• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 23,42

Benim yaşadığımı yaşıyorsun, bende pkoluyum değerim 22.06 konu açtım hatta, daha önceden de kimyassl yaşadım, Rabbim bebeğimizi korusun, tutunsun inşallah, ben pazartesi kan vereceğiz 🤲🤲🤲🤲
Az önce postuna yorum yazdım o esnada da sen bana yorum yazmışsın 🥰 İnşallah tutunur bebeklerimiz canım sağ salim artışlar keseler kalp atışları göstersin Rabbim bize inşallah, kucağıma almayı nasip etsin 🙏🏻❤️

Az önce postuna yorum yazdım o esnada da sen bana yorum yazmışsın 🥰 İnşallah tutunur bebeklerimiz canım sağ salim artışlar keseler kalp atışları göstersin Rabbim bize inşallah, kucağıma almayı nasip etsin 🙏🏻❤️
Amin inşallah Allah razı olsun bin kere 🥺çok duygusalım, bazen ağlıyorum ona bişey olmasından korktuğum için,, İNŞALLAH KALP ATIŞLARINIDA DUYARIZ, DEMEKKİ KALBİNİZ TEMİZ ÖYLE DENK GELMİŞ, SAĞOLUN 🥰

Amin inşallah Allah razı olsun bin kere 🥺çok duygusalım, bazen ağlıyorum ona bişey olmasından korktuğum için,, İNŞALLAH KALP ATIŞLARINIDA DUYARIZ, DEMEKKİ KALBİNİZ TEMİZ ÖYLE DENK GELMİŞ, SAĞOLUN 🥰
Çok iyi anlıyorum aynı hisleri yaşıyoruz birkaç gün arayla sadece 🥹 İnşallah duyarız kalp atışlarını sağ salim alırız kucağımıza 🙏🏻 Evet kalplerimiz temizmiş konuşmamız gerekiyormuş insan insana devadır içinizi ferah tutun biz erken öğrendik o yüzden biraz böyle hisler yaşıyoruz ister istemez. Rabbime sığınıp dua edip tutunmalarını kalp atışlarını duymayı bekleyeceğiz inşallah 🥰

Merhaba 21 Nisanı 22 Nisana bağlayan gece 00:00 da ovetral ipnesini yaptım 23 Nisanda da aşılamam yapıldı 2 mayısta kan tahlili verdim betahcg 12,65 çıktı. Doktorumla görüştüm çok küçük bir artış ilaç etkisi olabilir adetini bekleseydin dedi moralim yerlerde. Gebelik ihtimailim yok mu ? Bugün 4 mayısta akşam tekrar tahlil vericem gerçi tüm umudumu kırdı doktor tahlil yapasımda yok ama yorumlarınızı bekliyorum ne diyorsunuz kızlar

Merhaba 21 Nisanı 22 Nisana bağlayan gece 00:00 da ovetral ipnesini yaptım 23 Nisanda da aşılamam yapıldı 2 mayısta kan tahlili verdim betahcg 12,65 çıktı. Doktorumla görüştüm çok küçük bir artış ilaç etkisi olabilir adetini bekleseydin dedi moralim yerlerde. Gebelik ihtimailim yok mu ? Bugün 4 mayısta akşam tekrar tahlil vericem gerçi tüm umudumu kırdı doktor tahlil yapasımda yok ama yorumlarınızı bekliyorum ne diyorsunuz kızlar
5in üstü değerler pozitiftir. Önemli olan artış. İlaç etkisine dair hiçbir fikrim ve bilgim yok fakat eğer düzenli artışınız olursa gebesiniz demektir. Doktorlar başta olumsuz konuşuyor siz artışı takip edin inşallah gebesinizdir 🙏🏻🌸

Canım sonucun kaç çıktı ?

Back
X