre fazla geldi bana da , cift embriyo konuldu ondan mı acaba , sizin epey olmus ama ne durumdasınız, cift miydi sizin de 🥰😇😇
Benim tekti şuan 34 haftalık hamileyim herkestr değerler farklı artıyo canım ona bakma hiç ikiz olup betası düşük olanda var betası yüksek olup tek olanda var

Merhaba arkadaşlar ben 11 Haziran'da transfer oldum benim transfer günü hariç 9.gunde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra kan testi verdim aynı gün içinde 10.49 çıktı yine gebelik testi yaptım yine pozitif çıktı benim kafama takılan bu şekilde düşük çıkması normalmi beta HCG nin benim kafam çok karıştı lütfen bana bilgisi olanlar yazabilirmi ben şimdi hamile miyim degilmiyim . Şimdiden Hepinizden Allah razı olsun Rabbim isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın çok zor bir durum yaşayanlar daha iyi anlayacaktır beni .

Merhaba arkadaşlar ben 11 Haziran'da transfer oldum benim transfer günü hariç 9.gunde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra kan testi verdim aynı gün içinde 10.49 çıktı yine gebelik testi yaptım yine pozitif çıktı benim kafama takılan bu şekilde düşük çıkması normalmi beta HCG nin benim kafam çok karıştı lütfen bana bilgisi olanlar yazabilirmi ben şimdi hamile miyim degilmiyim . Şimdiden Hepinizden Allah razı olsun Rabbim isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın çok zor bir durum yaşayanlar daha iyi anlayacaktır beni .
Bence hamilesin herkesin beta değeri değişiyo yeni tutunduysa özellikle önemli olan 2 gün arayla verdiğin değerin yükselmesi çünkü bu platformda çok gördüm 12.gün betası 2 lerde çıkıp regli zamanı geçince betası yükselen. Çok fazlada ilaç kullanıldığı için özellikle her şey çok farklı çıkabiliyor 2 gün sonraki değerinde 2 3 katına çıkması dileğiyle kuzum

Merhabalar,sonucunuz ne oldu acaba?inşaallah artarak devam etmiştir🤲❤️şuan benzer durumdayız ,o yüzden sormak istedim.😊

Back
X