İlk birlikteliğim,en büyük korkularım..

prenses256

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
10
8
38
İstanbul
Arkadaşlar hepinize selamlar,
Belki size çok komik gelecek belki de çok çocukca bulacaksınız ama ben 1 aydır kıvranıyorum..
21 yaşında üniversite öğrencisiyim.Bugüne kadar hiç kimseyle sevgili olmamış ,hiçbir erkeğin eline elim değmemişti tabiri caizse ve bir felsefem vardı; " Arkadaştan sevgili olmaz,bi insana ilk bakışın neyse o baki kalır " derdim her zaman ama hayat sanki bütün büyük konuşmalarımı başımdan aşağı geçirdi şu son 4 aydır...
4 ay önce gerçekten arkadaş olarak gördüğüm okuldan bir arkadaşımla sürekli mesajlaşmaya başladık,klasik bir sürece girdiğinin başlarda farkında değildim ama daha sonra bir baktım ki 28 Eylül itibariyle sevgili olmuşuz..
Hayatımda ilk kez biriyle canımlı/aşkımlı mesajlaşmalar yazıyordum ve bu çok güzel bi histi.. Sevgililiğe dair birşey bilmiyordum ki halen bilmiyorum ve acemiliğimin kurbanı oluyorum her seferinde..
01 Ekim günü koluna girmemi ve elimi tutmamı istedi utana sıkıla dediklerini yaptım ama vicdan azabından öle öle,sürekli olarak ona " Taviz tavizi doğuracak" diyordum ama kendisinden çok emindi..
daha sonra tam bir hafta sonra 8 Ekim de beni eve bırakırken birden öpmeye başladı,dur diyemedim kendimden itemedim ne yapacağımı bilemedim. ve öpmenin sonunda da dudağımdan öptü beni. Ne kadar dağıldığımı ne kadar kötü olduğumu anlayınca yeminler etti bir daha olmayacak söz diye ama aradan bi hafta geçip gidince yine bi gün öpüştük,daha sonra bu her yalnız kaldığımızda fırsat bekleme haline dönüştü. yani daha henüz 37.günümüz daha hepi topu 1 aydır birlikteyiz ama sokakta hayvanlar gibi öpüşmek nedir...
ve ben tesettürlü biriyim,kendimden de örtüm den de utanıyorum. Hele bugün yine beni eve bırakırken uzunca öptü,daha sonra aradı konuştuk ve "Ben kendimden iğreniyorum ,bu yaptığımız gerçekten iğrenç birşey ve sana namusum üzerine yemin ediyorum ki bir daha sana dokunmıycam,dokunursam ayrılalım ,seni gerçekten seviyorum ve bunu anladım." dedi.
bu konuşma yüzünden kendimi daha iğrenç hissettim.İnsanlarda kınadığım ne varsa başıma geldi resmen,ne yaptımsa başıma geldi ve bu öpüşme yüzünden de kendimden ayrıca iğreniyorum. Onun yüzüne nasıl bakacağımı bilmiyorum.Namaz kılamıyorum,dua edemiyorum. Gerçekten vicdanen çok kötü haldeyim. Hayatımın ilk el ele tutuşmasını ilk öpüşmesini onunla yaşadım tamam ama ya onunla evlenemezsek? Allahın kaderi evet ama ya bi başkası ile evlenirsek,bunun hesabını ben eşime nasıl veririm? Bu arada benim de onun da ilk sevgilisi.Sözde muhafazakar insanlar olduğumuz için evlilik fikri olmadan kimseyle ilişki yaşamayız düsturumuz vardı...O da bugüne kadar kimseyle bi ilişki yaşamamıs.. İkimiz de birbirimizin ilkiyiz.
şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum,bu ilişki nasıl yavaşlatılır veya nasıl düzene girer ben bu azaptan nasıl kurtulurum,ne yapmalıyım nasıl iç huzuru elde ederim eskisi gibi...

Dediklerini yapmaktan kasıt; İlle de elimi tut,ne olur koluma gir ne bilim bi akşam bi yerde oturduğumuzda başını omzuma koy bak yoksa ben başımı yaslarım vs vs vs...
zaten bende kendimi bu yüzden kahrediyorum ya,aklıma fikrime ne oldu? Hep eleştiren hep ben böyle yapmam-olmam dediğim iğrenç bir halin tam olarak merkezindeyim

kimse ayrılmak için başlamıyor ilişkisine, zaman zaman evlenenler de oluyor. bunlar da hep hatıra oluyor.
ama her zaman değil işte. karar senin yani.

