- 31 Ocak 2025
- 963
- 391
- 18
- 20
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün arayla 2 kat artış olursa gebelik vardır bence30-35 günde bir regl oluyorum. SAT 22 Mart, BAT 21-26 Nisan arası. Sabah test yaptım biri silik çizgi çıktı kaset test pozitif çıktı. Kan verdim Beta HCG 23.42 çıktı. Doktor pozitiflik görünüyor ama daha çok düşük bir değer kesin pozitiflik var diyemeyiz 2 gün sonra yükselme var mı diye tekrarlatmanız gerekiyor dedi. Regl olmam gereken ya ilk gün ya da reglmin ilk gününe 3-4 kalmış gün olabilir pcos olduğu için tam emin olamıyorum. Gebelik var mı bu değerde?
Yarın kan vereceğim tekrar dualarınızı bekliyorum2 gün arayla 2 kat artış olursa gebelik vardır bence
İnşallah istediğiniz gibi olur sonuçYarın kan vereceğim tekrar dualarınızı bekliyorum![]()
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah istediğiniz gibi olur sonuç![]()
Ben tam adet günümde 16 ile öğrendim iki gün sonra tekrar verdim 64 olmuştu 32 olsa yeter demişti o zaman doktor şimdi de 2 buçuk yaşında çok şükür30-35 günde bir regl oluyorum. SAT 22 Mart, BAT 21-26 Nisan arası. Sabah test yaptım biri silik çizgi çıktı kaset test pozitif çıktı. Kan verdim Beta HCG 23.42 çıktı. Doktor pozitiflik görünüyor ama daha çok düşük bir değer kesin pozitiflik var diyemeyiz 2 gün sonra yükselme var mı diye tekrarlatmanız gerekiyor dedi. Regl olmam gereken ya ilk gün ya da reglmin ilk gününe 3-4 kalmış gün olabilir pcos olduğu için tam emin olamıyorum. Gebelik var mı bu değerde?
Yaaa çok sevindimBen tam adet günümde 16 ile öğrendim iki gün sonra tekrar verdim 64 olmuştu 32 olsa yeter demişti o zaman doktor şimdi de 2 buçuk yaşında çok şükür![]()
Merhaba, 23.42den 90.34 olmuş bugün. Artış nasıl sizce?Sizden de razı olsun inşallah olucak inanıyorumTamamen erken öğrenmenin dezavantajı değerin henüz yüksek olmaması, hiç ona takılmayın siz
![]()
Canımmm naptın verdin miİnşeAllah canım o gün haberleşelim![]()
Muhteşem bir artış olmuşMerhaba, 23.42den 90.34 olmuş bugün. Artış nasıl sizce?
Ayy evet elhamdülillah benimkide 27. 93 dü. 100 olmuş çok şükürMuhteşem bir artış olmuş
Ay çok şükür benim de 90.34 olmuş Rabbime çok şükürAyy evet elhamdülillah benimkide 27. 93 dü. 100 olmuş çok şükür![]()
Allah razı olsunn canımm çok teşekkür ederim inşeAllah bundan sonrada böyle güzel bir artış olur aminnnnnAy çok şükür benim de 90.34 olmuş Rabbime çok şükürHayırlı olsun o zaman ikimize de çiçeğim
![]()
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallahMerhaba, 23.42den 90.34 olmuş bugün. Artış nasıl sizce?
Amin amin canım benim inşallah bundan sonra hep böyle güzel artışlar yaşar güzel sonuçlar alırızAllah razı olsunn canımm çok teşekkür ederim inşeAllah bundan sonrada böyle güzel bir artış olur aminnnnn![]()
Teşekkür ederim inşallahhHayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah![]()
Hayırlı olsun çok sevindim, çok ama çok güzel artmışMerhaba, 23.42den 90.34 olmuş bugün. Artış nasıl sizce?
Ayyy çok teşekkür ederim inşallahhhHayırlı olsun çok sevindim, çok ama çok güzel artmışYakında kese de gözükür bu hızla
![]()
Benim yaşadığımı yaşıyorsun, bende pkoluyum değerim 22.06 konu açtım hatta, daha önceden de kimyassl yaşadım, Rabbim bebeğimizi korusun, tutunsun inşallah, ben pazartesi kan vereceğiz30-35 günde bir regl oluyorum. SAT 22 Mart, BAT 21-26 Nisan arası. Sabah test yaptım biri silik çizgi çıktı kaset test pozitif çıktı. Kan verdim Beta HCG 23.42 çıktı. Doktor pozitiflik görünüyor ama daha çok düşük bir değer kesin pozitiflik var diyemeyiz 2 gün sonra yükselme var mı diye tekrarlatmanız gerekiyor dedi. Regl olmam gereken ya ilk gün ya da reglmin ilk gününe 3-4 kalmış gün olabilir pcos olduğu için tam emin olamıyorum. Gebelik var mı bu değerde?