Kimse kimseyi zorla opmemis hem izin verip sonradanda pisman oluyorsunuz anladigim o yoksa "uzunca "optu yazmissin ya sen istemesen olmazdi sucu cocucga atma rahatsizsan ilk yaptiginda bir tokat atardin yada sert tavir koyardin 2.ye utanirdi cekinirdi sen bence arada kalmissin istiyorsun kendine hakim olamayip sonra inanclarindan dolayi vicdan yapiyorsun cocugun sucu yok madem evlenmeyecegin biriyle sevgili olmama durumun var simdiden niye hayatina sokuyosun ve sokaklarda opusuyosun dedigin gibi evlenip evlenmeyecegin mechul ve bu senin icin onemli (ymiş)

Arkadaş çevremizde herkes ondan çekinir,nasıl desem saygı duyar,sözüne güvenilir bir insandır.
Ki bana yeminler etti,hatta eskiden tüm sevdiği kızları bile ilkokuldan bu döneme kadar olanları bile anlattı bana,güveniyorum ilk olduğum konusunda.
Ama bu hızın ve bu yaşanılanların ağırlığı altında eziliyorum. Bi ilişkiyi böyle bitirmek de mantıklı gelmiyo,ne yapacağımı bilmiyorum aklım başımda değil sanki

Kimse kimseyi zorla opmemis hem izin verip sonradanda pisman oluyorsunuz anladigim o yoksa "uzunca "optu yazmissin ya sen istemesen olmazdi sucu cocucga atma rahatsizsan ilk yaptiginda bir tokat atardin yada sert tavir koyardin 2.ye utanirdi cekinirdi sen bence arada kalmissin istiyorsun kendine hakim olamayip sonra inanclarindan dolayi vicdan yapiyorsun cocugun sucu yok madem evlenmeyecegin biriyle sevgili olmama durumun var simdiden niye hayatina sokuyosun ve sokaklarda opusuyosun dedigin gibi evlenip evlenmeyecegin mechul ve bu senin icin onemli (ymiş)

Böyle olma ihtimali veya bu tip şeylerin yaşanma ihtimalini akklımdan dahi geçirmiyordumki. onun kalbini kırmamak için başta surat astım ,anlar daha da yapmaz diye ama sonradan bende karşılık verdim hepsi tabiki onun suçu değil

Arkadaş çevremizde herkes ondan çekinir,nasıl desem saygı duyar,sözüne güvenilir bir insandır.
Ki bana yeminler etti,hatta eskiden tüm sevdiği kızları bile ilkokuldan bu döneme kadar olanları bile anlattı bana,güveniyorum ilk olduğum konusunda.
Ama bu hızın ve bu yaşanılanların ağırlığı altında eziliyorum. Bi ilişkiyi böyle bitirmek de mantıklı gelmiyo,ne yapacağımı bilmiyorum aklım başımda değil sanki

ya böyle devam edeceksin,yada ayrılacaksın
başka yolu yok,yani ben başka yol göremiyorum.

Böyle olma ihtimali veya bu tip şeylerin yaşanma ihtimalini akklımdan dahi geçirmiyordumki. onun kalbini kırmamak için başta surat astım ,anlar daha da yapmaz diye ama sonradan bende karşılık verdim hepsi tabiki onun suçu değil
Unv okuyorsun 10yasinda degilsin disardanda olsa gormussundur birseyler sizin gibi sokakta opusen yada farkli seyler yapanlar var karsidan bakisacagini dusunmuyordun bence illaki temas olacakti hadi yinede bilmedigini varsayalim bu kadar onem verdigin seyler deger inanc vs icin sevgilin kirilmasin diye tepkin sert olmadi ? Ve sonralarindada karsilik verdin verincede yine icsel catisma ve sevgiliye sitem sen bu sekilde karsidan sadece agirdan satiyor naz yapiyor gibi gorunursun sadece bol sans

Maalesef bu şekilde başladıysa hep bu şekilde devam edecek. Hatta fırsatlar çoğaldıkça daha da ileriye gidilmek istenir. Eğer istemeseydi zaten ilk başta özellikle 'dışarda' başkalarının gözünde seni ve örtünü kötü duruma düşürecek harekette bulunmazdı. Yani benim fikrim değişmeyeceği ve daha da ilerleyeceği. Sen bilirsin. Tercih senin. .

Taviz tavizi dogurmus.
El tutmak, opusmek bunlar tabiki dogal seyler ...

Ayrica sevgilinin degisecegini sanmiyorum..
Tekrarlicaktir bu hareketlerini...

kadınız(kastım kızlık kadınlık bekaret değil cinsiyet olarak) hepimiz sevilmek istiyoruz bu normal,ben kapalı olmasam da kapalı bir aileden geliyorum dolayısıyla belki biraz daha empati kurma olanağım arttı seninle, bir insanla çıkmak onunla evleneceğin yada evlenmeyeceğin anlamına gelmiyor sadece tanışıyorsun birlikte vakit geçiriyorsun kastım saygısızlık değil ama sonuçta pazardan karpuz seçmiyorsun,ömrünü geçireceğin adamı yada kadını seçiyorsun ve bunun için bence bir tanıma sürecinin olması kadar doğal bir şey yok(adına ister sevgililik denilsin ister çıkma ister arkadaşlık)ve bunu yaşarken sınırlarını sen koyarsın kimi normal bulur 16sında bekaretini kaybeder,kimi 30unda elini tutmadığı kadınla evlenir. biz insanlar eğer kusursuz olsaydık bize insan değil melek derlerdi,şunu unutma bizim de arzularımız var bizim de nefsimiz var dinen nefsimize hakim olmamız öğütlense de bunu yap(a)mamak gayet insancıl.yaptığın şeyden vicdan azabı duymanı hakikaten anlayamıyorum. Kul hakkı mı yedin? Fesatlık mı yaptın? Allah'ı inkar mı ettin? Birinin canına mı kastettin? bütün bunlarda dahi "gel, yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine de gel"diyen bir dine mensupsun. İnancına ters bir şey yaptıysan tövbe edersin,namaz kılarsın. Ömür ahlayıp vahlamak için fazla kısa bence. umarım en kısa zamanda mutlu olursun.

ay aşık olmuş kızcağız yahu üstüne gitmeyin...
Bence konuşmanız iyi olmuş işte çocukla eğer bir daha bu tarz bir şeyler yaşanırsa ortamdan hemen uzaklaşın hemen o an düşünmeden ...çünkü siz birarada oldukça bunlar olacaktır ve topluluk içinde görüşün olur mu
başbaşa kalmayın!..
inşallah gönlünce olur canım benim
kimseyi kınamamak gerektiğini de öğrenmişsindir:) Her şey insanlar için...hepsi bizim için...hatalar da...önemli olan hata yapmamak değil düzeltmek ;)

Ben anlamadım arkadaş elimi tuttu iyhhh ay öptü iğrenç noluyor yahu tuttuysa tuttu öptüyse öptü sevgilin değil mi yapacak tabii. Çocuk degiliz ya koca üniversiteli kızsın alış yani. Ne diyim bi garip

Ben anlamadım arkadaş elimi tuttu iyhhh ay öptü iğrenç noluyor yahu tuttuysa tuttu öptüyse öptü sevgilin değil mi yapacak tabii. Çocuk degiliz ya koca üniversiteli kızsın alış yani. Ne diyim bi garip
kız kapalıymış rahatsız oluyormuş sadece yahu...inancına göre yani..
iğrenç bulsa yapmaz demi? yargılayanlara uyuz oluyorum yahuuu herkesin kendine göre bir inancı yaşam tarzı var keşke kimse kimseye karışmasa.........

Aşık olmuşsun... Çocuğa karşılık olarak tepki vermeyi unutmussun bile bu yüzden , fakat eğer ki günah olduğunu bile bile devam ettirirsen bu durumu vicdanin rahat etmeyecektir.. madem ki erkek arkadaşın anlattığın kadar dindar ! ( ki bana çok garip geldi dindar bir erkeğin daha ilişkinin en başınayken, birbirinizi tanımıyorken sürekli temas halinde olmayı istemesi ) o zaman ona bu durumdan ciddi ciddi bahset, günah boyutundan,, bundan dolayı ileri gidemeyeceginizden... Anlayışla karsilayacaktir , yok yine mi devam etti bunlara, maalesef sandığın erkek değilmis derim...

Back
X